devilbot 3 681 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Nawet jak to by był finalny build to grałbym jak pojebany a wiem że będzie dużo lepiej. Nie wstydzili się gry dali betę a nie do końca embargo itp jak inni. Oho Czezky lurkuje temat. Ale go Blizzard urządził nie wydając wersji pudełkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 8 minut temu, devilbot napisał: Na series x nie ma. Jest tryb performance chyba 1080p 60fps i quality 4k30fps Oczywiście nie ma sensu grać w quality To w Diablo 3 jest 60 a tutaj nie ma ? Jakieś żarty .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 7 minut temu, devilbot napisał: Oho Czezky lurkuje temat. Ale go Blizzard urządził nie wydając wersji pudełkowej. Nie wydaje na premierę czy w ogóle ma nie być? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 To czy w ogóle to nikt nie wie. Blizzard potwierdził digital only a czy kiedyś jakieś lrg czy inny wydawca się za to nie weźmie to nikt chyba nie wie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 38 minut temu, KrwawaRyba napisał: Granie online, w tym systemie, który zaserwowali w wersji konsolowej mija się z celem... W dodatku nie da się pisać, nie wspominając o voice chat ;( Brak lobby, brak możliwości stworzenia gry z nazwą/hasłem, brak listy gier to jest ogromna wada konsolowej wersji. Menusy dają mi się coraz bardziej we znaki - okno handlarza, gdzie głównym celem jest... handel i nieszczęsna "sprzedaż" poprzez duszenie przycisku (kliknięcie wyrzuca item ), to samo ze stashem - otwieram go po to, aby przerzucić stuff i znów "hold". Wydłuża to niemiłosiernie ogarnianie ekwipunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 No granie online nie będzie na żadnej platformie w pełni funkcjonalne na premierę dlatego np nie będzie od razu sezonów czym tam ladderów. Jak ktoś się nastawia na grę online polecam kupić pół roku po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Dlatego prawilnie wybiera się pecetową wersję Diablo II jak pan jezus przykazał. Będzie chat, będzie pisanko normalnie i umawianie się z ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Tylko Pan Jezus nic nie mówił o botach, duplikowani itemów i chińskich farmerach Więc według mnie po kilku miesiącach będzie jak obecnie na D2lod. Tak samo było z remasterami StarCrafta i Warcrafta. Mogliby dodać do singla itemy ladderowe, DC, ubery i będzie super. No i ciekawe jak na konsoli wpisać /players x Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 U mnie wleciała wersja na PC, na padzie jest problem z postaciami walczacymi na dystans a to dla mnie duzy minus. Plus nie ma pudełka więc zero wątpliwości którą wersję wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Ja z koleji czekam z zapartym tchem na wersję ps5. U mnie jeśli chodzi o multi to zmienily się jednak wymagania bo to już nie te lata żeby nerdzic cały dniami. Człowiek mając rodzinę pyknie se wieczorkiem godzinke, dwie i styknie.Dodam jeszcze że wracam klasycznie do classic hardcore czyli wiadomo solo river of Flame itd.Swoją drogą jeśli nie wprowadzą opcji zbindowania save and exit to na hc na konsolach będą fajne jaja... Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez Rash Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Ja biorę najpierw PC ale wciąż waham się czy day 1. Po tym co zobaczyłem w becie i raportach ludzi, konsolowa wersja odpada na dłuższy czas bo jest w powijakach. Optymalizacja jest mocno zepsuta póki co, bo fps latają od 30 do 120 na kompie, w zależności od lokacji. Jak ludzie zaczną latać na krowy albo baala i 2 necro summonerów w party to komputery explodują. Z kodem sieciowym jest też coś nie tak, responsywność płata figle. Stonowałbym oczekiwania na najbliższe miesiące. Jest o niebo lepiej niż z W3R a sama gra wali klocka z 10 piętra na D3, ale wciąż jest tutaj masa problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) Konsolowa wersja jest taka jaka ma być. Online nie będzie jak na pc to jest wiadome. Będzie coś jak w D3 na konsolach. Przypominam też że to jest beta i aktualny build jest już pewnie całkiem inny. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Wątpię, żeby mieli build gry gdzie wszystko śmiga We wrześniu będzie na pewno stabilniej (na xsx miałem 1 crash) ale nie oszukujmy się Dostaniemy to co teraz, plus akty 3-5, nekromantę i zabójczynię, aż strach pomyśleć dlaczego jeszcze nam tego nie pokazali Ja się nastawiam na chillout, wezmę sobie coś innego niż MFsorcę, wbiję wszystkie osiągnięcia (no chyba, że dadzą jakieś absurdy typu 99lvl). I spokojnie poczekam na D4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Po tym co przeczytalem, już mi sie odechcialo wersji na switcha Prawilnie wjedzie na pc day1, moze pozniej na konsole, jak juz bedzie na grubych wyprzedazach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Premiera za miesiąc, gra na dniach powinna wskoczyć w fazę Gold a wy liczycie na szereg usprawnień? Straszna lipa że to nie będzie 4K/60fps a 1080p/60fps na nextgenach remake robiony znowu przez praktykujących hindusów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Diablo zawsze było domeną PC, dlatego biorę prawilną wersję. Na konsolę, no cóż kiedyś może, albo i nie? Zobaczymy jak będą robić sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Oj, nie panikujcie. Pracowałem w Ubi i nawet nie macie pojęcia, jak wyglądały pierwsze dwa starożytne Asasyny na miesiąc przed premierą. Jeśli nie ma game breaków i nic nie wywala, to już jest dobrze. Cała reszta jest do załatania. Blizzard, co by o nim mówić, ale nie wypuścił dotąd zabugowanego kaszalota. Myślę, że tym razem będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Coś im tak nie pykło z W3 Reforged, ale to wyjątek od reguły - zazwyczaj ich gry są naprawdę dopracowane w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) Czytając was ma się wrażenie,że Activision wydaje kolejne po W3 Reforged parujące gówno. Będzie beta na weekend to się przetestuje ale brak 4k/60 oraz tylko digital to jakas prowokacja. Przecież Sony jak i Microsoft będzie sztucznie trzymać cenę nawet jak gra okaże się padliną. *Wersja konsolowa ,bo pewnie pc będzie ok. Edytowane 18 Sierpnia 2021 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @KarolJanuszGejmingubo jako Polacy lubimy narzekać D2R to stare dobre diablo2lod w super oprawie graficznej. Optymalizacja jest słaba, gra trochę niestabilna i wersja konsolowa okrojona. Sam gameplay jest niezmieniony i jeżeli ktoś zagrywał się za małolata w D2 to niech kupuje bez zastanowienia Mi się podoba nawet wersja z xsx. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 9 godzin temu, KrwawaRyba napisał: @KarolJanuszGejmingubo jako Polacy lubimy narzekać D2R to stare dobre diablo2lod w super oprawie graficznej. Optymalizacja jest słaba, gra trochę niestabilna i wersja konsolowa okrojona. Sam gameplay jest niezmieniony i jeżeli ktoś zagrywał się za małolata w D2 to niech kupuje bez zastanowienia Mi się podoba nawet wersja z xsx. Na czym polega to okrojenie wersji konsolowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Prócz problemów z serwerami to za wiele narzekać nie mogłem na betę, stare dobre diablo w nowej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Chyba na opcjach online. Są i będą ograniczone. Tak samo jak w diablo 3. Nie będzie przeglądarki jak na pc co jest oczywiste. Z padem w dłoniach gra się super. Nie chciałoby mi się klikać zgarbionym na pc. Gra już dawno kupiona na sexa. Będzie grane aż krew z nosa pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Ja również kupiłem jednak bety nie odpalam, zagram na premierę. Wleciała wersja PC, co prawda okrojony multik na konsolach mi nie przeszkadza jednak ja lubię grać dystansowymi bohaterami a z tym podobno jest problem na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Nie ma problemu gram amazonką. Celuje w co chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi