Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Uhm, zawsze możesz nie opłacać GP i wrócić do niego, gdy już DLC wjadą na ruszt? Moim zdaniem nie klei się ta teoria. Wręcz przeciwnie - ludzie, którzy czekają tylko i wyłącznie na DLC do FH5 nie mają innego powodu do opłacania, więc mogą zrobić pauzę i wtedy mamy dokładną odwrotność tego, co napisałeś.

Tak czy siak mogliby coś kurła pokazać wreszcie.

Przecież DLC nie będą w Game Pass. 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 304,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano
Teraz, Hubert249 napisał:

Przecież DLC nie będą w Game Pass. 

Mówimy o sytuacji, w której

14 minut temu, Smiti napisał:

gierkę maja z gamepassa i wykupili season pass za realną kasę

No to chyba logiczne, że DLC wiszą wtedy Ci na koncie na stałe, a podstawkę bierze się z GP. Nie ma DLC i nie grasz już w podstawkę? Zastopuj abonament i wróć, jak już wydadzą dodatki. Dla mnie brzmi sensownie.

Opublikowano

Też kupiłem tego seasson passa na Islandii, dzisiaj mi się kończy GPU i nie przedłużam bo zaczyna FOMO wchodzić, wezmę za 4zł jak DLC już wyjdzie

Opublikowano

Na razie wsparcie popremierowe bardzo słabe, raptem kilka naprawdę ciekawych aut, 0 info o dodatkach, króciutkie nowe historie, nadal są problemy z ilością graczy online. Może za dużo ludzi siedzi w nowym Motorporcie? Nie wiem.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Mówimy o sytuacji, w której

No to chyba logiczne, że DLC wiszą wtedy Ci na koncie na stałe, a podstawkę bierze się z GP. Nie ma DLC i nie grasz już w podstawkę? Zastopuj abonament i wróć, jak już wydadzą dodatki. Dla mnie brzmi sensownie.

Ty no ale kto normalny wziął samo DLC przed premierą? Albo kupujesz wersję deluxe czyli gra+ DLC albo grasz w GP i kupujesz DLC w dniu ich premiery. 

Oczywiście nie bronię PG, bo lecą w chuja podobnie jak 343 z Halo Infinite. 

Ci drudzy to leniwe parówy i mam nadzieję, że niebawem wylecą z hukiem z teamu Xbox. Tak jestem w stanie zrozumieć Play Ground. Gołym okiem widać, że przy FH5 została garstka ludzi. 

Reszta pewnie klepie, te nieszczęsne Fable. 

Opublikowano
7 minut temu, Hubert249 napisał:

Ty no ale kto normalny wziął samo DLC przed premierą?

Pytaj @Smiti, on wysnuł tezę, że dodatki są opóźniane, bo ludzie mają grę z abonamentu, a DLC już wykupione.

Opublikowano
2 godziny temu, Hubert249 napisał:

Ty no ale kto normalny wziął samo DLC przed premierą? Albo kupujesz wersję deluxe czyli gra+ DLC albo grasz w GP i kupujesz DLC w dniu ich premiery. 

Ja, i 

4 godziny temu, Hubert249 napisał:

Sam znam przynajmniej 5 + ja. 

wiec jak widać trochę takich osób może być. 
Gamepassa z różnych promocji mam do lipca 2022 wiec myślałem, ze dokupując season pass program w obydwa DLC zanim skończy mi się dostęp do gry. Jak widać mogę nie pograć w żaden jeśli to pójdzie takim tempem (oczywiście gamepassa i tak będę przedłużał, chodzi o sam fakt, ze trwa to zdecydowanie, zdecydowanie dłużej niż w przypadku poprzednich części). Tak samo, jak ktoś wcześniej pisał o H:Infinity, które pół roku po premierze dalej nie będzie miało obiecanego coopa…

Opublikowano

Nie chcę nie sugerować, ale skoro opłacasz GPU tylko dla jednej gry, to może taniej i lepiej wyjdzie kupić ten tytuł na własność i mieć spokój :dunno:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oh wow, kolejny nowy pickup który #nikogo To co obstawiamy jakie Porsche/Lambo/Mclaren dostaniemy tym razem? 

FB_IMG_1650701348111.jpg

Opublikowano

Pomijam już fakt, ze wyścigów offroudowych i crossowych w tej części jak na lekarstwo.

Opublikowano

ty się dobrze czujesz czy znowu jakieś zwidy? 20 przełajowych i 20 terenowych vs 25 drogowych i 21 ulicznych. 

pół gry to teren ale faktycznie jak na lekarstwo :facepalm:

Opublikowano

typical izi

a pamietam jak kilka stron temu bylo narzekanie, ze za duzo offroadu

Opublikowano

No to przepraszam włączam grę z wyjebana mapa i mam np sekcje pustynna, która az się prosi o fajne wyścigi offroudowe i jest qrwa prawie pusta.

Nie liczyłem, fakt może przez to, że nie spędziłem w tej części nawet 1/3 tego co w poprzednich (bo ile mozna), zwracam honor. :lapka:

Opublikowano

Dokładnie, w normalnym trybie bylibyśmy już w okolicach 2 DLC a tutaj nie zapowiedzieli nawet pierwszego…

Opublikowano

Car Pass:

2008 Dodge Magnum SRT-8

2003 Ford F-150 SVT Lightning

2014 Forsberg Racing Nissan "Safari Z" 370Z Safari Rally Style

2019 Toyota Tacoma TRD Pro

Playlista:

2020 Ferrari SF90 Stradale

1962 Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso

2014 Ferrari California T

1992 Ferrari 512 TR

2020 Ferrari F8 Tributo

I zapowiedź serii 8:

2021 Porsche 911 GT3

2018 Audi RS4 Avant

2015 Mercedes AMG GT

Ciekawe czy dostaniemy też BMW M8, bo było w plikach gry.

YPvqd4u.jpeg

Opublikowano

No z Car Passa to na razie jedyne auto ktore naprawde chcialem to Mazda 323 GTR byla, to sobie kupilem za 15zł :D Na razie zakup gry z pelnym wypasem to konkretne dymanko było.

Opublikowano

Kolejne auta z car passa

P5CquMH.jpeg

Edytowane przez marcin33

Opublikowano
31 minutes ago, marcin33 said:

Kolejne auta z car passa

P5CquMH.jpeg

O w końcu cos ciekawego 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po 20 levelach, muszę przyznać że gra jest fajowska. Przepiękna, szczególnie w 30 klatkach, ale jednak prawilnie trzeba grać w 60. Podoba mi się ten chilloutowy klimat i brak zobowiązania. Szczerze do teraz nie wiem jak działa progres tej gry, po prostu sobie zwiedzam świat i jak wpadnę na jakiś wyścig, to go sobie robię. Albo nie. 

Opublikowano

Progresu jako takiego nie ma, bardziej odblokowywanie kolejnych miejsc na mapie i zaliczanie kolejnych wyścigów przypisanych do poszczególnych punktów festiwalu.