Opublikowano 12 marca12 mar MGS Delta to robiony po łebkach remake i ja jako fan MGS posiadający wszystkie odsłony w kolekcji i znający serie na pamięć nie mam zamiaru tego kupować, może za parę lat w cenie poniżej 100 zł.
Opublikowano 12 marca12 mar Gdyby terminy wydania były bliżej siebie to obstawiam ze DS2 rzuciłby taki cień ze nikt by nawet nie spojrzał na remake - a zwłaszcza fani H.Kojimy
Opublikowano 12 marca12 mar Nie wyswietla Probowalem sie teraz przyjrzec i rzeczywiscie cos tam jest. Trzeba bylo by ja zdjac i rozwinac do blizszej analizy. Tak hu.ja widac.
Opublikowano 12 marca12 mar 6 hours ago, nightrunner said: Na bandanie jest twarz. Troche mi to przypomina symbol Outer heaven. Z profilu? To jedyne co mi przychodzi do głowy, ale oczwywiście moge sie mylić i tam w zasadzie moze nie być nic co związzane jest seria MGS.
Opublikowano 13 marca13 mar No narysowanej przez Picassa ja tam nic nie dostrzegam choć prędzej twarz kobiety niż logo
Opublikowano 13 marca13 mar Teraz jest okres kojimizmu, wszystko we wszystkim jest ukrytą wiadomością i szyfrem Do Stranded Reptile nie przywiązywałbym większej wagi, Kojima lubi używać poprzednio stworzone przez siebie postaci w innych produkcjach. Taka Meryl debiutowała przecież w Policenauts, potem stała się jedną z ikon MGSa, a przecież te dwie gry łączy niewiele (a już na pewno nie wspólne uniwersum czy świat).
Opublikowano 13 marca13 mar 3 minutes ago, Bzduras said: Teraz jest okres kojimizmu, wszystko we wszystkim jest ukrytą wiadomością i szyfrem Do Stranded Reptile nie przywiązywałbym większej wagi, Kojima lubi używać poprzednio stworzone przez siebie postaci w innych produkcjach. Taka Meryl debiutowała przecież w Policenauts, potem stała się jedną z ikon MGSa, a przecież te dwie gry łączy niewiele (a już na pewno nie wspólne uniwersum czy świat). Tak ale Policentaus i MGS były Konami, teraz jest inaczej.
Opublikowano 13 marca13 mar Dobra, ale to nie jest Solid Snake jako taki, nie będzie Davida Haytera i pytania randomowych naukowców czy miłość może rozkwitnąć na polu bitwy. Bardziej easter egg, oczko, ewentualnie środkowy w stronę Konami.
Opublikowano 13 marca13 mar Kocham Pana Kodżimę, ale te teorie mnie zawsze bawią. Solid Snake, crossover z Metal Gear, tajne ukryte głębokie przesłania mówiące o życiu, miłości i śmierci. A kończy się pewnie jak zwykle na grafomanii i tonie krindżu jak w słynnej już scenie z jedynki
Opublikowano 13 marca13 mar Gdyby Kojima umiał się troszkę powstrzymać w takich momentach to by robił arcydzieła
Opublikowano 13 marca13 mar Dwójka zapowiada się jeszcze bardziej odjechanie i wystarczył mi tylko pierwszy trailer by się o tym przekonać. Nowego materiału nawet nie oglądam, wolę zagrać.
Opublikowano 13 marca13 mar Godzinę temu, Pix napisał(a): Kocham Pana Kodżimę, ale te teorie mnie zawsze bawią. Solid Snake, crossover z Metal Gear, tajne ukryte głębokie przesłania mówiące o życiu, miłości i śmierci. A kończy się pewnie jak zwykle na grafomanii i tonie krindżu jak w słynnej już scenie z jedynki Sami fani robią sobie krzywdę. Niestety fandom to najgorsze co może być, ciekawe co myślą sobie twórcy jak czytają niektóre przejebane teorie. TWARZ W BANDANIE.
Opublikowano 13 marca13 mar W ogóle ten rok będzie mocny, ciężko o goty, bo jak będzie GTA VI to DS2 mówi papa goty, że nawet sama marka Kojima tego nie uratuje.
Opublikowano 13 marca13 mar Jak dla mnie lepiej jak jest więcej niż mniej, a czy zdobędzie goty to wątpię bo jednak DS to nie gra dla każdego, ważne żeby dowiózł.
Opublikowano 13 marca13 mar 4 minuty temu, Faka napisał(a): W ogóle ten rok będzie mocny, ciężko o goty, bo jak będzie GTA VI to DS2 mówi papa goty, że nawet sama marka Kojima tego nie uratuje. W tym roku o goty tylko henryczek borzy z ds2, ale pierwsze raczej u mnie wygra. GTA 6 brum brum na przyszły rok.
Opublikowano 13 marca13 mar Przecież jakiś tam ważniak z Take Two czy tam z rockstar mówił, że gra będzie w tym roku.
Opublikowano 13 marca13 mar Bekowe teorie zawsze bawią jak ten Outer Haven na górze, ale nie ma co, na tej bandanie jest widoczna facjata w kreskówkowym stylu. Na moje jest typowo po Kojimowskiemu, czyli bandana zwyczajnie gada do ziomka, bo to ukochana baba, która zmarła na polu walki a jej dusza weszła do tego kawałka szmaty, bo czemu by nie Stawiam na to dwa złote.
Opublikowano 14 marca14 mar W dniu 12.03.2025 o 06:12, Czoperrr napisał(a): MGS Delta to robiony po łebkach remake i ja jako fan MGS posiadający wszystkie odsłony w kolekcji i znający serie na pamięć nie mam zamiaru tego kupować, może za parę lat w cenie poniżej 100 zł. Chcialbym zagrac kiedys w pelnoprawny remake Solid Snakea albo kolejnego MGSa wiec obawiam sie ze trzeba bedzie rzucic groszem bo inaczej nic z tego nie wyjdzie. Silent Hill ladnie wstaje z grobu. Az ciezko w to uwierzyc ale pieknie sie przyszlosc zapowiada. Chcialbym tego samego dla serii MGS. Skoro mozna zrobic Silent Hilla bez Team Silent to i mozna zrobic MGSa bez Kojimy
Opublikowano 17 marca17 mar Wiadomo. Cytat *Death Stranding 2: On the Beach pre-orders go live March 17 at 10am local time.
Opublikowano 17 marca17 mar Ciekawe ile potrwa ekskluzywność na ps5, jedynkę chyba popuścili na pc jakoś po 8 miesiącach.