Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Jezu ale się dziś obudziłem podjarany ze serio będzie to można ograć pod kołderką na switchu i to jeszcze z sluchaweczkami na bluetooth :banderas:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 121 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Całą trylogię ogrywałem będąc jeszcze w ogólniaku na PC jak tylko wychodziły, no SA kilka miesięcy później bo musiałem nazbierać na nową kartę graficzną, żeby gra wogóle ruszyła na najniższych detalach, ale komu to przeszkadzało :).

Takie były czasy, że płytki wszystkich trzech części wypalałem sobie sam :nosacz3:, więc teraz z przyjemnością odwdzięczę się Rockstarowi za te setki godzin spędzonych w GTA i kupię pudełko, bo zapowiada się na fajny i biorąc pod uwagę zmiany oby całkiem grywalny powrót.

Szczególnie liczę na VC, klimat tamtych lat, muzyka, rewelacyjne samochody. Ehh :banderas:

Edytowane przez Artur_K

Opublikowano

Pod tym kątem patrząc to ja też powinienem odpokutować za okradanie Rockstar (dając się okraść im) bo z trylogii to jedynie Vice City mam w oryginale.
GTAIII w ogóle nie mam, a San Andreas to oczywiście Verbatim :reggie:

Opublikowano

Troszkę mi hajp opadł, jak dowiedziałem się, kto tę trylogię robi: https://grovestreetgames.com/games/

Oni są właśnie odpowiedzialni za crapiszczowe porty na komórki :)

comment_1634948683xGZJuRNC18PKeacIWpGuj2

comment_1634975897NAkVxOfmXfgnbVxQXHfQud

:) :) :) :)

Opublikowano
38 minut temu, Wredny napisał:

Verbatim :reggie:

Gdzieś cd1 się zapodziała, ale to już 19 lat ;)20211023_143716.thumb.jpg.61f3b43ec34c190d6f77b8a34f58e8bf.jpg

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał:

Troszkę mi hajp opadł, jak dowiedziałem się, kto tę trylogię robi: https://grovestreetgames.com/games/

Oni są właśnie odpowiedzialni za crapiszczowe porty na komórki :)

Czyli dziwek tez nie bedzie? I bialych mezczyzn?

Opublikowano

Rockstar i GTA przez całe swoje lata było bezkompromisowe i mieli gdzieś poprawność polityczną, a tu widzę, że zmienili, ciekawe jak z resztą rzeczy w grze, chyba im się cohones skończyły. 

Opublikowano
7 minut temu, Artur_K napisał:

Gdzieś cd1 się zapodziała, ale to już 19 lat

GTA:VC każdy szanujący się gracz ogrywał na PS2 na DVD-R jak król, a nie jakies obesrane CD-R jak biedak :kojima:

Opublikowano
51 minut temu, Wredny napisał:

GTA San Verbatim

Btw dali by kawałek gameplayu, bo jeżeli te kapiszony przekonwertują po najmniejszej linii oporu zacne porty to nawet nie wiem, czy warto będzie  z GP pobierać.  Może się okazać, że największa zmiana to dodanie lokalizacji.

Aż se dzisiaj odpalę gta4 w 60 klateczkach.

Edytowane przez Boomcio

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

GTA:VC każdy szanujący się gracz ogrywał na PS2 na DVD-R jak król, a nie jakies obesrane CD-R jak biedak :kojima:

Akurat w 3 i VC dużo lepiej grało się na PC, niż na ps2 z kalekim sterowaniem w 12fps.

Opublikowano

Chyba nie o to mu chodzilo :mevek:

Opublikowano

Nadmienię, że GTA:SA już legancko ogrywane na oryginalnej kopii.

Oczywiście na PS2 :kojima:

Opublikowano

Ta firma już chyba porzuciła gówno porty, rozbudowała się i ma w planach poważniejsze produkcje. Coś takiego na gtaforums czytałem jakiś czas temu.

Co do grania w GTA na PC, to faktycznie zawsze lepiej to wyglądało i działało, ale bez pada latanie było takie, że jebla szło dostać. Szczególnie w SA z tyloma maszynami.

Opublikowano

Mam wrażenie że wszystkie oprócz pociągu wyglądają lepiej w oryginale xd

Opublikowano

Przed trailerem było narzekanie, że mało zmienią. Okazało się, że zmienili bardzo dużo i nadal narzekanie :dynia:

Za 3,5 bomby raczej odpuszczam, ale jak spadnie do 2 stów to czemu nie.

Opublikowano

W każdym przypadku oryginał lepszy.

Mmm to pomarańczowe grove Street :asax:

Opublikowano
3 minuty temu, Chmielinski napisał:

Za 3,5 bomby raczej odpuszczam, ale jak spadnie do 2 stów to czemu nie.

Na żadnej platformie tyle nie kosztuje. ;) 

Aktualnie 270 zł, ale można i taniej (np. za 170 zł na Xboxa).

Opublikowano
23 minuty temu, Bigby napisał:

Na żadnej platformie tyle nie kosztuje. ;) 

Aktualnie 270 zł, ale można i taniej (np. za 170 zł na Xboxa).

Na nowe konsole nie ma być po $70, czyli na nasze ~350zł?

Opublikowano
5 minut temu, Chmielinski napisał:

Na nowe konsole nie ma być po $70, czyli na nasze ~350zł?

Normalnie 269zl na PS5 kosztuje

Screenshot_2021-10-23-16-43-05-011_com.scee.psxandroid.jpg

Opublikowano

O co chodzi, że "Ulepszono z myślą o PS4 Pro", skoro to wersja tylko na PS5? 

Opublikowano

Bo nie ma pewnie natywnej wersji PS5, będziesz miał opcje graficzne dostępne tylko na PS5 jak np w remasterach Mass Effect czy NFS Hot Pursuit ale dalej będzie to gra natywna dla PS4

Opublikowano

ALE CZEGO TY SIE SPODZIEWAŁEŚ PO REMASTERZE??? :kaz: