Opublikowano wczoraj o 12:21 1 dzień Na wszelki wypadek powinni już zacząć klepać Highguard 2 pompując w niego setki milionów dolarów. Może tym razem się uda.
Opublikowano wczoraj o 12:52 1 dzień Widziałem też, że ten majster od Mindseye chce kogoś pozywać bo "sabotowali mu grę". Kogo on będzie po sądach ciągać, developerów czy zarząd co przyklepał balasa?
Opublikowano wczoraj o 13:00 1 dzień Niech zaczna tworzyc gry, ktorych gracze chca. Wtedy moze gra nie bedzie martwa juz na starcie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 19 godzin temu, ProstyHeker napisał(a):Ekspert z mocnym stanowiskiem na temat swoich chlebodawców.Dlaczego lewaki tak nienawidzą graczy? W postach Figaro też to się pojawia. Jak gracze wypierdolą z giereczkowa tak jak oni chcą, to dla kogo będą te gry robione? Nieźle się sami zagonili w tej obronie korporacji przed zwykłymi ludźmi.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Przecież gościowi odwaliło od kiedy pracuje dla branży nie jako dziennikarz tylko po drugiej stronie barykady. Niektórym twórcom strasznie przeszkadzają gracze. I dobrze, większość gier w tym zalewie to śmieci marnujące zasoby.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. To trochę tak jakbyś prowadził budę z kebabem i nienawidził mięsożerców gnojąc ich w internecie. Niesamowita strategia sprzedaży.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jest jeszcze lepiej, bo ten łeb pracuje w agencji PR obsługującej korporacje z branży gier. Już tam chuj jakby sobie programował, ale on odpowiada za komunikacje produktu do graczy, a publicznie pisze "chuj w dupę graczom". Chciałbym zobaczyć jakim projektem on się tam faktycznie zajmuje. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Observer
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. wyskakują mi czasami jego wysrywy na X'ie i gość totalnie odleciał, miał jakiś wypadek czy coś? kojarzę go z tego programu co prowadził kiedyś z grabarzem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A kiedyś jeszcze prowadził program z Miłoszem - Review Territory na Hyperze, dość zabawne to było.Odklejka mocna jest teraz. Szkoda, że zablokował mnie na Xie jakiś czas temu xD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Szermac napisał(a):A kiedyś jeszcze prowadził program z Miłoszem - Review Territory na Hyperze, dość zabawne to było.Odklejka mocna jest teraz. Szkoda, że zablokował mnie na Xie jakiś czas temu xDMiłosz Brzeziński = Grabarz z neo plusa
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ah pardon, myślałem, że mówisz o tym programie dla Polsat Games czy coś ;)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie znam typa poza tym, że jest tu przywoływany od czasu do czasu, ale z takim podejściem no to w tym PR chyba nie popracuje za długo.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Miłosz to teraz poważny pan coach, który lata od podcastu do podcastu i trzepie dobrą kasę na opowiadaniu ludziom tych wszystkich głodnych kawałków o samorozwoju i transformacji duchowej. Z kolei Tadek zarabia na chleb pracując przy jakichś crapach, w które nikt nie chce grać, a potem wyzywa graczy, bo jest sfrustrowany tym jak potoczyła się jego kariera w gamedevie. Nie dziwię mu się, że jest wkurwiony.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pan Miłosz teraz wzięty psycholog, fajne wywiady daje na YT w różnych podcastach, dobry gość xD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak taki psycholog to może by pomógł dawnemu koledze łeb trochę ogarnąć.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Najwidoczniej Miłosz to mądry chłop i wie, że temu sojbojowi nikt i nic już nie może pomóć, więc lepiej olać temat i zająć się swoimi sprawami.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tu to nawet pobyt na stałe w Choroszczy by nie pomógł.Sam przegapiłem ten moment transformacji z cool koleżki z Hypera (czy tam jeszcze innego Playa, czy Gamblera) do takiego toksyka plującego jadem we wszystkie strony xdAle to standard w tym mitycznym polskim "G I E R E C Z K O W I E" Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Antihero_