Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Fajna ta historia donut media, taka nie za długa :kekw: chyba nawet 10 minut nie przebiła 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 301,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano
Godzinę temu, Bartg napisał:

Fajna ta historia donut media, taka nie za długa :kekw: chyba nawet 10 minut nie przebiła 

Panie to dopiero odcinek pierwszy :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 20.10.2022 o 20:13, wojtas011 napisał:

Myślicie, że dadzą opcje zdobycia tych piosenek z menu później? Nie zauważyłem, że one były na plaliscie horizon i mi z jedynki przepadła :(

W dniu 22.10.2022 o 23:15, MYSZa7 napisał:

Kurwa mać

Tak jak pisał @Colin, będą wszystkie piosenki do zdobycia, zaczynając od Language :banana-santa:

You’ll also find another opportunity to unlock the song “Language” by Porter Robinson for your Horizon Mixtape radio dial. There will be opportunities to unlock the other previously released 10-Year Anniversary songs in the future, stay tuned.

Też żem zadowolon, bo mi również uciekła. Resztę mam :problem:

Opublikowano

Smutne w sumie, że ludzie grają w 5tke jak w gre mobilną, zalogować się, zdobyć co do zdobycia i wrócić za tydzień/miesiąc. PIerwszy dodatek przeszedł bez większego echa, drugi nie jest nawet na horyzoncie. Mam nadzieje ze faktycznie cala para idzie w nowego Motorsporta.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odpaliłem sobie forze, patrzę a tam na playliscie aktualnej poru roku jest Porter Robinson - Language do wygrania

pinguje bo może nie wiecie @MYSZa7 @Luqat

Opublikowano
19 godzin temu, wojtas011 napisał:

Odpaliłem sobie forze, patrzę a tam na playliscie aktualnej poru roku jest Porter Robinson - Language do wygrania

Chcę to zdobyć, wybieram z playlisty to zadanie i na mapie mi tego nie wykazuje? Jakiś błąd czy co?

Nieważne, miałem powyłączane filtry z tymi zadaniamia, jprdl :facepalm:

Swoją drogą to jak Wam idzie zbieranie tych pokemonów? U mnie to słabo, bo ledwie 574/669.

Opublikowano

100% poksòw :turned:

Btw Lambo Sian jest już do odebrania w wiadomości.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

2 nowe auta i 2 wyciągnięte ze smietnika i poddane recyklingowi, chyba powinniśmy być wdzięczni :kekw:

Opublikowano

no ale ZA DARMO. teraz tylko czekać na dlc #2, po tym pewnie już oleją te playlisty albo będą kosmetyczne aktualizacje i później cała para w FM8.

Opublikowano

W sumie dodali też do event laba elementy, z których można sobie piętrowe parkingi budować.

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „FORZA HORIZON5 LET'S ¡GO!- JAPANESE AUTOMOTIVE LIVE NOW twitch.tv/Forza”Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

Opublikowano

Laby :kekw: jakie to jest nudne. 

Opublikowano

Pierwszy raz w historii wykupiłem season pass… Dramat, najgorsze ze nawet nikt nie porusza tematu. Założę się, ze drugi dodatek wyjdzie rok po poprzednim i prawie dwa lata po premierze gry…

Opublikowano

Ja się czuję tak oszukany, że nawet nie chce mi się komentować. 

Pierwsze DLC jest słabe i odgrzewne, drugiego nie widać od tylu miesięcy. 

Nawet nie ma żadnych przecieków. 

FH5 w abonamencie, a ja zapłaciłem za gre z dwoma DLC :notlikethis: