Opublikowano 7 maja7 maj Czaicie jakby teraz wyszła nowa część Soul Calibur albo Parasite Eve z drącymi się ciuszkami w trakcie gameplayu? te wszystkie kryptogeje z Kotaku i The Gamer chyba by dostały kociokwiku
Opublikowano 7 maja7 maj Była taka gra na Vite z niszczącym się ubraniem. W stanie krytycznym były chyba gołe z cenzurą w postaci chmurki. Nie skończyłem bo ciągle ginąłem
Opublikowano 7 maja7 maj Niech twórcy "Lordsów 2" wypuszczą płatne DLC - postacie męskie mogą używać kobiecych zbroi. Resetera i inna gejoza obsra się ze szczęścia. Do tego lepsze oceny w gównoportalach i parę dolców ekstra im wpadnie Win-Win.
Opublikowano 18 maja18 maj "Ej, ale wiesz, że każdy recenzent ma swoje własne poglądy, wrażliwość oraz orientację?"
Opublikowano 21 maja21 maj Wsydu nie mają. Patrzę na miniaturkę i myślałem, że to aktualizacja do Gran Turismo z 3 autami.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Dziennie kilkaset gier na steamie jest flopem. Pewnie wsystkie z tego powodu co wyżej.Twórcy Luna abyss dostali chociaż pieniądze z gamepassa.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. ale Josh śledzi tylko te woke, w życiu o tej grze nie słyszałem, mega zdziwienie, że nikt tego nie kupił
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 15 minut temu, Josh napisał(a)::(Doszedłem do tego momentu i było to dziwne w opór. Ale sama gra ok
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Bez kitu Josh chyba ma jakiś filtr na steamie z grami lgbt i codziennie odświeża żeby patrzeć ile osób w nie gra xD pierwszy raz słyszę o tym tworzę i dobrze że zdechło, nikogo jakieś gównogierki
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Tak, ten tytuł akurat nie był całkiem nołnejmowy, ma nawet temat na forum.Ale tak jak ktoś napisał, codziennie wychodzi mnóstwo gier które okazują się flopami, ale niewiele ma to wspólnego z tym jakie zaimki mają postacie.Rynek jest po prostu bardzo przesycony, gier powstaje więcej niż kiedykolwiek, a jednocześnie ludzie kupują jak wynika z danych coraz mniej gier, to jest główną przyczyną dlaczego tyle gier zalicza porażkę.Tropiący DEI jak Josh widzą wtopy głównie wśród gier które mają wątki LGBT, silne kobiece postacie itp., bo na nich skupiają swoją uwage, ale obok nich są gry z męskimi heteroseksualnymi bohaterami, które też odnoszą porażkę, ale mają jeszcze gorzej bo nikt ich nawet nie zauważa. Żaden jutuber nie nagra i nich filmiku, nikt nie będzie wyśmiewał wyniki Steamchary na Twitterze, nikt nawet nie wspomni na forum w temacie growe szambo.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. A zauważyliście w ogóle, że świat trochę zatoczył koło i teraz woke ma mega wzięcie u konsumentów? Praktycznie każda większa gra wypełniona „agendą” okazuje się dużym hitem, hmm. W sensie inaczej, ludzie nie kupują gier z powodu, ale po prostu mają na to wywalone. Prawicowi lobbyści najpierw za cel wzięli Tomodachi Life za te rozbudowane opcje relacji LGBT, zaimki, niebinarność i tak dalej. Jak to się skończyło, nie trzeba dodawać, albo niech będzie, dodam - tytuł okazał się najlepiej sprzedającą się grą 2026 roku. Subnautica 2 tak samo. Zakrojona akcja jechania po twórcach, że poszli w stronę woke i efekt taki, że ludzie to zlali i po prostu kupili grę, w którą mieli ochotę zagrać. Miliony sztuk sprzedanych w pierwszą dobę.Forza Horizon 6 również. Tęczowi devoloperzy, zaimki, nawet protezy. Próby wykręcenia afery nie przeszkodziły PG pobić wszelkie rekordy sprzedażowe, a po premierze na PS5 już w ogóle nie będzie co zbierać z konkurencji. Albo nawet 007. Asmongold i ten drugi zezolec odpalili protokół DEI i próbują zniszczyć nową gierkę IOI, ale nic z tego, w jeden dzień poszło 1,5 milionów sztuk, a na Steamie widnieje 90% pozytywnych recenzji i codziennie wpada nowy peak.Przykłady mnożą się bez końca. Wręcz zaczynam się zastanawiać, czy twórcy specjalnie nie przesadzają z niektórymi motywami, żeby pożyteczni grifterzy zrobili im promocję…
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 11 godzin temu, Josh napisał(a)::(Grałem w demko. Bardzo fajna gierka. Bullet hell fpp bez durnego rogalikowania.1 godzinę temu, ASX napisał(a):ale obok nich są gry z męskimi heteroseksualnymi bohaterami, które też odnoszą porażkę, ale mają jeszcze gorzej bo nikt ich nawet nie zauważa. Żaden jutuber nie nagra i nich filmiku, nikt nie będzie wyśmiewał wyniki Steamchary na Twitterze, nikt nawet nie wspomni na forum w temacie growe szambo.Blades of fire fajna gierka. Nie az tak zeby nikt o niej nie mówił z ale to kurde zrobilo znane studio i mialo ciekawy koncept na walke. Pragmacie się udało z graniem w węża a tu jakos nie pykło. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Kangus
Opublikowano 54 minuty temu54 min 9 godzin temu, Kangus napisał(a):Blades of fire fajna gierka. Nie az tak zeby nikt o niej nie mówił z ale to kurde zrobilo znane studio i mialo ciekawy koncept na walke. Pragmacie się udało z graniem w węża a tu jakos nie pykło.No widzisz, ja nigdy o tym nie słyszałem, a to przecież gra twórców Lord of Shadows. Gdyby ci Ragebaitowi jutuberzy i streamerzy używając swoich zasięgów zajęli się promowaniem mniej znanych gier bez LPG, zamiast grirftowaniem i tropieniem DEI to zrobiliby o wiele więcej dobrego dla wszystkich. Ale nigdy niestety się to nie wydarzy, bo ich tak naprawde nie obchodzi branża, problemy developerów, tylko monetyzacja gniewu, szukanie kontrowersji i nabijanie wyświetleń.
Opublikowano 48 minut temu48 min 5 minut temu, ASX napisał(a):No widzisz, ja nigdy o tym nie słyszałem, a to przecież gra twórców Lord of Shadows.W temacie gry na forum chyba tylko ja i @Czezare pisaliśmy o tym zajebistym szpilu, więc faktycznie lipa.Hell is Us to kolejna perełka, co przeszła bez echa np.
Opublikowano 7 minut temu7 min Hwll is us do tego mialo mocny marketing, co chwile na pokazach była i nie pomogło. Blades of fire to malo gdzie bylo widac.