Opublikowano wczoraj o 08:53 1 dzień Tak źle wyglądającej gry na PC na UE5 jeszcze nie widziałem. Gramy jakimś chłopem z uszkodzonym wzrokiem czy inny chuj ale wszystko rozmyte na 20 metrów przed tobą i nie ma możliwości wyłączenia tego w opcjach.Branża się uwstecznia, teraz jakby Watch Dogsy 1 wyszły to byłby mesjasz gejmingu w porownaniu z tym czymś. Poszedł refund poniżej 2h gry.Jedynie na plus to cutscenki, zrobiliby z tego serial a nie grę i byłoby git.Oby nowa Mafia nie powtórzyła błędu tej gry bo obawiam się, że gameplay może być równie drewniany. Edytowane wczoraj o 08:56 1 dzień przez Rooofie
Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień Juz dawno się bardziej co kumaci ludzi z branży pokapowali, że wystarczy zrobić pare bulshotowych renderów by naciągnąć inwestorów na hajs. Świeży programiści i developerzy nie biorą dużo hajsu i łatwo jest relatywnie zrobić takiego kupsztala jak widać, zapłacić za 2 lata roboty i zawinąć interes, bo wszyscy byli na b2b albo kontraktach.Coraz więcej takich przypadków, ludzie dają się nabrać na obiecanki i finalnie wychodzą gry takie jak te. A red flag takich produkcji to brak kopii dla redakcji giereczkowych.
Opublikowano wczoraj o 09:08 1 dzień 10 godzin temu, shoegaze napisał(a):z całym szacunkiem, bo rozumiem, że ktoś preorderuje gry zaufanych studiów albo ogólnie te powiązane z lubianymi przez siebie markami, ale ludzie drodzy, co was skłoniło do zrobienia preordera w tym przypadku?od samego początku mindseye było jechane za to, żewygląda jak gównodziała jak gównonajprawdopodobniej będzie gównempotem pojawiły się pierwsze opinie dziennikarzy, z których wynikało, że gra - oprócz tego, że wygląda jak i działa jak gówno - rzeczonym gównem również jestpotem przyszła kontrofensywa twórcy-foliarza, w myśl której wszystkie negatywne opinie są wynikiem przekupienia mediówpotem wreszcie opublikowane zostały przedpremierowe relacje graczy i jednoznacznie wynikało z nich, że efekt końcowy jest na granicy grywalnościjak ktoś jest fanem kolekcjonowania crapów, to pewnie chętnie postawi sobie taką perełkę na półeczce obok concorda czy redfalla, no ale żeby widzieć te trailery i pomyśleć sobie coś w stylu, że noooo zajebiste!!! wreszcie jakaś staroszkolna szczelanka!!! xdOj tam. Normalnie tego nie robię, a swoje motywy opisałem wcześniej w tym wątku. Jak jesteś zainteresowany to mój post jest na końcu 2 strony wątku ;) Nie wiem gdzie ta gra od samego początku była aż tak bardzo zjechana. Ja zatrzymałem się jeszcze na tym, że to będzie średniak z potencjałem i tego się trzymałem. W tym momencie złożyłem pre-order. Później nie widziałem tych głosów krytyki dziennikarzy, którzy mieli grę a jedynie trafiały do mnie opinie od ludzi, którzy odpalili grę przed premierą bez day one patcha więc dla mnie nie było to zbyt obiektywne. Całe szczęście elektormakret nie wyrobił się z dostawą produktu więc bez problemu mogłem anulować zakup i teraz czekam już tylko na zwrot środków.
Opublikowano wczoraj o 10:27 1 dzień Kto wierzy w autorstwo gier, musi być tym zafascynowany i coś z tego wyciągnąć. Wiele komentarzy tutaj mówi o jakby jakimś randomowym produkcie anonimowej korporacji.Przypomniam jednak - ostatnia gra tego szefa studia, to była dosłownie najbardziej udana gra w historii. Benzies był najważniejszą osobą, i pierwszym nazwiskiem w credistach, GTA V. A wcześniej innych w miarę zadowalających gier - wszystkich GTA od trójki. W sumie to obiektywnie trzeba by go nazwać Michaelem Jordanem robienia udanych gier.Coś to chyba mówi, że sam personalny charakter i pasja do gier może jednak nie są jedynym czynnikiem, skoro ta sama osoba po GTA V robi... tę grę.Czy studio się zamknie to ciekawa sprawa, bo sam Mindseye nie był ich głównym produktem, acz na pewno mieli ciśnienie, by coś w końcu zarobić, a wyszło to dennie. Możliwe, że całe Everywhere i Arcadia zostaną rozprzedane na części dla chętnych, ale myślę, że coś tam, w jakiejś liczbie osób, będą pichcić nad narzędziami, to zupełnie inny rynek, niż całych gier. Podobno fatalne działanie Mindseye pewnie jednak zdemoluje ich rynkową wartość, i zatrudnienie.
