Opublikowano 16 godzin temu16 godz. W sumie to chyba pierwsza gra akcji w której regeneracja zdrowia jest wpisana w lore postaci.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 30 minut temu, Rtooj napisał(a):Na tym polega ich kunszt, że te gry są fenomenalneOK, starczy internetu na dziś.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Godzinę temu, suteq napisał(a):Hype mi totalnie opadł po tym co zobaczyłem. Wszystko wygląda jakoś strasznie sztucznie i plastikowo, a z ułamków rozgrywki wygląda jak bezmyślne ciachanie przeciwników prostymi combosami. Nie uważam też że w kwestii historii gra nadrobi.Ale pierdolisz teraz. Nie słyszałeś, że na forum Psx Extreme chłopaki mówią, że to będzie najlepsza gra w historii Insomniac i sprzeda się lepiej niż Spiderman? Widać już teraz po zaawansowanym systemie walki (dwa combosy), grafice (Fortnite) oraz głównym bohaterze (ostatnia gra z Wolverinem kiedy wyszła? 20 lat temu?). Jeszcze Sweet Baby dorzuci swoje 3 grosze i można składać preorder.Oby tylko nikt tego nie skasował jak hitu z Czarną panterą, który wyglądał dokładnie tak samo.W sumie to chyba pierwsza gra akcji w której regeneracja zdrowia jest wpisana w lore postaci.Deadpool. Prototype. Devil May Cry. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Josh
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ale nie popadajmy w skrajności. Giereczka wygląda na razie w porządku, zobaczymy jak pokażą więcej. Za co warto chwalić Insomniaca to fakt, że na tej generacji jako jedyne studio Sony wydają już 3 grę na ps5 (plus remaster pierwszego pajączka), kiedy takie Naughty Dog zrobi prawdopodobnie tylko Intergalactica xD A jeszcze Venoma może zdążą wydać. No w dzisiejszych czasach to ode mnie duży szacun dla nich.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tylko, że SM1R, SM:MM i SM2 to dosłownie reskin tej samej gry i to samo tyczyć się będzie Venoma. Szanuje, że zrobili też wyjebanego Ratcheta, ale chwalić ich za te spidermany to jak chwalić ABK, że CoD wychodzi rok w rok (a tam przynajmniej zmienia się wyraźnie setting).
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Godzinę temu, Rtooj napisał(a):Na tym polega ich kunszt, że te gry są fenomenalneKunszt to pokazało Rocksteady przy Arkham Asylum/Arkham City (Arkham Knight już gorzej przez te potyczki z czołgami, ale to nadal dobra gra) a te Spidery od Insomniac to co najwyżej solidne ubi gierki, którym ciężko dać więcej niż 7-8/10.Przez to, że WB kazało im robić jakiś wysryw dla dzieci w postaci Suicide Squad ekipa się rozpadła, założyciele odeszli i teraz mamy sytuacje, że już niektórzy zapomnieli o tym, że było kiedyś takie studio, któremu duet Insomniac/Sweet Baby mógł buty czyścić. Tyle mieli zajebistych opcji na kolejne gry single player z bohaterami z uniwersum DC bez Batmana w roli głównej, to wybrali najgorszą możliwą opcje i zrobili z tego jeszcze grę usługę.Nie przeczę, że Wolverine może być całkiem dobrym tytułem, ale mam wątpliwości w ich przypadku, że to będzie jakaś fenomenalna gra. Raczej nastawiam się na mocną 8 (przynajmniej dla mnie) bo wiadomo, że na meta będzie 90 i spusty od recenzentów jeszcze zanim wezmą pada do ręki. Obym się mylił i faktycznie wyszedł im sztos przebijający gry z SM w roli głównej, bo Logan to jedna z moich ulubionych postaci z uniwersum Marvela. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Czokosz
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Naczytałem się tych kwików o robotach i już się wystraszyłem, że nie będzie PEGI 18, ale rzeźnia konkretna(w końcu cyborgi, to pół ludzie jakby nie było), jak na postać przystało. Wygląda na fajny miks Uncharted i Origins od Soldier of Fortunowców z Raven z 2009(wersja z PS2 lipa, ale na 360 było dobrze). Zobaczyłbym sobie Blade'a w takim wydaniu, bo czuję, że Arkane nie podoła.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jakoś głos mi nie pasował do postaci. Jakby aktor na siłę chciał mówić z chrypą :pSentinel fpytkę. Omega Red mocno odbiega od oryginału i taki mało charakterystyczny.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wygląda i zapowiada się ciekawie. Plus, że jest brutalnie, więc raczej nie ma mowy o jakimś ugrzecznieniu historii.