Skocz do zawartości

Alan Wake II

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 144 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A tu dalej benchmarkiem w temacie napierdalają. A żeby was chuje niemyte i pierdolone gównem w ryju was zajebali na amen. 

• Skonczylem wczoraj. Przegapilem jedna z reklam braci Koskela przez co 100% wpadnie dopiero przy drugim przejsciu  czekam na ng+,  mowili cos czy bedzie w tym roku?   No juz sie nie bede rozp

• 60 ale z dyktą w oknie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartg napisał:

Turecki store 

Na xboxie czy pleju?

Bylem twardy ale po tych recenzjach chyba nie wyczymie

Opublikowano

Tu jeszcze jakby ktoś się sugerował przy kupnie na PC tymi ich zalecanymi wymaganiami, były sporo zawyżone.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

smutny-siara.gif

A tu dalej benchmarkiem w temacie napierdalają. A żeby was chuje niemyte i pierdolone gównem w ryju was zajebali na amen. 

Opublikowano
31 minutes ago, schabek said:

Na xboxie czy pleju?

Bylem twardy ale po tych recenzjach chyba nie wyczymie

Xbox

Opublikowano

Czy jest ktoś chętny by zakupić mi jako gift tego Alana z Islandii? O ile coś takiego zadziała.

Niestety mimo tego, że już kiedyś robiłem zakupy z tego sklepiku swoją kartą to teraz nie przechodzi z niewiadomego mi powodu. Sprawdzałem dwie Visy z Millenium.

Opublikowano
23 minuty temu, Ins napisał:

Czy jest ktoś chętny by zakupić mi jako gift tego Alana z Islandii? O ile coś takiego zadziała.

Niestety mimo tego, że już kiedyś robiłem zakupy z tego sklepiku swoją kartą to teraz nie przechodzi z niewiadomego mi powodu. Sprawdzałem dwie Visy z Millenium.

Spróbuj dodać ponownie kartę i islandzki kod pocztowy wpisz i zobacz 

Opublikowano
19 minut temu, Schranz1985 napisał:

Same (pipi)ety wypisujecie a nikt nie wrzucił najważniejszego filmiku.

Ileeeeee?

IMG_20231026_220048.thumb.jpg.123173393c785b8416ea370e2b3c59bd.jpg

Bzduras już wrzucał na 21 stronie:thumbsup:

Opublikowano
26 minut temu, messer88 napisał:

Spróbuj dodać ponownie kartę i islandzki kod pocztowy wpisz i zobacz 

Niestety nie pomogło.

Opublikowano

Na zasranym Epicu nie ma preloada...macie szczęście, nie zaleje Was screenami o 6:05.

Opublikowano

Też wymiękłem. Mimo, że kilka tytułów rozgrzebanych i nieskończonych (Zelda, Starfield, dodatek cyberpunka) to kupiłem Alana i czekam już na jutrzejszy wieczór kiedy ze słuchawkami na uszach przy świetle z kominka  spokojnie zanurzę się znowu w ten świat.  

Do pierwszej części mam duży sentyment. Także myśle, że nie pożałuję zakupu. 

Opublikowano

13 lat czekania na tego Mesjasza:notbad: Nie powiem jestem po prostu szczęśliwy, że to już jutro i udało się jednak doczekać . Najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra od dekady i spełnione marzenie. Dzięki Remedy:wub:

Opublikowano
W dniu 25.10.2023 o 14:16, Bzduras napisał:

Ty, ale ja nic o pececie nie pisałem.

Aha. Na komsoli pewnie bedzie smigac w tych 30

Opublikowano
4 godziny temu, Ins napisał:

Nie da się robić gifta preorderów. Gra musi się ukazać najpierw.

Opublikowano
9 godzin temu, Schranz1985 napisał:

nikt nie wrzucił najważniejszego filmiku.

Mówisz?

9 godzin temu, Ins napisał:

Dawaj na PW.

Opublikowano

Czy komuś udało się pobrać na Epicu? U mnie się wyświetla niedostępny xD. 

image.png.4fa9808e5dfc4568a421c3a7aedb5006.png

Opublikowano

Moje obawy o działanie na premierę zostały rozwiane, jaram sie mocno i jutro wjedzie sesyjka aż do wypalenia oczu :banderas:Teraz tylko się boję, że gra mnie pokona poziomem straszenia, skoro tak często w opiniach to słychać XD 

13 godzin temu, Bartg napisał:

Turcja 139 zł :szekle:

Xbox? Nigdy nie bawiłem się w cebule, ale jak 100zł mniej, to może warto kliknąć kilka razy :D 

Opublikowano

Dobra poszło, ale ten Epic to jest beka, a nie apka. 

Opublikowano
18 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Dobra poszło, ale ten Epic to jest beka, a nie apka. 

Oj tak, wczoraj dodałem kod z kuponu, niby wszystko poszło, a w sklepie gra dalej do kupienia. Wstałem rano, patrzę, dalej mogę kupić. Ale kliknąłem kup i nagle stwierdził, że jednak posiadam grę. 

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Gra ktoś juz? Jakus maniak? 

Ja zaczynam za kilka minut.