Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Wolverine

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, wrog napisał(a):

Spider-Many bardzo mi się podobały i miło je wspominam, ale tutaj nadal nie jestem przekonany. Po dwóch minutach już trochę miałem dość oglądania tego skakania od przeciwnika do przeciwnika tylko po to, by obejrzeć jak leje się krew.

No brak jest bujania po mieście. Ja się zastawiam - tu jest w ogóle jakieś miasto? Czy kill roomy za kill roomami?

• Odpowiedzi 316
  • Wyświetleń 49,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czoperrr chciał rewolucyjny widok od przodu.

• Łe, nie Nowy York?

• Ziew w chuj. Kolejna gra film, mimo lania się krwi to przez oprawę i tak mam wrażenie, że to gra family friendly. Oni w tym Sony zapomnieli jak się robi gry? Jedyna gra, którą zapamiętam z tej generac

Opublikowano

Liczyłem ze jak zobacze gameplay to mnie chwyci ale zieeew niestety.

Opublikowano
8 godzin temu, Rooofie napisał(a):

Tak mi się wydawało, że ta pizda mignęła przez sekundę w tej pokazówce jim

image.png

Czekam na jakiś epicki crossover z łysą babą z Intergalactic. Może w The Last of Cwels 3?

Trailer lekki KEK, Team Ninja zrobiło to samo 20 lat temu i było bardziej grywalne

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Największa porażka tej gry to dodanie postaci magicznych do tej krwawej łaźni. Ja wiem, że Jean Grey była blisko z Wolviem w komiksach ale źle to wygląda jak wszędzie leje się jucha a obok obserwujesz jakieś lewitujące scenki okraszone fioletową otoczką.

53 minuty temu, Pupcio napisał(a):

tylko czy pod koniec gry będzie latało sie golasem skoro niszczy sie strój??

Największa gra o Wolverine bez scen z Weapon Xa? No musi coś być

Opublikowano

Pewnie gra się sprzeda, będzie hitem itp. ale dla mnie osobiście chyba wypada z kalendarza na wrzesień, nie zmieści się, są bardziej interesujące tytuły wtedy, jak Control, Onimusha i Dawnwalker, które chce sprawdzić.

6 godzin temu, Qbon napisał(a):

Insomniaci niestety stanęły w miejscu jeśli chodzi o tworzenie gier, każda ich gra od pierwszego pająka jest robiona na identycznym schemacie. Wtedy, pierwszy raz, jeszcze może w przypadku Moralesa to było fajne ale mamy kolejną grę po latach, która wydaje się po prostu reskinem pająków. Mnie niestety to nie kupiło, ale mam też już trochę dosyć tych gier z uniwersum Marvela.

Cena systematyczności, ich gry zaczynają być jak Forza Horizon...

Opublikowano

Kolekcjonerki nie będzie? Czyżby Sony nie wierzyło w gierkę?

Opublikowano

Nie wiem no, jakieś to takie średnie. Zapowiada się na średniaczka, ale z fajnym bohaterem :D Jak puścili to na początku, a potem na końce Laufey to myślałem, że pół godziny wcześniej oglądam pokaz gier z PS4.

Opublikowano
Godzinę temu, Kangus napisał(a):

Liczyłem ze jak zobacze gameplay to mnie chwyci ale zieeew niestety.

Ziew w chuj. Kolejna gra film, mimo lania się krwi to przez oprawę i tak mam wrażenie, że to gra family friendly. Oni w tym Sony zapomnieli jak się robi gry? Jedyna gra, którą zapamiętam z tej generacji to Astro Bot, tam faktycznie czuć było radość podczas grania.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pix napisał(a):

Bez kitu, ona jest w co drugiej grze teraz, drugi troy baker ;d

Trochę obraża dla Troya bo rozumiem, że jest go dużo, ale to słychać, że profesjonalista i dobrze robi robotę. Ona? Irytująca, w każdej grze gra taka sama postać.

Opublikowano

Nie no wiadomo, że pod względem aktorstwa to może czyścić buty Troyowi.

Opublikowano
42 minuty temu, MacLeSkr napisał(a):

Kolekcjonerki nie będzie? Czyżby Sony nie wierzyło w gierkę?

Może pokażą jeszcze. Pewnie figurka i steel z kodem za 1200zł.

A sama gra? Graficznie szału nie robi, ale jak krwawa jatka będzie spoko, to się kupi. Ale po SM2 już nie w preorderze.

Opublikowano

Pierwszy pająk od Insomniac sprzedał ponad 20 milionów sztuk, Miles prawie 15 i dwójka też już kręci się chyba koło 15.

Ta gra się sprzeda nawet bez żadnego marketingu.

Opublikowano

Jasne że się sprzeda. Kto ma kasę ten kupi na premierę i zaraz po przejściu sprzeda. Ja poczekam jak będzie koło 99zl i pójdzie na półkę :) takie maks 8/10 póki co. Chyba że najebia jeszcze woke i wolverine bedzie płakał po kątach a baby będą go ratować. To wtedy nara jak ze Spider-Manem 2 i moralesem. Jean Grey brzydki babsztyl.

Opublikowano
4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Pewnie gra się sprzeda, będzie hitem itp. ale dla mnie osobiście chyba wypada z kalendarza na wrzesień, nie zmieści się, są bardziej interesujące tytuły wtedy, jak Control, Onimusha i Dawnwalker, które chce sprawdzić.

Cena systematyczności, ich gry zaczynają być jak Forza Horizon...

Tak, wcześniej jak inne PS studios wydawały mało gier to się mówiło, że oni jako jedyni dowożą w tej generacji ale ma to teraz swoją cenę, gry stały się strasznie podobne do siebie i właściwie niczym się nie wyróżniają. Ja również na wrzesień celuje w inne tytuły. Nowy GoW dużo bardziej mi siadł po tym pokazie.

Opublikowano

Hypu nie mam na to żadnego. Dadzą pewnie kiedyś w plusie to się ogra.

Opublikowano

Oprócz brutalności polotu to tutaj dużo nie ma. Gameplay trochę jak z AC Shadows, kolorowe ludki jak Guardians of the Galaxy i jazda na motocyklu jak Uncharted 4. Tyle lat to już powstaje i do wrzucenia mają tylko takie coś?

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

Fajna krew, ale jak mnie wkurwia takie znikanie po 5 sekunda. Powinno być STRZEPANIE jak w NG2 broni albo niech chociaż całą potyczkę się utrzymuje. Mnie to takie małe rzeczy wkurwiają strasznie, to zrastanie ubrania to kolejny debilizm, ale z drugiej strony na końcu trailera miał wyleczone plecy, a dziura w ubraniu była więc ococho, jak to będzie finalnie ?