Skocz do zawartości

Star Wars: Outlaws

Featured Replies

Opublikowano

Strzelam że się mogą pojawić znane filmowe postacie z obu stron konfliktu ale właśnie jako zleceniodawcy pod większe questy. O nowych zrobionych pod grę chyba nic nie wiadomo. 

Fajnie jakby się spotkało gdzieś rudego. 

• Odpowiedzi 860
  • Wyświetleń 63 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie wyjechałem po raz pierwszy speederem z ładowni naszego statku i... jestem zachwycony tym, co do tej pory dostałem. Początek spokojny, klimatyczny, mieścinka świetna, wszystko kapitalnie wygl

• To takie farmazony na zasadzie wszystko jest (pipi)owe ale mi się podoba 8/10. Zero konkretów. Czyli dokładnie to co mówi Kiszczak. I też tak to wygląda na forumku. Wysłane z pixela przez taptalk bo

• scena niczym z PS3

Opublikowano

A ta gra dzieje się w tym samym czasie, co u rudego?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Xdddd jaki downgrad xdddd Ubi to chyba specjalnie od lat robi

Opublikowano

Ciekaw jestem bardzo filmiku od DF. Średnio wygląda i coś słabo się to rusza oceniając na podstawie materiału YT no ale Star Warsy, zagrałbym z argentyńskiego kodu za 100 :cebula: :) 

Opublikowano

Kąsąlki nie wyrabiają chyba i ubi ratuje się pasami. Downgorad piękny co ubi to ubi xD ale dalej wygląda jak coś co chętnie ogram za 50zł albo z gejpassa:niki:

Opublikowano

Tylko, że to nie jest to klasyczne ubi, tylko massive, a oni jednak troszkę wyżej stoją od reszty(division, avatar), a przynajmniej stali. Zapowiada się upośledzony tomb rajder, z udawanką, że przemierzasz galaktykę, a tak się ludzie jarali, że lepiej od starfielda.

Opublikowano

gracze patrzący teraz w kierunku Starfielda

Perhaps I Treated You Too Harshly | Know Your Meme

Wciąż nie wygląda to źle, ale o wrażeniach z pierwszego gameplayu można zapomnieć

Opublikowano

Nie no starfielda zje z palcem w dupie bo nie ma tu miliona planet z tą samą bazą :niki:

Opublikowano

dCcMYXf.gif

scena niczym z PS3

Opublikowano

No i chuj, no i cześć - musieli zjebać.

Opublikowano

Graczom nie dochodzisz, w każdym temacie płacz za gierkami z ery PS2, albo Ps360 ;) a jak Ubi wychodzi waszym oczekiwaniom naprzeciw to już aferka 

Opublikowano

Teraz tak wygląda developerka...

Za czasów PS2 twórcy pokazywali że nie trzeba kompa za miliony i jakoś sprytnie omijali ograniczenia i na leciwych podzespołach mieliśmy ucztę dla oczu.

Teraz na gotowych programach lepią na mapce gotowe drzewa i kamyczki i patrzą na wykresiku czy uciagnie. Jak nie to wytną kilka kaktusów z mapy i voilá. 

Dzisiaj poprawki i prawdziwy "mastering" wprowadza się po premierze. Najpierw jest reklama i sprzedaż produktu :p

Opublikowano

Bo Horizon był na PS4, więc nie ma co porównywać :reggie:

Opublikowano

Przystawka przed listopadową beką z asasyna :gachigasm: