Opublikowano 26 października 20231 r Lies of p kupię w pudełku jak skończę w gp to i alan 2 się kupi po testach cyfrowych
Opublikowano 26 października 20231 r 1 godzinę temu, Bartg napisał: Turecki store Na xboxie czy pleju? Bylem twardy ale po tych recenzjach chyba nie wyczymie
Opublikowano 26 października 20231 r Tu jeszcze jakby ktoś się sugerował przy kupnie na PC tymi ich zalecanymi wymaganiami, były sporo zawyżone.
Opublikowano 26 października 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A tu dalej benchmarkiem w temacie napierdalają. A żeby was chuje niemyte i pierdolone gównem w ryju was zajebali na amen.
Opublikowano 26 października 20231 r 31 minutes ago, schabek said: Na xboxie czy pleju? Bylem twardy ale po tych recenzjach chyba nie wyczymie Xbox
Opublikowano 26 października 20231 r Czy jest ktoś chętny by zakupić mi jako gift tego Alana z Islandii? O ile coś takiego zadziała. Niestety mimo tego, że już kiedyś robiłem zakupy z tego sklepiku swoją kartą to teraz nie przechodzi z niewiadomego mi powodu. Sprawdzałem dwie Visy z Millenium.
Opublikowano 26 października 20231 r Same (pipi)ety wypisujecie a nikt nie wrzucił najważniejszego filmiku.Ileeeeee?
Opublikowano 26 października 20231 r 23 minuty temu, Ins napisał: Czy jest ktoś chętny by zakupić mi jako gift tego Alana z Islandii? O ile coś takiego zadziała. Niestety mimo tego, że już kiedyś robiłem zakupy z tego sklepiku swoją kartą to teraz nie przechodzi z niewiadomego mi powodu. Sprawdzałem dwie Visy z Millenium. Spróbuj dodać ponownie kartę i islandzki kod pocztowy wpisz i zobacz
Opublikowano 26 października 20231 r 19 minut temu, Schranz1985 napisał: Same (pipi)ety wypisujecie a nikt nie wrzucił najważniejszego filmiku. Ileeeeee? Bzduras już wrzucał na 21 stronie
Opublikowano 26 października 20231 r 26 minut temu, messer88 napisał: Spróbuj dodać ponownie kartę i islandzki kod pocztowy wpisz i zobacz Niestety nie pomogło.
Opublikowano 26 października 20231 r Na zasranym Epicu nie ma preloada...macie szczęście, nie zaleje Was screenami o 6:05.
Opublikowano 26 października 20231 r Też wymiękłem. Mimo, że kilka tytułów rozgrzebanych i nieskończonych (Zelda, Starfield, dodatek cyberpunka) to kupiłem Alana i czekam już na jutrzejszy wieczór kiedy ze słuchawkami na uszach przy świetle z kominka spokojnie zanurzę się znowu w ten świat. Do pierwszej części mam duży sentyment. Także myśle, że nie pożałuję zakupu.
Opublikowano 26 października 20231 r 13 lat czekania na tego Mesjasza Nie powiem jestem po prostu szczęśliwy, że to już jutro i udało się jednak doczekać . Najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra od dekady i spełnione marzenie. Dzięki Remedy
Opublikowano 26 października 20231 r W dniu 25.10.2023 o 14:16, Bzduras napisał: Ty, ale ja nic o pececie nie pisałem. Aha. Na komsoli pewnie bedzie smigac w tych 30
Opublikowano 26 października 20231 r 4 godziny temu, Ins napisał: Czy jest ktoś chętny by zakupić mi jako gift tego Alana z Islandii? O ile coś takiego zadziała. Nie da się robić gifta preorderów. Gra musi się ukazać najpierw.
Opublikowano 27 października 20231 r 9 godzin temu, Schranz1985 napisał: nikt nie wrzucił najważniejszego filmiku. Mówisz? 9 godzin temu, Ins napisał: Czy jest ktoś chętny by zakupić mi jako gift tego Alana z Islandii? O ile coś takiego zadziała. Niestety mimo tego, że już kiedyś robiłem zakupy z tego sklepiku swoją kartą to teraz nie przechodzi z niewiadomego mi powodu. Sprawdzałem dwie Visy z Millenium. Dawaj na PW.
Opublikowano 27 października 20231 r Czy komuś udało się pobrać na Epicu? U mnie się wyświetla niedostępny xD.
Opublikowano 27 października 20231 r Moje obawy o działanie na premierę zostały rozwiane, jaram sie mocno i jutro wjedzie sesyjka aż do wypalenia oczu Teraz tylko się boję, że gra mnie pokona poziomem straszenia, skoro tak często w opiniach to słychać XD 13 godzin temu, Bartg napisał: Turcja 139 zł Xbox? Nigdy nie bawiłem się w cebule, ale jak 100zł mniej, to może warto kliknąć kilka razy
Opublikowano 27 października 20231 r 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Dobra poszło, ale ten Epic to jest beka, a nie apka. Oj tak, wczoraj dodałem kod z kuponu, niby wszystko poszło, a w sklepie gra dalej do kupienia. Wstałem rano, patrzę, dalej mogę kupić. Ale kliknąłem kup i nagle stwierdził, że jednak posiadam grę.
Opublikowano 27 października 20231 r 9 minut temu, Donatello1991 napisał: Gra ktoś juz? Jakus maniak? Ja zaczynam za kilka minut.