Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ktoś tu pytał o live od Kiszaka.A no jest https://www.youtube.com/live/7T9YQoeGhDU?si=niSLhncACOF6b2vG
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Uważajcie, radzę poczekać z graniem, grę zapisywałem co 5-10 minut a mimo to gra po 1:30h dostała crasha wchodzę do gry i mam save z samego początku gry więc nawet zapisywanie gry nie pomaga. Szkoda bo gra się fajnie ale obecnie odpuszczam i gra leci na półkę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja guzdrałem się w okolicach tego placu wymiany i jak miałem już iść w kierunku Starego Obozu to zapadła noc. I chuja widać. Tragedia. W dzień też tak sobie, czasem mam problem z tym aby na coś trafić ale to może kwestia przypomnienia sobie lub nauczenia się jak wyglądają roślinki, grzyby i co może być w różnych okolicach. Kilka zgonów już za mną. Nie mogę goblina pokonać ale jeszcze do niego wrócę. Póki co to poza tym, że w nicy chuja widać to miałem problemy z dźwiękiem - po nurkowaniu przestał odtwarzać się dźwięk pływania i na lądzie ruchu, tylko muzyka. Później całkiem dźwięk urwało i pomógł tyko restart gry. Nagrywam grę co kawałek ale jeszcze tego systemu nie rozumiem. Najpierw miałem nagrane 10 slotów savów i gra mówiła o nadpisywaniu, a jak zbliżyłem siędo obozu i pokazał się ekran, że to pierwszy rozdziął to dodało chyba z 6 slotów, bo przez chwilę mogłem nagrywać bez nadpisywania. Fajne jest to, że kilka lokacji widzę przebudowali i rozbudowali jednak te bugi i to, że w nocy chuja widać odbierają mi radość z gry. wstydzili by się coś takiego wydać ale wiadomo jakie są realia - lepiej wydać i łatać, niż wydać później i konkurować z innymi większymi produkcjami.