Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Prawdziwe czy nie, chyba nikt nie wątpi w to, że VI pobije wszelkie możliwe rekordy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. To czezky sie chyba po chlasta teraz? Taka okazja na przytulenie kilku tysiecy sprzedanych egzemplarzy gry poszlo w piz.du
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 10 minut temu, MEVEK napisał(a):To czezky sie chyba po chlasta teraz? Taka okazja na przytulenie kilku tysiecy sprzedanych egzemplarzy gry poszlo w piz.du To jest o wiele większa i złożona historia niż wam się wydaje !
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 38 minut temu, drozdu7 napisał(a):To jest o wiele większa i złożona historia niż wam się wydaje !Dzieki za przypomnienie, zeby nic tutaj nie pisac o K U L I S A C H, hehe.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 53 minuty temu, MEVEK napisał(a):To czezky sie chyba po chlasta teraz? Taka okazja na przytulenie kilku tysiecy sprzedanych egzemplarzy gry poszlo w piz.du Ja sie nigdy nie nastawiam na zarobek przy premierach, ktore ma kazdy (GTA, FC, COD, BF, itp) i kazdy prezy muskuly i konczy sie na usrednionym zarobku 5 zl, albo stracie jak zostanie. Jak sie uda to fajnie (jak np z BF6, ktorego w pewnym momencie sprzedalismy wiecej niz wszyscy inni razem wzieci), jak nie to trudno. Wliczone w ryzyko. Staram sie wjezdzac w tematy, ktore moim zdaniem maja potencjal, a w ktore nikt nie wierzy, jak np expedition 33, ktory przez dlugi czas mielismy tylko my.W kazdym razie w tym konkretnym przypadku, majac w pamieci premiere RDR2, od poczatku szykowalem sie psychicznie na ciezary.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, SlimShady napisał(a):Albo Golum.Nie no, goluma to nie bralem xd
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przecież Rockstar nie ujawnił ile sprzedał kopi gry Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez tomkill
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minutes ago, tomkill said:Przecież Rockstar nie ujawnił ile sprzedało kopi gryJeszcze nie, ale na pewno każdy milestone będą ogłaszać wszem i wobec.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, messer33 napisał(a):I jak robicie już preordery cyfry bo może braknąć?A zajrzyj do cyfrowych zakupow growych.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Dałngradrej imo, było 3 ^^.Mnie nie obchodzą ich pieniądze, tylko chciałem sobie dać grę na półkę i mieć na płycie, inne firmy potrafią to ogarnąć, ale nie Janusze z USA.Sony bardzo cieszy się , że nie ma płytki, więcej hajsu dla nich.Ja przypuszczam, że pewnie wyjdzie na płycie prędzej czy później, ale hype jest tak duży, co widać po preorgerach na cyfrę, że ten pierwszy strzał ogarną bez pudełek, wyeliminują przynajmniej na jakiś czas rynek wtórny. Tak czy inaczej rozbiją bank i będzie kolejny rekord wszechświata.Mam tylko nadzieję dożyć do kolejnej części RDR
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Mejm napisał(a):A zajrzyj do cyfrowych zakupow growych.A zajrzę ale szkoda że nie mam już reakcji dziś
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cyfrowe zakupy growe mój ulubiony temat forum haha Patrzcie chłopaki tutaj jpg kafelka mojej wypożyczonej licencji
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. O nie, ludzie na forum o grach w temacie do wrzucania sobie zakupów cyfrowych kupują gry i wrzucają do odpowiedniego tematu Tylko nie to
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ładnie cenege popierdoliło, nie dziwie sie, że łysy z uniblo nie chciał od nich brać gier i sklepy ciągną towar z innych krajów.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. tym bardziej że tym bucom już nawet nie chce się okładek na polski tłumaczyć tylko przyklejają na folię naklejkę Cenega i elo
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. ciekawe czy ludzie będą wrzucać te pudełka do zakupów growych, to w końcu też tylko wypożyczona licencja;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja bym generalnie minusował te zakupy bo to przecież chora praktyka bez płyty. Gorsze to już niż wrzucenie siódmego rimejku TLoU lub asasyna w japonii.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 43 minuty temu, Shen napisał(a):Ładnie cenege popierdoliło, nie dziwie sie, że łysy z uniblo nie chciał od nich brać gier i sklepy ciągną towar z innych krajów.To na pewno Cenega odpowiada za tak duża cenę gry na naszym rynku? Cyfra jest tańsza w biednej Danii i Szwecji (co zrozumiałe) niż w bogatej Polsce. Nie mówiąc już o bieda krajach Azji południowo-wschodniej, gdzie taka Japonia za swoją cyfrę miała płacić 220 zł. Polacy płacą za GTA 6 prawie najwięcej na świecie! Opublikowano zaskakujący ranking
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. widzę, ze tutaj na forum dopiero gta 6 musiało wyjść żeby ludzie zobaczyli, ze to jest standard takie ceny w polskim regionie i zawsze jesteśmy w czołówce najdroższych