Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Featured Replies

Opublikowano

Final Fantasy od Team Ninja.Jak dla mnie wyglada to masakrycznie slabo na ten moment

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ujęcia kamery, moveset a nawet te kryształy żywcem wyjęte z Nioh

Opublikowano

Te gry od SE wyglądają tak, jakby grafice strajkowali, a ich miejsce zajęły panie sprzątaczki. Gry nie skreślam, bo to TN, ale na ten moment tragicznie to wygląda, zupełnie jak Babylon i Strażnicy.

Opublikowano

Strażnicy źle nie wyglądają. Natomiast FF + Babylon's Fall (przede wszystko to) wyglądają...słabo, delikatnie mówiąc.

Opublikowano

Ta gra wygląda jakby SE poszło do Team Ninja i zapytało "za jaką najniższą cenę to zrobicie?"

Jeżeli ktoś z Sony to zobaczył to nie dziwię się, że nie chcieli ekskluzywności. ;)

Opublikowano

Nie da się w to grać. Wyskakuje że dane uszkodzone. Dwa razy ściągałem

Opublikowano

Nie masz co pobierać na ten moment. Dali info na twittera. Komentarze pod nim świetne : )

Opublikowano

Obczaiłem trailer i...za stary chyba jestem już i się czepiam ale... 

Głosy postaci typu "feel The pain" czy "I crush you" bardzo śmieszkowie, trailer 2 min,a kilkanaście razy postacie takimi one linerami rzucały. Druga sprawa to,że te głosy nie pasują do tych postaci w ogóle :reggie:.

Te wielkie mieczyki przyczepione do pleców też mnie raza. Można by to prosto załatwić jakąś pochwa na oręż. Team Ninja- ten team pozwala być spokojnym o system walki,ale na trailerze walka dupy nie urwała. Jaranka zero.

Opublikowano

ta wygląda jakby to był jakiś zapomniany szrot z ps2

teraz ktoś to znalazł w koszu, podbił rozdzielczość i dopisał final fantasy w tytule, bo może jakiś frajer się nabierze

ciekawe, czy w SE jest im chociaż trochę wstyd za taką kakę

Opublikowano

Jaki balas się szykuje xd Jeszcze ta postać główna co wygląda jak ten chłop z szybkich i wściekłych co umarł

Opublikowano

Strasznie drętwo to wygląda. Jeszcze jakieś battle royale na komórki widziałem z Final fantasy w tytule, doją marke ile się da.

Opublikowano

Gra się w to prawie jak w Nioha. Zresztą ilość animacji, które są wzięte z niego, jest tak duża, że no trochę XD.  Nomura's Chaos Nioh Fantasy - taki powinien być tytuł tej dziwnej gry.

Opublikowano
  • Autor

Gierka zrobiona po taniości a żeby się lepiej sprzedała dorzucono nazwę finał fantasy

Opublikowano

Gameplay się broni mocno, system walki jest więcej niż ok - jeśli oprawa dostanie tuning choćby do poziomu Nioha 2, to gierkę kupię pewnie

Opublikowano

Gameplayowo podobno bardzo dobrze, ale to Team Ninja, więc w tym aspekcie nie może być inaczej. Niech jeszcze zatrudnią grafików, bo w takim stanie jakim obecnie jest ta gra, to tylko sobie zaszkodzili.

Opublikowano
11 godzin temu, Hendrix napisał:

Nomura's Chaos Nioh Fantasy - taki powinien być tytuł tej dziwnej gry.

Zbyt mało poyebany jak na grę, w którą zamieszany jest Nomura. Ja bym ją nazwał Final Nioh Fantasy: Dream Drop Gaiden & Origin of Chaos 1.00089 Final Chapter Prologue

Ogólnie to pierwszy trailer zapowiadał tragiczną grę, ale gameplay z demka nieco mnie uspokoił i może jednak wyjdzie z tego coś sensownego. 

Opublikowano

To żółte pole kwiatów w tutorialu zabiło mnie flickeringiem. Autentycznie oczy mi pokryły się łzami, przypomnialy mi się czasy rozdzielczości i aliasingu PS2.