Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo coś więcej o tej wersji na Pstryka? Co będzie do pobrania a co na karcie?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 121,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobra, jeśli chodzi o dramę z muzyką, to póki nie ruszą tego POMNIKOWEGO utworu z San Andreas to nie ma powodów do paniki :dafuq:

Opublikowano
19 godzin temu, Pupcio napisał:

No brak gameplayu to jakiś wyższy poziom beki. Co prawda nigdy nie pokazywali czystego gameplayu ze swoich gier no ale chociaż były jakieś wyreżyserowane fragmenty. Tak czy siak albo będzie giga beka za tydzień albo umiarkowana. CZEKAM

Przeciez RDR2 i GTA5 przed premierami mialy takie dlugie gameplay overviewy, gdzie bylo mnostwo gry w akcji z komentarzem narratora jak ostatnio z Elden Ring. 

Opublikowano

No przecież napisałem że wyreżyserowany co do sekundy gameplay był ale nigdy nie wyrzucili jakiegoś 10 minutowego gameplayu który nie był przerwany przez cutscenki i inne pierdoły jak to robi praktycznie każdy inny dev.

Teraz wygląda na to że nawet tego im się nie chce zrobić więc pewnie launch trailer i dawać hajs c0rwy :problem:

Opublikowano

Może chcą nas MOCNO zaskoczyć?

Opublikowano

Ja tam sobie kupiłem i już pobrałem na ps4. Nie potrzebuję graficznych fajerwerków a to co zobaczyłem mi się podoba. Wręcz najbardziej liczę nie na uber grafikę tylko właśnie uwspółcześnienie sterowania. Zagrywałem sie do upadłego dawniej, oczywiście na pirackich wersjach nie do końca ogarniając jeszcze wtedy angielski więc tym bardziej uważam zakup za uzasadniony. O ile będzie to dobrze działać na bank nie będę zawiedziony. 

Opublikowano

Mimo wszystko to są naprawdę archaiczne już gry. Definiowaly openworldy, tylko kiedy to bylo...

A po tym co nam do tej pory pokazują na screenach, to jest jednak solidny policzek w stronę graczy. Miałem brać preorder, ale dzisiaj mówię: sprawdzam. Zwłaszcza po tych żenujących obrazkach z gry i dodatkowo wiedząc, co to za podmiot w imieniu Rockstara rzeczywiście za tym projektem stoi.

Edytowane przez l33t

Opublikowano

W og sa miała być deska, może dodali.

Opublikowano

giphy.gif?cid=790b7611122ba6e611964b227f

28WLsy8.png

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

W sumie, wygląda tak jak oczekiwałem, ale nadal fajnie byłoby zobaczyć czysty gameplay z hudem.

Opublikowano

Graficznie nie mam zarzutów, ale gameplay rzeczywiście rozwiałby resztę wątpliwości. ;) 

Opublikowano

No patrzę na SA i nie mam odruchu wymiotnego, będzie grane w GP.

Opublikowano

kurwa ten Ryder to jak chłop z plasteliny robiony

Opublikowano

Aż sobie chyba zacznę grać w oryginalne San Andreas. Chyba wyleczyłem się z zakupu DE. 

Opublikowano

Też się nad tym zastanawiam. Trzeba czekać i spróbować jutro odpalić.

Opublikowano

Wiemy o której w czwartek strzelą szampany w wielu domach.