Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Wolverine

Featured Replies

Opublikowano

W sumie to chyba pierwsza gra akcji w której regeneracja zdrowia jest wpisana w lore postaci.

• Odpowiedzi 258
  • Wyświetleń 37,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał(a):

Hype mi totalnie opadł po tym co zobaczyłem. Wszystko wygląda jakoś strasznie sztucznie i plastikowo, a z ułamków rozgrywki wygląda jak bezmyślne ciachanie przeciwników prostymi combosami. Nie uważam też że w kwestii historii gra nadrobi.

Ale pierdolisz teraz. Nie słyszałeś, że na forum Psx Extreme chłopaki mówią, że to będzie najlepsza gra w historii Insomniac i sprzeda się lepiej niż Spiderman? Widać już teraz po zaawansowanym systemie walki (dwa combosy), grafice (Fortnite) oraz głównym bohaterze (ostatnia gra z Wolverinem kiedy wyszła? 20 lat temu?). Jeszcze Sweet Baby dorzuci swoje 3 grosze i można składać preorder.

Oby tylko nikt tego nie skasował jak hitu z Czarną panterą, który wyglądał dokładnie tak samo.

W sumie to chyba pierwsza gra akcji w której regeneracja zdrowia jest wpisana w lore postaci.

Deadpool. Prototype. Devil May Cry.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Ale nie popadajmy w skrajności. Giereczka wygląda na razie w porządku, zobaczymy jak pokażą więcej.

Za co warto chwalić Insomniaca to fakt, że na tej generacji jako jedyne studio Sony wydają już 3 grę na ps5 (plus remaster pierwszego pajączka), kiedy takie Naughty Dog zrobi prawdopodobnie tylko Intergalactica xD

A jeszcze Venoma może zdążą wydać. No w dzisiejszych czasach to ode mnie duży szacun dla nich.

Opublikowano

Tylko, że SM1R, SM:MM i SM2 to dosłownie reskin tej samej gry i to samo tyczyć się będzie Venoma. Szanuje, że zrobili też wyjebanego Ratcheta, ale chwalić ich za te spidermany to jak chwalić ABK, że CoD wychodzi rok w rok (a tam przynajmniej zmienia się wyraźnie setting). reggie

Opublikowano
Godzinę temu, Rtooj napisał(a):

Na tym polega ich kunszt, że te gry są fenomenalne

Kunszt to pokazało Rocksteady przy Arkham Asylum/Arkham City (Arkham Knight już gorzej przez te potyczki z czołgami, ale to nadal dobra gra) a te Spidery od Insomniac to co najwyżej solidne ubi gierki, którym ciężko dać więcej niż 7-8/10.

Przez to, że WB kazało im robić jakiś wysryw dla dzieci w postaci Suicide Squad ekipa się rozpadła, założyciele odeszli i teraz mamy sytuacje, że już niektórzy zapomnieli o tym, że było kiedyś takie studio, któremu duet Insomniac/Sweet Baby mógł buty czyścić. Tyle mieli zajebistych opcji na kolejne gry single player z bohaterami z uniwersum DC bez Batmana w roli głównej, to wybrali najgorszą możliwą opcje i zrobili z tego jeszcze grę usługę.

Nie przeczę, że Wolverine może być całkiem dobrym tytułem, ale mam wątpliwości w ich przypadku, że to będzie jakaś fenomenalna gra. Raczej nastawiam się na mocną 8 (przynajmniej dla mnie) bo wiadomo, że na meta będzie 90 i spusty od recenzentów jeszcze zanim wezmą pada do ręki. Obym się mylił i faktycznie wyszedł im sztos przebijający gry z SM w roli głównej, bo Logan to jedna z moich ulubionych postaci z uniwersum Marvela.

Edytowane przez Czokosz

Opublikowano

Naczytałem się tych kwików o robotach i już się wystraszyłem, że nie będzie PEGI 18, ale rzeźnia konkretna(w końcu cyborgi, to pół ludzie jakby nie było), jak na postać przystało. Wygląda na fajny miks Uncharted i Origins od Soldier of Fortunowców z Raven z 2009(wersja z PS2 lipa, ale na 360 było dobrze). Zobaczyłbym sobie Blade'a w takim wydaniu, bo czuję, że Arkane nie podoła.

Opublikowano

Jakoś głos mi nie pasował do postaci. Jakby aktor na siłę chciał mówić z chrypą :p

Sentinel fpytkę. Omega Red mocno odbiega od oryginału i taki mało charakterystyczny.

Opublikowano

Wygląda i zapowiada się ciekawie. Plus, że jest brutalnie, więc raczej nie ma mowy o jakimś ugrzecznieniu historii.