Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jedynka też miała być, a była trochę wydmuszką pod względem mechanik RPG.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Fallout: New Vegas jest moim ulubionym cRPG (nabiłem jakieś 160h, a niestety nie zrobiłem nawet wszystkich dodatków, bo się silnik Bethesdy zesrał nie mogąc udźwignąć mojego sejwa na PS3). Grając w The Outer Worlds przecierałem oczy ze zdumienia i nie mogłem uwierzyć, że to ten sam Obsidian stworzył taką kiepską grę. Nie skończyłem. Zapowiedź dwójki wygląda jeszcze gorzej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Panowie, to będzie najbliżej F:NV ze wszystkich gier dostępnych na rynku, więc nie przekreślajcie na starcie.Wydaje mi się, że najbliżej to będzie Clockwork Revolution, a nie ta nachodząca wydmuszka od Obsidianów. Oni to sobie mogą co najwyżej uścisnąć dłoń z Bioware, bo łączy ich podobna historia od twórców świetnych RPG-ów do producentów propagandowego dziadostwa, które większość graczy ma w dupie.Jak zostali przejęci przez xboxa, to wydali Grounded i Pentiment, więc mieli obiecujący start i wydawało się, że będą dostarczać dobre gry. Teraz po Avowed zapowiada się kolejny gniot z uproszczonymi mechanikami i takim poziomem grafomanii, że ci, którym uszy nie odpadną od słuchania tego nudnego (i przy okazji propagandowego) pierdolenia do końca gry, powinni dostać jakiś medal.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jedynka była zajebista i humorek jak w F:NV. Co mi tam nie siadło to koślawa oprawa która dostała ewidentnego boosta.Jesli chodzi o woke to przeżyłem Avowed to i przeżyję TOW2.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Paolo, ten trolling jest już męczący na dłuższą metę - daj sobie spokój, bo nie przystoi dorosłemu chłopu takich bzdur wypisywać.Jedynka już była mocno dziwna i człowiek się zastanawiał, jak Obsidian mógł tak się popsuć. Później wyszło Avowed i już nikt nie miał wątpliwości, że została tylko nazwa, a teraz zapowiedź tego szajsu, który zapowiada się jeszcze gorzej.Tak jak ktoś tam dobrze w komentarzu napisał:
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, Wredny napisał(a):Paolo, ten trolling jest już męczący na dłuższą metę - daj sobie spokój, bo nie przystoi dorosłemu chłopu takich bzdur wypisywać.Jedynka już była mocno dziwna i człowiek się zastanawiał, jak Obsidian mógł tak się popsuć. Później wyszło Avowed i już nikt nie miał wątpliwości, że została tylko nazwa, a teraz zapowiedź tego szajsu, który zapowiada się jeszcze gorzej.Tak jak ktoś tam dobrze w komentarzu napisał:no c00rwa, ludzie na forum jarają się jakimiś średniakami AA 6/10 od „legend branży”, a ja nie mogę jarać się TOW2 które mi się podobało o czym pisałem wielokrotnie :/ Mi ten tytuł napędza humor, humor wisielczo-korporacyjny który po prostu do mnie przemawia. Szanse na GOTY (nawet bez COE33) byłyby jak w Avowed, ZEROWE, ale czy na tym forum można jeszcze jarać się gierkami ja się pytam?!
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):ale czy na tym forum można jeszcze jarać się gierkami ja się pytam?!Ty jesteś kurwa bezczelny
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Paolo i Outer Worlds 2 czy dowolna nowa gierka Xboxa? Peindre l'amour, peindre la vie, pleurer en couleur
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W sumie jak oni mają robić takie bezpłciowe gierki to może MS przejrzy na oczy i ich zamknie po premierze.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tyle że takie gierki to chyba właśnie cel Microsoftu, bo według nich rynek zbytu wygląda tak:
Opublikowano 22 minuty temu22 min Oj tam każdy może sie jarać czym chce. Po prostu MS i obsidian nie robią nic, zeby nie przepadła w zalewie świetnych gier.
Opublikowano 18 minut temu18 min 2 hours ago, suteq said:W sumie jak oni mają robić takie bezpłciowe gierki to może MS przejrzy na oczy i ich zamknie po premierze.Bezpłciowe? Wygląda na to, że w grze będzie bardzo dużo różnych płci.
Opublikowano 2 minuty temu2 min 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Już rozumiem co czuł GAASAX w swoim SoT-owym primie. SoTa jednak po czasie ludzie docenili. Z OW2 i innymi grami Obisidan wątpie by tak się stało. Wciąż lubie ich gry, miło mi się grało w Avowed, Pentiment czy pierwsze Outer Worlds, To nie jest prawda co piszą w komentarzach, bo wciąż pracują tam ludzie odpowiedzialni za starsze gry jak Josh Sawyer, ale ich nowe gry nie powodują u mnie szybszego bicia serrca. W OW2 też chętnie zagram i znając życie nie będę się źle bawił, ale nie spodziewam się żadnego sztosa.