Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme - THE MOVIE - Zbieramy materiały

Featured Replies

Opublikowano

Shiva to ten co leciał tylko na pirackich kopiach i wisiał komuś 20zł :philosoraptor:

• Odpowiedzi 716
  • Wyświetleń 110,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Wtedy zamysł był zupełnie inny oraz poziom zaangażowania zgredów był absolutnie niewiadomy.  Gdy w lutym siadaliśmy w redakcji na rozmowę to były ciężkie wątpliwości czy w ogóle będzie zainteresowanie

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Nowy trailer - pomożecie go rozpowszechnić po forumi gdzie się da ?    

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Dzieki za dobre słowa ☺. Prawda jest taka że nikomu się nie chciało tego robić i te 25 lat były by tylko wpisem w 300 wydaniu.  Tak, jestem fanem szmatławca. Do tego stopnia, że będę ponad miesią

Opublikowano

Tak. Ale to było przed Ursusem czy innym Lambo, Rambo, Mambo...

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

I nie dosłał hyde parku.

dobra koncz te zabawe altera

Przechwytywanie.JPG.3b99390e45247a9f79ee80a07ed8b6ed.JPG

Opublikowano

kiedy on wyleciał ze szmatławca, 10? 12? lat temu? chyba bardzo musiało się to odbić na jego psychice, że zadra w serduszku tkwi do tej pory

Opublikowano

Shiva, dawaj nagraj coś na youtube, uzewnetrznij sie i wrzuć tu link :rayos:

Opublikowano
2 godziny temu, BaśkaWRC napisał:

nie jestem shivą, znamy się ze zlotów

Raczej ze "zjazdów" :kaz:

Opublikowano

Kogo obchodzi ten ekto tryhard. Został już wyjaśniony i nawet dla beki wspominanie o nim już nie bawi. Ale widać król solarium dalej szuka atencji na forum. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Oho, sytuacja robi się poważna :notbad:

1265959275_BakaWRC.png.5f56bc3ba94c9ce3c10487049d7eff4d.png

Opublikowano

Sławetny temat o verbamitach do czasu był naprawdę dobry. Do czasu, bo zrobił się tam syf między innymi dlatego, że sam Shiva, albo jakiś naśladowca, mocno odpłynął.

Ale jednak wielki rednacz buczer z jakiegoś powodu musiał go w piśmie przeprosić za swoje słowa. Szkoda, że ten fakt się w tej całej sprawie jakoś tak rozmydlił. A może z jakiś względów tak musiało być i komuś na tym zależało. 

Opublikowano

Nawet przez chwilę nie było śmiesznie, więc kończymy ten cyrk.

Opublikowano
  • Autor

Film będzie miał 1 godzinę 40 minut około ... nadal nad nim pracuje ^^

Opublikowano
15 minut temu, Domino BoChcieć napisał:

Film będzie miał 1 godzinę 40 minut około ... nadal nad nim pracuje ^^

Szacuneczek. Tak mi wpadło do głowy, że byłoby spoko jakby ekipa PE za hajs z patronajta ogarnęła jakąś premierę kinową w jakimś kinie studyjnym (albo kilku kinach). Dla patronów wjazd za darmo, a dla reszty za jakąś symboliczną kwotę. Są youtuberzy, którzy tak czasami robią ze swoimi dłuższymi filmami

Opublikowano
Spoiler

Shiva, czekam na fotę z wewnątrz, jesteś moim bohaterem mordo! Dość ukrywania, pokaż Lambo z perspektywy Gran Turismo! No chyba, że udajesz, ale przecie to niemożliwe. Prawda. Prawda?!

Edytowane przez Ural

Opublikowano

oj chyba było pite, by o 0:44 wrzucać foto z wnętrza mercedesa  :)

Opublikowano
  • Autor
15 godzin temu, Damian14 napisał:

Szacuneczek. Tak mi wpadło do głowy, że byłoby spoko jakby ekipa PE za hajs z patronajta ogarnęła jakąś premierę kinową w jakimś kinie studyjnym (albo kilku kinach). Dla patronów wjazd za darmo, a dla reszty za jakąś symboliczną kwotę. Są youtuberzy, którzy tak czasami robią ze swoimi dłuższymi filmami

Planuje to ogarnąć i z Łapuszem już coś kombinujemy, ale musza najpierw opaść emocjie po premierze i po porodzie u mnie ^^

15 godzin temu, REZOK napisał:

Kiedy przewidywana premiera? 

Tosz to w nowym trailerze jest data :P

Opublikowano

Przy okazji informacji o tym, że PSX Extreme wydaje okolicznościowy numer 0 wszedłem na forum poczytać co tu się dzieje. Ostatnie 3 strony tego tematu mówią o zgredzie Shiva. Ja zacząłem od numeru #33 i Shiva, Gamera czy MyszaQ to była absolutna topka tego szmatławca. Dużo hejtu leci w stronę tego gościa - mógłby ktoś streścić może nie w 3 zdaniach a 4 o co tak naprawdę chodzi ?

thx 

Opublikowano
9 minut temu, next THE flex napisał:

Dużo hejtu leci w stronę tego gościa - mógłby ktoś streścić może nie w 3 zdaniach a 4 o co tak naprawdę chodzi ?

Normalnie wróżka, wczoraj trafiłem i przeczytałem temat, który to porusza:

W dużym skrócie, Shiva wydał na forum swoje oświadczenie (plagiatowanie newsów czy coś), plus potem wyszły zarzuty dot. piractwa w kierunku pierwotnej ekipy PE w czasach raczkowania pisma i żal o to, że ktoś wisi mu 30 PLN (duży skrót myślowy). Potem w wątku złapał go chyba jakiś meltdown, bo jeśli faktycznie późniejsze posty były jego, to zaliczył niezły upadek wizerunkowy. Temat długi, ale do przewertowania w wolnej chwili polecam, daje posmak Internetu z pierwszej dekady XXI w.

Edytowane przez Badus

Opublikowano
1 godzinę temu, Badus napisał:

Normalnie wróżka, wczoraj trafiłem i przeczytałem temat, który to porusza:

W dużym skrócie, Shiva wydał na forum swoje oświadczenie (plagiatowanie newsów czy coś), plus potem wyszły zarzuty dot. piractwa w kierunku pierwotnej ekipy PE w czasach raczkowania pisma i żal o to, że ktoś wisi mu 30 PLN (duży skrót myślowy). Potem w wątku złapał go chyba jakiś meltdown, bo jeśli faktycznie późniejsze posty były jego, to zaliczył niezły upadek wizerunkowy. Temat długi, ale do przewertowania w wolnej chwili polecam, daje posmak Internetu z pierwszej dekady XXI w.

Shieeet man…. Przeczytałem tyle postów z tego tematu, że aż sam się dziwie, że tak mnie to zainteresowało. Jaja jak berety. Dzięki za wrzutkę, niech się szczęści :)

Opublikowano
  • Autor

Spisałem historię magazynu, który mnie ukształtował od swojego 6 numeru. Jestem z tego dumny. Tak wygląda gotowy film, który jutro będzie miał premierę.

GOTOWY FILM.png

Opublikowano
5 minut temu, Domino BoChcieć napisał:

Spisałem historię magazynu, który mnie ukształtował od swojego 6 numeru. Jestem z tego dumny. Tak wygląda gotowy film, który jutro będzie miał premierę.

GOTOWY FILM.png

Ponawiając pytanie, mamy spodziewać się filmu o konkretnej godzinie? Swoją drogą: dobra robota, dziękuję za ciężką pracę jaką włożyłeś w tę produkcję :)