Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, Bzduras napisał(a):

Nie było, dopiero dzisiaj potwierdzono. Właśnie przez współpracę z Disneyem występowała pod pseudonimem, żeby jej się nie rypnął image słodziaka od Arielki przez gierkę, gdzie szczuje silikonowym cycem i robi parę innych niedisneyowskich rzeczy.

Fixed :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 610
  • Wyświetleń 55,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś pyta dlaczego popiersie nie ma rąk, a ktoś mu odpowiada że tak wygląda Bomberman. I tak to się żyje na tym forumku 

• Folie se przyklej na telewizor, albo na okulary.   Już nie macie się do czego przyjebać, prawda?

• Grafika steela snake eatera z PS2:     Grafika subsistence (bez steela ale grafika juz inna):     I teraz po najmniejszej linii oporu znowu wrócili do snake e

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chciałem dać minusa za AI, ale napiszę tylko że wygląda świetnie i przeraża mnie dokąd to zmierza.

Edytowane przez Rtooj

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś pięknie popsuł niespodziankę z nadchodzącego SoPa :kojima:

Opublikowano

Ten trailer jest z PSStore, no kitajce się wysprzęglili coś xD

Opublikowano

Czy SoP już ogarnięty, DS2 maj, w międzyczasie exy z Xboxa, a 28.08 MGS. Nie wiem, czy jest sens robić SoPa teraz :D. 

Opublikowano

Sredniawa - tyle hajsu za tylko lepsza grafikę, nawet ujęcia podczas walki z Shagohodem te same. Beka fchuj, jeszcze tym większe jak zobaczymy remake SH2.

Opublikowano

Niby chujnia, że 1:1, ale tak uwielbiam ten tytuł, że chyba wolę tak, aniżeli żeby ktoś przy tym grzebał i coś spyerdolił.
Jedyne co mnie wk#rwia to jakaś "delta" w tytule, zamiast trójki.

Opublikowano

Jeśli poprawili tylko grafikę, to ja spasuję. No chyba, że będzie w abonamencie lub srogiej wyprzedaży. Nie zwykłem ogrywać tej samej gry po raz kolejny (nie licząc Planescape: Torment i Wiedźmina 3).

Opublikowano

Za Sajlencika dałem coś koło 3 stówek i nie żałuję ani złotówki, zapłaciłbym nawet 500zł. Metala mimo, że uwielbiam to kupię dopiero w srogiej promocji. Trzeba im pokazać, że chcemy prawdziwych remaków, a nie takie leniwce. 

Opublikowano
10 minut temu, Josh napisał(a):

Za Sajlencika dałem coś koło 3 stówek i nie żałuję ani złotówki, zapłaciłbym nawet 500zł. Metala mimo, że uwielbiam to kupię dopiero w srogiej promocji. Trzeba im pokazać, że chcemy prawdziwych remaków, a nie takie leniwce. 

Nie wytrzymałbym zmian pod „modern audience” - sama graficzka wystarczy, MGS3 to gra kompletna :banderas:

Ale z wielką chęcią przytuliłbym MGS1 z taką grafą albo remake MG i MG2 z MSX! :obama:

Opublikowano

Ja nie mam problemu z tym, że to tylko remake graficzny. Nadal czekam ale nie dam 300zł. Za nic obecnie nie mam ochoty płacic już 300zł.

Opublikowano
35 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):

MGS3 to gra kompletna :banderas:

Kocham tę grę jak własną matkę, ale nawet ja muszę przyznać, że przydałoby jej się odświeżenie z prawdziwego zdarzenia. Pomyśl sobie tylko ile by zyskała, gdyby rozbudować i przemodelować lokacje, dać Snejkowi więcej możliwości eliminowania wrogów, zmodyfikować walki z bossami, zapodać zupełnie nowe mechaniki, itp. Zawsze byłem zdania, że RE4 też nie potrzebował remake'a, a później Capcom jednak go wysmażyło i musiałem całkowicie zremake'ować swoje poglądy. Snake Eater ma ponad 20 lat i wyszedł trzy generacje temu: oczywiście, że dzisiaj można go zrobić lepiej. Chociaż uwaga odnośnie "modern audience" celna, kto wie czy nie omsknąłby im się palec na suwaczku od stężenia cweliozy, a to już duże ryzyko.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

MGS3 to obok stareńkiego Sid Meier's: Pirates! moja gra życia, ex aequo obie bym umieścił w TOP 1. Grałem w to w 2007 roku, więc do premiery minie okrągłe 18 lat. Dla mnie taki remake graficzny jest w zupełności wystarczający, to co widziałem na trailerach urywa mi dupę i cieszę się, że przenosząc wszystko 1:1 nie zepsują mojej ulubionej gry. Mam ciary za każdym razem jak słyszę muzykę z tej produkcji. 

Opublikowano

Cieszyłem mordę na NG2 Black, cieszę mordę na MGSa. Nic się nie zmieniło w strategii day one, biorę i gram ile organizm pozwoli.

Opublikowano
2 hours ago, Josh said:

Kocham tę grę jak własną matkę, ale nawet ja muszę przyznać, że przydałoby jej się odświeżenie z prawdziwego zdarzenia. Pomyśl sobie tylko ile by zyskała, gdyby rozbudować i przemodelować lokacje, dać Snejkowi więcej możliwości eliminowania wrogów, zmodyfikować walki z bossami, zapodać zupełnie nowe mechaniki, itp. Zawsze byłem zdania, że RE4 też nie potrzebował remake'a, a później Capcom jednak go wysmażyło i musiałem całkowicie zremake'ować swoje poglądy. Snake Eater ma ponad 20 lat i wyszedł trzy generacje temu: oczywiście, że dzisiaj można go zrobić lepiej. Chociaż uwaga odnośnie "modern audience" celna, kto wie czy nie omsknąłby im się palec na suwaczku od stężenia cweliozy, a to już duże ryzyko.

No biorąc pod uwagę, że główny zły jest gejem łapiącym podwładnych za krocze to co byś jeszcze chciał konkretnie? :)

Opublikowano

Ta jedna scena z Raidenovitchem (stanowiąca zaledwie pretekst, żeby wyśmiać protagonistę MGS2), to stanowczo za mało jak na standardy 2025 roku. Domagamx się więcej. 

Opublikowano

Europejska kolekcjonerka z fajnym popiersiem (bez gry w zestawie). Na pewno lepsze niż to akwarium w edycji US. Cena jeszcze nieznana. 

metal-gear-solid-delta-snake-eater-collectors-pack.thumb.jpg.9cb60fe08e188aa461af80f5779cf38d.jpg