Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Autor 4 minuty temu, Grześ napisał: Przeglądarki nie chcą mnie wpuścić na psxextreme.pl, ponieważ połączenie nie jest poufne. Pewnie certyfikat wygasł? shop.pixel-magazine.com jest ok. PS nadal w stopkach widnieje Idea Ahead psxextreme.pl w obecnej formie do zakopania, na dniach pewnie w ogóle tymczasowo off, a już się robi nowa strona. Sklep - trochę jak wyżej, to też do zakopania, już mamy pobrane bazy i ogarniamy migrację. Pewnie szybciej się przeniesiemy niż ja znajdę kogoś, kto te stopkę by poprawił :).
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 11 minut temu, Bzduras napisał(a): Łapusz przeszedł samego siebie xD
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze Wreszcie oficjalnie współpraca najlepszego pisma z najlepszym sklepem na rynku
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze No wreszcie. To, że wcześniej współpracy nie było to jakaś paranoja.
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze Autor Oczywiście podziękowania dla @yaczesa za ogarnięcie tematu i wsparcie dla Szmatławca Tak że jak coś zapraszamy przez nasz link afiliacyjny - bit.ly/PB_PE.
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze 1 minutę temu, Perez napisał(a): Oczywiście podziękowania dla @yaczesa za ogarnięcie tematu i wsparcie dla Szmatławca Tak że jak coś zapraszamy przez nasz link afiliacyjny - bit.ly/PB_PE. Może jakiś mały banner albo tu na belce dodać ten link? Bedzie pod ręką
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze I dyszka za cebuliony cyk, wpadła. Dzięki! Współpraca, która ogrzewa moje serduszko.
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze PE x PB Epicki Crossover! Co na to I N S A J D E R? Mamy jeszcze pomysly z @Perez, wiec stay tuned!
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze Coś pięknego. Perez nie podjął jeszcze żadnej złej decyzji jako Prezes PE.
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze 38 minut temu, Pix napisał(a): Perez nie podjął jeszcze żadnej złej decyzji jako Prezes PE. Klejona amiga
Opublikowano 12 września 202412 wrz W końcu Perez odchodzi, bardzo się cieszę. Kolejny niech odejdzie Roger.
Opublikowano 12 września 202412 wrz Czy ja o czymś nie wiem, czy po prostu typ z Choroszczy jakiejś uciekł?
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru @Perez czy byłaby możliwość wprowadzenia w przyszłości, aby w zakładce pliki do pobrania wyświetlały się ikonki z okładką danego numeru? W tej chwili (przynajmniej na telefonie) wyświetla się numer PSXa i długa nazwa pdfa do pobrania. Byłoby to przydatne, gdy np. szukam starszego numeru i mniej więcej kojarzę po okładce czego szukam, a po numerze nie ma możliwości, żeby to zapamiętać.
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru Autor 2 minuty temu, Grześ napisał(a): @Perez czy byłaby możliwość wprowadzenia w przyszłości, aby w zakładce pliki do pobrania wyświetlały się ikonki z okładką danego numeru? W tej chwili (przynajmniej na telefonie) wyświetla się numer PSXa i długa nazwa pdfa do pobrania. Byłoby to przydatne, gdy np. szukam starszego numeru i mniej więcej kojarzę po okładce czego szukam, a po numerze nie ma możliwości, żeby to zapamiętać. Rozumiem mówimy o sklepie i tej liście numerów dostępnych do pobrania? W sumie podpytam programistę, pewnie do ogarnięcia.
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru 13 minut temu, Perez napisał(a): Rozumiem mówimy o sklepie i tej liście numerów dostępnych do pobrania? W sumie podpytam programistę, pewnie do ogarnięcia. Tak, mówimy o psxextreme.pl