Sobies 173 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Blizz właśnie wydał patch 1.004 na PS5 i rozjebał grę Nie można grać - nie działa przycisk Graj Ta firma to jakiś żart P.S. Offline działa Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Trzeba wywalić wszystko na allegro i poczekać, aż ogarną stronę techniczną, bo te ostatnie dni to istny bajzel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Ja z nudów, że nie mogę grać online założyłem sobie następnego samograja offline, do przejścia na szybko gry - czyli hammerdina Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 No ja te sytuacje stworzyłem sobie HC Czarodziejkę na ogień, mam nadzieję, że się uda przejść chociaż normal beż śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Blizz właśnie wydał patch 1.004 na PS5 i roz(pipi)ał grę Nie można grać - nie działa przycisk Graj Ta firma to jakiś żart P.S. Offline działa Ściągnij sobie na ps5 wersję gry ps4, wtedy można grać. Wersja ps5 z(pipi)ala się po wczorajszej łatce Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 U mnie taki itemek wpadł 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) Jeżeli faktycznie walczą z próbami duplikowania przedmiotów jestem w stanie zrozumieć te problemy. Obawiam się jednak ze oni po prostu nie ogarniają tych serwerów i to jest już jest żenujące. W D3 latali ludzie z ruskimi mieczami i jakoś z tym nie walczyli. Nagle tak dbają o D2R ? Edytowane 13 Października 2021 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Ehh.. grając offline na ps5 co wyłączenie gry czyści mi skrytki współdzielone.Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Dziwne, na PS4 nie ma z tym problemu i nic nie przepada. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Da się jakoś dawać miksturki najemnikowi w inny sposób niż otwieranie jego ekwipunku i wtedy używanie mikstury? Chodzi mi o konsolową wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 L2 + krzyżak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Trade na konsolach nie istnieje - macie może, chłopaki, coś na wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Ja chyba zwaliłem sobie sejwa. Dołączyłem swoim necro do ziomków, aby znaleźć mózg i serce Khalima, ale okazało się, że już to ogarnęli i szli rozwalić kule. Poszedłem za nimi do Travincal, rozwalili kule i zeszli do Kazamatów, ja nie mogłem zejść na dół, schody były nie aktywne. Kiedy wróciłem do gry solo, mam wszystkie questy zamknięte i aktywny ostatni, żeby zniszczyć kamień. Problem w tym, że Oko Khalima zniknęło mi ze skrzynki, poszedłem ponownie do Groty Pająków, ze skrzynki wypadło oko, ale nie mogę go podnieść. W Travincal, zdaje mi się, że schody do Mefista są już otwarte, ale nie mogę nadal tam zejść. WTF, nie mam pomysłu Edytowane 14 Października 2021 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Tragedia, myślałem, że już nic nie znika, a tu wyczyściło mi kilka rządków miksturek wzmocnienia, zamiast tego pojawił się zwój identyfikacji (który wcześniej tam był dla testów czy znikają rzeczy). I weź tu wrzuć jakiś unikat/setowy item... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Chopcy wersja na ps5 po ostatnim pathu jak nie działała tak dalej nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 10 minut temu, Rash napisał: Chopcy wersja na ps5 po ostatnim pathu jak nie działała tak dalej nie działa? Nadal nie da się wcisnąć "graj". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Reinstalacja gry ponoć pomaga ale dla mnie to nie jest rozwiązanie. Ile razy mamy tą grę kasować z dysku i instalować ponownie ? Raz dziennie ? Dwa razy w tygodniu ? Żenada jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Edytowane 14 Października 2021 przez smoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 1 godzinę temu, smoo napisał: Nice, z Andariel? Powiedzcie mi, czy jest jakaś opcja na refund tego szajsu na ps5, czy raczej nie ma szans? Nawet nie wiem jak się do tego zabrać, gdyż nigdy tego nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 nie, jakis trash mob. Generalnie najlepsze runy zawsze leca mi w 1 akcie z diablikow Zaraz potem znaazlem jeszcze kolec czarodzieja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Na PS5 działa po reinstalu, własnie zaliczyłem. korzystając z tego że działa zacząłem sobie biegać paladynem i chciałbym go sensownie rozwijać- najlepiej pchać punkty w ten młot? I co poza tym, jakąś aurę obronna? Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Właśnie odnośnie Palka też mam pytanko.45 lvl, 2 akt, koszmar. Mianowicie chodzi o broń, póki co mam nadal z normala, z 2 aktu szablę ze słowem steal. Atakuje z zapału + aura święty wstrząs i święta tarcza.Jakieś inny słowo? Może Złośliwość?Znalazłem jeszcze klingę Griswolda, ma większą skuteczność ataku, pobiegam chwilę z nią.Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 21 minutes ago, LeifErikson said: Na PS5 działa po reinstalu, własnie zaliczyłem. korzystając z tego że działa zacząłem sobie biegać paladynem i chciałbym go sensownie rozwijać- najlepiej pchać punkty w ten młot? I co poza tym, jakąś aurę obronna? mlotek masz dopiero na 18lvl i ja bym proponowal gdzies na minimum 25 zrobic respec dopiero a na poczatku lataz z ta aura co daje obrazenia od ognia + 1pkt w zeal zeby miec atak jak zrobisz respec na mlotek to pakujesz max w ten skill, jeden punkt w concentration a reszte dostepnych punktow w aure defensywna vigor i ofensywna blessed aim, jak te masz na full to dajesz wiecej w concentration a na koncu w holy shield. twoja glowna aura jest concentration a skillem mlotek. uwazaj tylko bo strasznie szybko zre mane, polecam zrobic polearm insight i dac go mercowi z aktu 2 i bedziesz mial praktycznie nieskonczona mane przy takim regenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Ja pyerdole co za dzien, najpierw ohm, potem MAL w drodze do Mefa a z kuzni IST. Co to oznaczna? Ano to: Calkiem ladny roll. Mozna sie rozgladac za kawalerka pod Mielnem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Na Ps4 znikają itemy z sharowanego stasha. W offline.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi