Opublikowano 8 października8 paź Zdziwiłbym się gdyby nie dał. Ciekawe czy tą grę też wesprze swoimi pieniędzmi, tak jak resztę wspaniałych produkcji od wspaniałych ludzi...
Opublikowano 8 października8 paź Czemu miałbym wspierać? Tylko dlatego ze napisałeś głupi post o gender fluid developerach, którzy na pewno stoją za tą grą? Kurde. Ta gra jest taka WOKE. Widzieliście ile ta gra ma kolorów?
Opublikowano 8 października8 paź Extraction Shooter bez Proximity Chata zeby nie bylo toxic jak to oglosili to mnie juz stracili jako potencjalnego klienta a od tego czasu zrobila sie z tego jeszcze wieksza clown fiesta xD
Opublikowano 8 października8 paź Ostatnie kilka lat w Bungie w pigułceMoże gdyby bardziej skupili się na robieniu gier i zatrudnianiu kompetentnych ludzi zamiast nacisku na parytety oraz na wspieraniu pewnych środowisk, to po premierze Marathonu nie musieliby się zamykać.
Opublikowano 8 października8 paź Przecież to jakieś gównopierdy PRowe od HRu pod publikę xd U mnie w korpo to samo, INKLUZYWNOŚĆ, SŁYSZYMY CIE, PRIDE MONTH. A kryje sie za tym nic, puste słowa od bezdusznego HR.
Opublikowano 8 października8 paź Akurat można się zapisać na zamknięte testy, są na Europe też. Ale nie gwarantują dostania się. Można spróbować jakby ktoś chciał obadać tego balasa w akcji. Destiny 2 już szoruje po dnie. Najmniejsza liczba graczy od premiery gry, ostatni dodatek Edge of Fate to porażka, no gra leci na kroplówce. Jak im Renegades nie pyknie (ten colab ze Star Warsami) to Destiny oficjalnie umarło.Także jak Marathon okaże się porażką i D2 umrze to bardzo jestem ciekaw czy zamkną studio czy będą się jeszcze ratować.
Opublikowano 8 października8 paź Znając Sony to im sypnie kolejne 500 milionów na następne sieciowe gówno, które zdechnie jeszcze zanim zostanie oficjalnie zapowidziane
Opublikowano 8 października8 paź Teraz, Patricko napisał(a):Destiny 2 już szoruje po dnie. Najmniejsza liczba graczy od premiery gry, ostatni dodatek Edge of Fate to porażka, no gra leci na kroplówce. Jak im Renegades nie pyknie (ten colab ze Star Warsami) to Destiny oficjalnie umarło.Mimo wszystko gra jest na rynku od 8 lat (a seria od 11), nie wiem czy komuś udało się przez ten czas wysokie zainteresowanie graczy - nie doszukiwałbym się tutaj jakiś problemów, raczej znudzenie.edit: chciałem zapisać się na betę, ale tam jakieś NDA jest potrzebne. Nie wiem na ile ma to jakieś znaczenie w przypadku takiej gry, ale nie chce mi się z tym babrać. :/ Poczekam na oficjalne testy.
Opublikowano 8 października8 paź Figaro wspiera swoje poglądy i ludzi za nimi stojącymi swoimi oświeconymi postami na twitterze. Czy tam bluesky. Plus do tego popiera morderstwa polityczne i takie tam, ale to już szczególiki. Natomiast granicę stawia tam gdzie zaczyna się jego portfel i włożenie pieniędzy tam gdzie gęby. Czyli standard u lewaków. Wręcz podręcznikowa definicja
Opublikowano 8 października8 paź 3 minuty temu, Homelander napisał(a):Plus do tego popiera morderstwa polityczne i takie tamAkurat tu powinniśmy się cieszyć, że popiera je tylko w internecie i nie jest bardziej konsekwentny w swoich działaniach, inaczej liczba aktywnych użytkowników na forum drastycznie by spadła.
Opublikowano 8 października8 paź Zacznijmy od tego, że zatrudniają kolorowych, bo im się płaci najmniej. Sprawdźcie sobie gaże developerow tych wielkich pseudo marek typu bangie - żaden normalny developer nie przyjedzie robić za takie stawki dlatego ludzie się zwalniają i dlatego również rotacja występują na wyższych szczeblach.Wpadli na genialny pomysl by braki personelu szukać w mniejszościach by excel się zgadzal a kolorowym zrobić enklawe w pracy, w której nic nie muszą robić.Wszystko się rozbija o koszta, a najczęściej o koszta pracownika z który dzisiaj kosztuje fortunę.To nie tylko sony i ich first party studia tak robią. Przykładów jest o wiele więcej.Concord, ta kolorowa abominacja i reszta hero shooterow umarła przez modern audience, ktora nie istnieje. Ubisoft kolejna ofiara tego badziewia (patrz seria watch dogs i kolorowe hip hop i fikołki yol yol).Przykłady można mnożyć.EA szybko się pokapowalo i narracja w reklamach jest obecnie taka, że BF6 to powrót do narracji bf3, która kręciła największe liczby w calej historii bfa oraz miala pozytywny PRa. Za oknem mamy wszędzie wojny i drony latające na niebie więc bf6 jestem przekonany, że zarobi na sobie + dostanie zaufanie od graczy, które stracilo przez ostatnie lata.
Opublikowano 8 października8 paź Z 343, teraz Halo Studios, jest to samo. Zatrudniali ludzi na kontrakt kilka miesięcy żeby nie płacić podatków, a potem następni. Rotacja przeogromna. Dlatego najnowsze Halo wyszło jak wyszło
Opublikowano 8 października8 paź Wracając do ceny. Szkoda, że nie wołają pełnej ceny 70$. Sprzedaliby 3 egzemplarze i upadek byłby jeszcze głośniejszy. Je*bać gaasy i sony inwestujące w gaasy też je*bać.
Opublikowano 9 października9 paź W dniu 8.10.2025 o 11:41, wet_willy napisał(a):Extraction Shooter bez Proximity Chata zeby nie bylo toxic jak to oglosili to mnie juz stracili jako potencjalnego klienta a od tego czasu zrobila sie z tego jeszcze wieksza clown fiesta xDPo opóźnieniu dodali m.in. prox chat i solo queue. Właśnie będą to teraz testować.
Opublikowano poniedziałek o 16:432 dni Ja tam się nie uprzedzam. Wyjdzie otwarta beta to się zagra i oceni.