Tralalala 5 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) Z racji tego, że każda część wprowadzała jakąś nowość w rozgrywce wydaje mi się, że VI jako pierwsza odsłona serii może wprowadzić (opcjonalny) co-op w misjach fabularnych. W freeroam’ie gracz będzie prowadził wybraną przez siebie postać by potem w misjach dla dwojga łączyć się ze swoim funflem lub randomem. Jeśli grałoby się z postacią sterowaną przez SI ta żyłaby własnym życiem tak jak to miało miejsce w V w przypadku dwóch postaci, którymi się nie grało. edit. Nowa strona więc mark my words Edytowane 5 Grudnia 2023 przez Tralalala Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Pytanie nr JEDEN to czy będą kurwy bo jak to tak w zwiazku MONOGAMICZNYM grzeszyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Trailer wygląda oszałamiająco, ale z tyłu głowy rodzi się pytanie, czy to tak będzie wyglądało? Bardzo wątpię czy zobaczymy taką gęstość ludzi na plaży, z taką jakością animacji. Wątpię też w dużą ilość pojazdów na ulicach, choc mogę się mylić . Materiał nie rozczarował, rozbudzali apetyt na nowe GTA, aczkolwiek intensywnie przychodzi jedna myśl. Jaki będzie downgrade finalnego produktu w stosunku do trailera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 godziny temu, schabek napisał: Mialem wrazenie ze scene z krokodylem i ta baba gdzies juz widzialem Ciekawe. Houser mówił chyba, że rzeczywistość stała się zbyt przerysowana, więc w nowym GTA będą musieli inaczej podejść do parodiowania Ameryki, nie? Może teraz celem jest, żeby wszystkie absurdalne i przerysowane motywy były bazowane na prawdziwych wydarzeniach, pokazując, że Ameryka stała się parodią samą siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Rockstar niby takie odważne, jedzie po wszystkich- a scen seksu jak nie było, tak dalej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 29 minut temu, Tralalala napisał: Z racji tego, że każda część wprowadzała jakąś nowość w rozgrywce wydaje mi się, że VI jako pierwsza odsłona serii może wprowadzić (opcjonalny) co-op w misjach fabularnych. W freeroam’ie gracz będzie prowadził wybraną przez siebie postać by potem w misjach dla dwojga łączyć się ze swoim funflem lub randomem. Jeśli grałoby się z postacią sterowaną przez SI ta żyłaby własnym życiem tak jak to miało miejsce w V w przypadku dwóch postaci, którymi się nie grało. edit. Nowa strona więc mark my words Moja żona po obejrzeniu trailera mówi do mnie: "Będziemy grać razem, tak?" Może chociaż wrócą misje w coopie jak kiedyś w San Andreas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 7 godzin temu, Sep napisał: Za dużo tłustych murzynek w trailerze. Historia może i będzie ciekawa ale dopóki nie ma gameplayu to zero podjarki. Odpaliłem przed chwilą dwa randomowe Vlogi na YT z Miami. Zgadnij kto łaził w tle? xD Tam faktycznie jest czarno, latynosko i tłusto. Jedyne co jest fit, to mudzyny w białych podkoszulkach, wszystko się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 51 minut temu, Crazy Horse napisał: Wydaje mnie się, że bym wolał nowe Red Dead Redemption. Tematyka poważniejsza, bez pseudo śmieszków, bez pierdółek. Żeby się okazało, że Arthur Pokaż ukrytą zawartość jednak żyje, co jest przecież możliwe (z dupy spojler) i kontynuujemy sobie przygodę. No, albo chociaż że gramy w gta6 potomkiem Arthura i te światy się łączą. On szuka swoich korzeni i znajduje u babki na wsi za obrazem płócienną mapę i ta mapa prowadzi go do ukrytej przez pradziadka jaskini, albo szopy. A w niej wehikuł czasu i przenosi się w czasy kowbojów, żeby przeżywać pełne ekspresji i pasji przygody. W pewnym momencie przenieślibyśmy się w przyszłość, żeby podbijać nowe światy potomkiem potomka Arthura. Było by lądowanie na planetach, a nie jak w Starfieldzie. Grałbym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: Moja żona po obejrzeniu trailera mówi do mnie: "Będziemy grać razem, tak?" Może chociaż wrócą misje w coopie jak kiedyś w San Andreas? No na 100 procent Spoiler W GTA Online 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Jest na dozorze elektronicznym, czyli plotki o ucieczce z pierdla raczej się nie potwierdzą, amerykański wymiar sprawiedliwości uznał że zasługuje na szansę odbywania kary na wolności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 6 minut temu, tlas napisał: Jest na dozorze elektronicznym, czyli plotki o ucieczce z pierdla raczej się nie potwierdzą, amerykański wymiar sprawiedliwości uznał że zasługuje na szansę odbywania kary na wolności. Czyli wiadomo jak będzie wyglądała pierwsza godzinka gry. Koszenie trawnika, zakupy w lokalnym sklepie i podziwianie zachodów słońca, ze swojego porch. Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 38 minut temu, Sebas napisał: Pytanie nr JEDEN to czy będą kurwy bo jak to tak w zwiazku MONOGAMICZNYM grzeszyć w koncu porucha! Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Wiele razy przewinęło się tutaj że R wyznacza nowe standardy. No chyba nie, bo do dzisiaj próżno szukać czegoś równie rozbudowanego w detale, fizykę itp jak GTA5 o RDR2 już nie wspomnę. Więc jaki to jest standard skoro takie światy dalej nie są standardem. I nigdy nie będą. Jak ktoś tu już chyba kiedyś wspomniał. Rockstar gra we własnej lidze. I tego nic już chyba nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 25 minut temu, MYSZa7 napisał: Moja żona po obejrzeniu trailera mówi do mnie: "Będziemy grać razem, Nie lepiej w Coral Island? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 6 minut temu, Jakim napisał: Wiele razy przewinęło się tutaj że R wyznacza nowe standardy. No chyba nie, bo do dzisiaj próżno szukać czegoś równie rozbudowanego w detale, fizykę itp jak GTA5 o RDR2 już nie wspomnę. Więc jaki to jest standard skoro takie światy dalej nie są standardem. I nigdy nie będą. Jak ktoś tu już chyba kiedyś wspomniał. Rockstar gra we własnej lidze. I tego nic już chyba nie zmieni. Szkoda, że system wanted nadal jest tak samo zjebany jak zawsze. Zabijanie bez świadków powinno być bezkarne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 12 minut temu, Jakim napisał: Wiele razy przewinęło się tutaj że R wyznacza nowe standardy. No chyba nie, bo do dzisiaj próżno szukać czegoś równie rozbudowanego w detale, fizykę itp jak GTA5 o RDR2 już nie wspomnę. Więc jaki to jest standard skoro takie światy dalej nie są standardem. I nigdy nie będą. Jak ktoś tu już chyba kiedyś wspomniał. Rockstar gra we własnej lidze. I tego nic już chyba nie zmieni. Może wielu, by chciało nawiązać walkę z Rockstar, ale tutaj w grę wchodzi budżet, liczba pracowników i terminy. Znawcą gamedavu nie jestem, ale wydaje mi się, że Rockstar i Take2, nie mają tutaj żadnych granic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Oni niemal każdy problem mogą zasypać forsą, jeśli tylko by chcieli. Poza tym, że zbyt długie ładowanie online naprawił random z reddita, a oni łaskawie to zaimplementowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 54 minuty temu, PiotrekP napisał: Rockstar niby takie odważne, jedzie po wszystkich- a scen seksu jak nie było, tak dalej nie będzie. Nie wiem czy już ktoś wrzucał https://xgp.pl/newsy/gta-6-ban-absurdalne-zarzuty-rockstar-games/?fbclid=IwAR05uOofZfj8FaaLOgy5AvEPOQp1vL5S9vPsdbn502NH_0iTSaeTLxYmgqA Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Lewactwo się zesrało? Nic nowego. Jebać i pierdolić takich ludzi prądem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 już kiedyś czytałem, że rockstar ma po prostu czas, ludzi i pieniądze (chęci?) na tworzenie takich światów,. podejrzewam, że większość devów by tak chciała oprócz ubisoftu Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 To raczej prawaki, dla których seksualizacja dzieci, może być tylko na plebanii pod okiem księdza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 O co te lewackie kurwy się znowu prują? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 3 minuty temu, Słupek napisał: już kiedyś czytałem, że rockstar ma po prostu czas, ludzi i pieniądze (chęci?) na tworzenie takich światów,. podejrzewam, że większość devów by tak chciała oprócz ubisoftu Oni mają ten komfort, że mogą pracować latami, a koszta zwrócą się 1 dnia. Nikt inny nie ma takiej gwarancji. A możliwości deweloperskie ma chyba tylko Sony by podjąć temat, gdyby do potencjalnego GTA killera wyznaczyli wszystkie swoje najlepsze studia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 4 minuty temu, Pupcio napisał: O co te lewackie kurwy się znowu prują? Tzytzki. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) nie o cycki same w sobie, tylko że cycki z gry im gorszą dzieci. Więc to na pewno nie lewaki. Edytowane 5 Grudnia 2023 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi