KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 13 minut temu, messer88 napisał: Ja tam brałbym jakby nie zbyt gorący okres teraz i postawiłem na Dogmę 2. Ale na promce wleci jak złoto, a powinno szybko polecieć z 3 bomb. Również się wstrzymałem, bo Final, teraz Dogma i backlog czeka, trochę zjebali z tą datą wydania, późniejsze miesiące dużo luźniej wyglądają dla dużych premier, ciekawe jak szybko gra wyląduje na promce, podejrzewam góra 2-3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Wiadomo kiedy opada kurtyna embarga na recki? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 3 godziny temu, Czezare napisał: Wiadomo kiedy opada kurtyna embarga na recki? Jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Teraz czas na stellar żółtko Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Teraz, Szermac napisał: Spodziewajka i lepiej niż Picza :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Gra chyba nie warta tych 340 zł... Może lepiej poczekać na jakieś promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Gamepassowy wololo chyba wyżej jest z % ja tam i tak kiedyś kupię i zagram, ale dla mnie Wo Long to taki B-gradowy Nioh gdzie dobra jest tylko walka a reszta szczególnie lokacje to krok wstecz, więc trochę się cykam jakie wrażenia będę miał przy ogrywaniu tego tytułu. I pytanie czy otwartość świata nie spowoduje tego że to co najlepsze czyli właśnie walka zostanie rozwodniona lataniem po świecie i zbieraniem kotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Ja tam przycebuliłem ze stora na dwie osoby, dodatkowo wjeżdża Dragons Dogma więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 23 minuty temu, Pupcio napisał: Teraz czas na stellar żółtko Szermac Nie mogę się doczekać Niech ten Team Ninja zrobi jakiegoś Gaidena, bez tych Srolsowych gówienek, to im może wtedy pyknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 12 minut temu, Szermac napisał: Nie mogę się doczekać Niech ten Team Ninja zrobi jakiegoś Gaidena, bez tych Srolsowych gówienek, to im może wtedy pyknie. Niby bardzo ucieszyłbym się z nowego NG, ale patrząc na obecny kierunek studia obawiam się, że akurat zrobiliby z niego właśnie coś bliskiego do soulslike. Jakkolwiek ten kierunek lubię, to bym dostał szału widząc soulsowe elementy w NG. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca W sumie Ninja Gaiden nie było też prostą gierką Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 1 minutę temu, mario10 napisał: W sumie Ninja Gaiden nie było też prostą gierką Nie było, wręcz przeciwnie. Natomiast wprawienie tego w soulsowe ramy niechybnie by ją spowolniło, więc leciał by potężny aspekt w postaci dynamiki walk. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Tak na szybkości przeglądnąłem kilka recenzji i szału niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Ghost of Tsushima w domu: 1 godzinę temu, Szermac napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Czyli w sumie tak jak można było się spodziewać po ostatnich materiałach, żadnej hicior, ale dobra gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca W tym co czytałem to walka jest na prawdę spoko, ale grafika i otwarty świat początek ps4, plus słaba historia. Osobiście liczyłem, że będzie lepiej i myślałem czy się nie skusić, ale zaległości spore więc poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ASX 14 592 Opublikowano 21 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Marca ta animacja xd 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Nie wstyd im ? xD chyba wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Jakie gòwno wstydzili by się to wydawać w takiej oprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Wzięli assety z dynasty warriors. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Nawet koń w Zeldzie ma lepszą animację Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 16 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Nawet koń w Zeldzie ma lepszą animację Przebijam! Nawet kon w wiedzminie III ma lepsza animacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Płotki nie wolno szkalować Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi