Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Outer Worlds 2

Featured Replies

Opublikowano

Jedynka też miała być, a była trochę wydmuszką pod względem mechanik RPG.

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niech mnie chuj, ale to będzie woke-sraka Wygląda jak AVOWED 2, a nie The Outer Worlds, no i prawie same silne baby, jako kompani. Ech... Obsidian to straszna spierdolina od dłuższego czasu. Niezła

• Czokosz
    Czokosz

Po Avowed straciłem zaufanie do tego studia. Już pierwsze Outer Worlds dawało sygnały, że coś tam się dzieje nie tak, ale przy Avowed ich scenarzyści dali taki popis grafomaństwa, że po 30 godzinach n

• Fallout: New Vegas jest moim ulubionym cRPG (nabiłem jakieś 160h, a niestety nie zrobiłem nawet wszystkich dodatków, bo się silnik Bethesdy zesrał nie mogąc udźwignąć mojego sejwa na PS3). Grając w Th

Opublikowano

Fallout: New Vegas jest moim ulubionym cRPG (nabiłem jakieś 160h, a niestety nie zrobiłem nawet wszystkich dodatków, bo się silnik Bethesdy zesrał nie mogąc udźwignąć mojego sejwa na PS3). Grając w The Outer Worlds przecierałem oczy ze zdumienia i nie mogłem uwierzyć, że to ten sam Obsidian stworzył taką kiepską grę. Nie skończyłem. Zapowiedź dwójki wygląda jeszcze gorzej.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Panowie, to będzie najbliżej F:NV ze wszystkich gier dostępnych na rynku, więc nie przekreślajcie na starcie.

Wydaje mi się, że najbliżej to będzie Clockwork Revolution, a nie ta nachodząca wydmuszka od Obsidianów. Oni to sobie mogą co najwyżej uścisnąć dłoń z Bioware, bo łączy ich podobna historia od twórców świetnych RPG-ów do producentów propagandowego dziadostwa, które większość graczy ma w dupie.

Jak zostali przejęci przez xboxa, to wydali Grounded i Pentiment, więc mieli obiecujący start i wydawało się, że będą dostarczać dobre gry. Teraz po Avowed zapowiada się kolejny gniot z uproszczonymi mechanikami i takim poziomem grafomanii, że ci, którym uszy nie odpadną od słuchania tego nudnego (i przy okazji propagandowego) pierdolenia do końca gry, powinni dostać jakiś medal.

Opublikowano

Paolo, ten trolling jest już męczący na dłuższą metę - daj sobie spokój, bo nie przystoi dorosłemu chłopu takich bzdur wypisywać.
Jedynka już była mocno dziwna i człowiek się zastanawiał, jak Obsidian mógł tak się popsuć. Później wyszło Avowed i już nikt nie miał wątpliwości, że została tylko nazwa, a teraz zapowiedź tego szajsu, który zapowiada się jeszcze gorzej.

Tak jak ktoś tam dobrze w komentarzu napisał:

Zrzut ekranu 2025-08-21 170440.png

Opublikowano
6 minut temu, Wredny napisał(a):

Paolo, ten trolling jest już męczący na dłuższą metę - daj sobie spokój, bo nie przystoi dorosłemu chłopu takich bzdur wypisywać.
Jedynka już była mocno dziwna i człowiek się zastanawiał, jak Obsidian mógł tak się popsuć. Później wyszło Avowed i już nikt nie miał wątpliwości, że została tylko nazwa, a teraz zapowiedź tego szajsu, który zapowiada się jeszcze gorzej.

Tak jak ktoś tam dobrze w komentarzu napisał:

Zrzut ekranu 2025-08-21 170440.png

no c00rwa, ludzie na forum jarają się jakimiś średniakami AA 6/10 od „legend branży”, a ja nie mogę jarać się TOW2 które mi się podobało o czym pisałem wielokrotnie :/

Mi ten tytuł napędza humor, humor wisielczo-korporacyjny który po prostu do mnie przemawia. Szanse na GOTY (nawet bez COE33) byłyby jak w Avowed, ZEROWE, ale czy na tym forum można jeszcze jarać się gierkami ja się pytam?!

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

ale czy na tym forum można jeszcze jarać się gierkami ja się pytam?!

Ty jesteś kurwa bezczelny D

Opublikowano

Paolo i Outer Worlds 2 czy dowolna nowa gierka Xboxa? Peindre l'amour, peindre la vie, pleurer en couleur problem

Opublikowano

Kolejny raz udowadniają że nv to był wypadek przy pracy

Opublikowano

Nie był, bo jeszcze wjechał Kijek, a później zaczęło się psuć.

Opublikowano

W sumie jak oni mają robić takie bezpłciowe gierki to może MS przejrzy na oczy i ich zamknie po premierze.

Opublikowano

Tyle że takie gierki to chyba właśnie cel Microsoftu, bo według nich rynek zbytu wygląda tak:

nonbinary-youth.jpg

Opublikowano
2 hours ago, suteq said:

W sumie jak oni mają robić takie bezpłciowe gierki to może MS przejrzy na oczy i ich zamknie po premierze.

Bezpłciowe? Wygląda na to, że w grze będzie bardzo dużo różnych płci.

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Już rozumiem co czuł GAASAX w swoim SoT-owym primie. smutas

SoTa jednak po czasie ludzie docenili. Z OW2 i innymi grami Obisidan wątpie by tak się stało.

Wciąż lubie ich gry, miło mi się grało w Avowed, Pentiment czy pierwsze Outer Worlds, To nie jest prawda co piszą w komentarzach, bo wciąż pracują tam ludzie odpowiedzialni za starsze gry jak Josh Sawyer, ale ich nowe gry nie powodują u mnie szybszego bicia serrca. W OW2 też chętnie zagram i znając życie nie będę się źle bawił, ale nie spodziewam się żadnego sztosa.