Opublikowano 13 września 20222 l O właśnie, @lapuszmógłby się wypowiedzieć, jak to tam z tymi zaproszeniami dla patronów wygląda. Miały być, znów trzeba będzie przepychankę mailami i kręcęnie afery na forum uskuteczniać, żeby dostać?
Opublikowano 13 września 20222 l Yyy zmienili godzinę rozpoczęcia na 20:30? Może już słabo pamiętam ale ostatnie EP rozpoczynały się o wiele wcześniej a i tak trwały do nocy. Nie wiem jak te wszystkie turnieje, cracy compos, rozszerzony film itd. mają zamiar ogarnąć w sensownym godzinach. No chyba że wszystkie atrakcje będą w jednym momencie xd
Opublikowano 13 września 20222 l O 20:30 to ludzie w naszym wieku szykują się do spania, a nie idą na imprezę.
Opublikowano 13 września 20222 l 6 minut temu, maciucha napisał: O 20:30 to ludzie w naszym wieku szykują się do spania, a nie idą na imprezę. Mi już się oczy kleją, zaraz tylko szybki prysznic i do spanka
Opublikowano 13 września 20222 l 7 minut temu, grzybiarz napisał: Mi już się oczy kleją, zaraz tylko szybki prysznic i do spanka Ale jeszcze szypszypsz.
Opublikowano 14 września 20222 l W dniu 6.09.2022 o 09:12, K.Adamus napisał: Będę (o ile dożyję)! Cykl piw które obiecałem i tych, które obiecano mi się domknął, trzeba wcisnąć reset i wyzerować ;p I to były jego ostatnie słowa
Opublikowano 16 września 20222 l >oglos extreme party 29.10 >wystaw bilety na sprzedaż na 29.10 >kilka dni później zmień datę na 19.11 bo kapnąłeś się że 29.10 nie będzie ściery, butchera i fenixa >brak profitu
Opublikowano 16 września 20222 l Ciekawe, czy odwołam bezstratnie rezerwację apartamentualbo chociaż bd mógł przesunąć.
Opublikowano 16 września 20222 l Oni są niepoważni, tak samo miałem już opłaconą rezerwację i z tego co widzę akurat termin 19 XI jest niedostępny.
Opublikowano 16 września 20222 l Najwierniejsi fani jak zwykle potraktowani najgorzej, patrz prenumerata
Opublikowano 16 września 20222 l Zastanawiam się czy jest sens zmiany terminu rezerwacji bo zaraz się okaże że znowu zmienią datę bo Kali musi zdobyć platynę w Ragnaroku a Butcherowi zmarły rybki i musi pogrzeb wyprawić xd
Opublikowano 16 września 20222 l Ktoś chyba nawet samolot miał zarezerwowany do polski, a teraz ta zmiana
Opublikowano 16 września 20222 l W dniu 5.09.2022 o 00:20, Jontek80 napisał: Tylko nic już nie przekładajcie. Mam już urlop i lot zarezerwowany więc będę. Jak tam?
Opublikowano 16 września 20222 l Nie czepiajcie się, skąd oni mogli z wyprzedzeniem zaplanować, kiedy będą 25. urodziny PSX Extreme.
Opublikowano 16 września 20222 l 19 minut temu, Dave Czezky napisał: 19. to raczej mnie nie będzie:/ Szkoda, liczyłem na przytulenie "na misia" ze sprzedawcą miesiąca.
Opublikowano 16 września 20222 l Co prawda w oryginalnym terminie nie planowałem przyjechac, ale za to w nowym też nie.
Opublikowano 16 września 20222 l 33 minuty temu, Dave Czezky napisał: 19. to raczej mnie nie będzie:/ A to gamera jednak nie ma obiadu 19 i będzie na zlocie
Opublikowano 16 września 20222 l 2 godziny temu, michal napisał: bedzie Mazzi? Parę dni temu wrócił do Nipponu
Opublikowano 16 września 20222 l 13 minut temu, Wredny napisał: pewnie Roger organizuje Mam o nim lepsze zdanie. Organizacja imprezy wyglada tak jak te wszystkie zbiórki czy patronite, a kto to ogarnia wiadomo