Opublikowano wczoraj o 10:59 1 dzień Otóż to, Benzies to był największy ogarniacz Rockstara, jak coś było spierdolone, to ratownik numer jeden. Chociażby przy Red Dead Redemption.
Opublikowano wczoraj o 11:17 1 dzień 12 godzin temu, Qbon napisał(a):Nie bez powodu nie było żadnych recenzji ani przed premierą ani nawet w dzień premiery.Na Opencritic i Metacritic dalej ani jednej recki
Opublikowano wczoraj o 11:30 1 dzień 10 minut temu, Masorz napisał(a):Na Opencritic i Metacritic dalej ani jednej recki Bo grają od wczoraj dopiero albo może próbują grać Chociaż podobno grę można ukończyć w 8h więc na upartego...Wstydu nie mają wypuszczać coś takiego, w takim stanie i jeszcze wołać za to taką cenę. Kpiny z graczy.
Opublikowano wczoraj o 11:37 1 dzień Pewnie GTA VI też miało na to wpływ, że trzeba to wypchnąć póki ma jakąkolwiek rację bytu, ale widać, że nie byli na to gotowi i ze dwa lata jeszcze potrzebowali.
Opublikowano wczoraj o 18:43 1 dzień No też nie rozumiem składania pre-ordera na takie nie wiadomo co. Serio nie macie w co grać, wszystko inne zaliczone?
Opublikowano wczoraj o 20:29 1 dzień Gra jest niedopracowana, we wszystkich kwestiach, od grafiki, sterowania, po fabułę. W kwestii technicznej to przebiła Starwars Outlaws na premierę, ilością błędów i bugów. Na PS5 pro chodzi w 30 klatkach, nie można przeskoczyć przez barierkę 0,5 metrową, by zaraz "dało się" to zrobić 3 metry dalej itd. Responsywność sterowania postaci to żart z ery PS2, tak samo jazda i sterowanie samochodami, rozmyta grafika z doczytującymi się na dwa metry teksturami, muzyka ok, dźwięk strzałów 1/10. Gra drętwa, na razie nie kupować.
Opublikowano wczoraj o 20:33 1 dzień 2 minuty temu, panborysek napisał(a):Gra jest niedopracowana, we wszystkich kwestiach, od grafiki, sterowania, po fabułę. W kwestii technicznej to przebiła Starwars Outlaws na premierę, ilością błędów i bugów. Na PS5 pro chodzi w 30 klatkach, nie można przeskoczyć przez barierkę 0,5 metrową, by zaraz "dało się" to zrobić 3 metry dalej itd. Responsywność sterowania postaci to żart z ery PS2, tak samo jazda i sterowanie samochodami, rozmyta grafika z doczytującymi się na dwa metry teksturami, muzyka ok, dźwięk strzałów 1/10. Gra drętwa, na razie nie kupować.Na razie nie kupować? A coś się zmieni w przyszłości? To nie ten typ gry co będzie ratowany i ostro łatany.
Opublikowano wczoraj o 20:38 1 dzień 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):Na razie nie kupować? A coś się zmieni w przyszłości? To nie ten typ gry co będzie ratowany i ostro łatany.Tego nie wiem, czy coś się zmieni ale pewnie nie, więc na dzień dzisiejszy oraz jutrzejszy - nie kupować
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Idzie chociaż pośmiać, tych bugów? Jest ogólnie jakąkolwiek rzecz warta uwagi w tej grze?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Stawianie tego obok GTA V to już znęcanie się. Popatrzmy jak wypada przy GTA SA
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. @PiotrekP Lepiej porównać do GTA 1 lub 2 - ME ma wtedy jakieś szanse