ASX 14 592 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia z zarejestrowanych znaków i haseł przez Lucasfilm wynika że nowa gra Machinegames będzie nosić podtytuł Indiana Jones and the Great Circle. Prezentacja już za tydzień 18 stycznia 2024 r. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Ma być jakiś długi, konkretny pokaz gameplayu, z 10 minut. Już zacieram ręce. Oby tylko Indy nie był staruchem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 14 minut temu, Brolin napisał: Oby tylko Indy nie był staruchem. Właśnie taki podstarzały i niemrawy Indy bardziej będzie pasował do rozgrywki w 30fps 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia To jest ta gierka ktorej krotki teaser mignal juz z dwa lata temu czy cos zupelnie innego? Jak to ma byc cos w stylu uncharted na xboxa to Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 11 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 17 minut temu, schabek napisał: To jest ta gierka ktorej krotki teaser mignal juz z dwa lata temu czy cos zupelnie innego? Tak to ta Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 20 minut temu, schabek napisał: Jak to ma byc cos w stylu uncharted na xboxa to Liczę że to będzie coś jak Uncharted, ale może z bardziej mięsistym gameplayem albo główkowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Ja tam nie chce się hajpowac, wmawiam sobie że to naprawdę będzie metroidvania 2.5d Edytowane 11 Stycznia przez drozdu7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Strzelanka z elementami przygodowymi, skoro nazwali to "the great circle" to mają okazję wygrać internet i pokazać Indiego spierniczającego przed wielką kamienną kulą przez 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Oby tylko nie nie soulsy gaas, albo open world. Poproszę klasyczną singlową grę przygodową z zagadkami i strzelaniem do nazistów, z klasyczną muzyką, ładną grafiką i w duchu starych filmów i będę bardziej niż szczęśliwy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Ja bym chciał rogalika. Pętla śmierci uciekając przed kulą! No ale tak serio to forumuła Uncharted ewentualnie nowych Tombów to chyba idealny kierunek dla tej gierki. CZEKAM Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia O Tomb Raider z facetem w kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Konkurencja dla Tomb Raidera? Mam tylko jedno skojarzenie: Fedora The Explorer Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 8 godzin temu, ASX napisał: Oby tylko nie nie soulsy gaas, albo open world. Poproszę klasyczną singlową grę przygodową z zagadkami i strzelaniem do nazistów, z klasyczną muzyką, ładną grafiką i w duchu starych filmów i będę bardziej niż szczęśliwy Gdybyśmy żyli w 2005 to pewnie, by tak było. Ja nawet nie oczekuję drugiego Uncharted. Moze być gra nastawiona na akcję jak RE4, gdzie większość czasu ciągnie się za spust plus jakieś proste układanko- zagadki. Ale nie chcę open worlda czy dużych hubów. Chcę klimat egzotycznej przygody. Ładnej grafiki, zapierających dech widoków i dobry gunplay. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia W dniu 11.01.2024 o 17:02, Daddy napisał: na PPE piszą, że to jest Remake Obliviona xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia ale pokaz Indiany jest potwierdzony Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Nie jestem ekspertem od lore The Elder Scrolls ale ludzie piszą że to kółko z gifa Bethesdy przedstawia jakies symbole z Obliviona. Pewnie chodzi o jakiś dodatek do TES Online. To tytułowe Anciect Circle z Indiany będzie raczej czymś w tym stylu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 9 hours ago, darkos said: O Tomb Raider z facetem w kapeluszu Tylko nie w stylu Rise albo Shadow of Tomb Raider z idiotycznymi aktywnościami, craftingiem, podświetlaniem elementów i całym tym syfem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Quantum Flux 144 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Strasznie jestem ciekaw prezentacji, ale jakoś nie przemawia do mnie perspektywa z widoku z pierwszej osoby. Za Indianę Jonesa w stylu Uncharted i wzorowanej na nim pieczołowitej jakości dałbym się niemal pokroić, ale kurde dzisiaj granie w przygodową produkcję z Indianą w roli głównej w FPP wydaje się tak samo nienaturalne jak granie w wyścigi z kamerą umieszczoną wyłącznie na masce samochodu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 52 minuty temu, Quantum Flux napisał: Strasznie jestem ciekaw prezentacji, ale jakoś nie przemawia do mnie perspektywa z widoku z pierwszej osoby. Za Indianę Jonesa w stylu Uncharted i wzorowanej na nim pieczołowitej jakości dałbym się niemal pokroić, ale kurde dzisiaj granie w przygodową produkcję z Indianą w roli głównej w FPP wydaje się tak samo nienaturalne jak granie w wyścigi z kamerą umieszczoną wyłącznie na masce samochodu xd No a dlaczego myślisz to tym FPP? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 1 hour ago, balon said: No a dlaczego myślisz to tym FPP? No bo Xbox to konsola do fpsów a machine games robiło tylko Wolfensteiny, więc indiana też musi być fpp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Imo studio z doświadczeniem w fpsach zrobi fpsa. Takie Uncharted poprzedzał i Crash Bandicoot i Jak & Daxter, a i tak dopiero dwójka sięgnęła poziomu, jaki chyba każdy od Indiany w tpp by oczekiwał. Od zera takiej jakości się nie zrobi, tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Najważniejsze żeby wyszła z tego dobra gierka, fps czy tpp to bez znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Metroid Prime pokazał, że można zrobić grę przygodową w FPP, która nie opiera się tylko na strzelaniu. Mimo wszystko uważam, że nie będzie to FPP. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Metroid Prime pokazał, że można zrobić grę przygodową w FPP, która nie opiera się tylko na strzelaniu. Mimo wszystko uważam, że nie będzie to FPP. Metroid Prime nie był pierwszą grą w FPP, która nie skupiala sie na strzelaniu, wcześniej wynaleziono immersive simy, jakoś w 1994 :). Ja tam bym chciał FPP, a to dlatego, że wtedy mogę grać najlepiej na moim ulubionym kontrolerze K+M :):). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi