Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Na wszelki wypadek powinni już zacząć klepać Highguard 2 pompując w niego setki milionów dolarów. Może tym razem się uda.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 264,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano

Widziałem też, że ten majster od Mindseye chce kogoś pozywać bo "sabotowali mu grę". Kogo on będzie po sądach ciągać, developerów czy zarząd co przyklepał balasa? kekw

Opublikowano

Niech zaczna tworzyc gry, ktorych gracze chca. Wtedy moze gra nie bedzie martwa juz na starcie.

Opublikowano

Największy zjeb w polskim "giereczkowie".

Opublikowano
19 godzin temu, ProstyHeker napisał(a):

Ekspert z mocnym stanowiskiem na temat swoich chlebodawców.

Screenshot_20260213-131906~2.png

Dlaczego lewaki tak nienawidzą graczy? W postach Figaro też to się pojawia. Jak gracze wypierdolą z giereczkowa tak jak oni chcą, to dla kogo będą te gry robione? Nieźle się sami zagonili w tej obronie korporacji przed zwykłymi ludźmi.

Opublikowano

Przecież gościowi odwaliło od kiedy pracuje dla branży nie jako dziennikarz tylko po drugiej stronie barykady. Niektórym twórcom strasznie przeszkadzają gracze. I dobrze, większość gier w tym zalewie to śmieci marnujące zasoby.

Opublikowano

To trochę tak jakbyś prowadził budę z kebabem i nienawidził mięsożerców gnojąc ich w internecie. Niesamowita strategia sprzedaży.

Opublikowano

Jest jeszcze lepiej, bo ten łeb pracuje w agencji PR obsługującej korporacje z branży gier. Już tam chuj jakby sobie programował, ale on odpowiada za komunikacje produktu do graczy, a publicznie pisze "chuj w dupę graczom". Chciałbym zobaczyć jakim projektem on się tam faktycznie zajmuje.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

wyskakują mi czasami jego wysrywy na X'ie i gość totalnie odleciał, miał jakiś wypadek czy coś? kojarzę go z tego programu co prowadził kiedyś z grabarzem

Opublikowano

A kiedyś jeszcze prowadził program z Miłoszem - Review Territory na Hyperze, dość zabawne to było.

Odklejka mocna jest teraz. Szkoda, że zablokował mnie na Xie jakiś czas temu xD

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

A kiedyś jeszcze prowadził program z Miłoszem - Review Territory na Hyperze, dość zabawne to było.

Odklejka mocna jest teraz. Szkoda, że zablokował mnie na Xie jakiś czas temu xD

Miłosz Brzeziński = Grabarz z neo plusa

Opublikowano

Ah pardon, myślałem, że mówisz o tym programie dla Polsat Games czy coś ;)

Opublikowano

Nie znam typa poza tym, że jest tu przywoływany od czasu do czasu, ale z takim podejściem no to w tym PR chyba nie popracuje za długo.

Opublikowano

Miłosz to teraz poważny pan coach, który lata od podcastu do podcastu i trzepie dobrą kasę na opowiadaniu ludziom tych wszystkich głodnych kawałków o samorozwoju i transformacji duchowej. Z kolei Tadek zarabia na chleb pracując przy jakichś crapach, w które nikt nie chce grać, a potem wyzywa graczy, bo jest sfrustrowany tym jak potoczyła się jego kariera w gamedevie.

Nie dziwię mu się, że jest wkurwiony.

Opublikowano

Pan Miłosz teraz wzięty psycholog, fajne wywiady daje na YT w różnych podcastach, dobry gość xD

Opublikowano

Jak taki psycholog to może by pomógł dawnemu koledze łeb trochę ogarnąć.

Opublikowano

Najwidoczniej Miłosz to mądry chłop i wie, że temu sojbojowi nikt i nic już nie może pomóć, więc lepiej olać temat i zająć się swoimi sprawami.

Opublikowano

Tu to nawet pobyt na stałe w Choroszczy by nie pomógł.

Sam przegapiłem ten moment transformacji z cool koleżki z Hypera (czy tam jeszcze innego Playa, czy Gamblera) do takiego toksyka plującego jadem we wszystkie strony xd
Ale to standard w tym mitycznym polskim "G I E R E C Z K O W I E"

Edytowane przez Antihero_