Opublikowano 13 marca13 mar Dwie zapowiedzi, obie gierki w graficznym stylu z gatunku "kiedy PSX pojawił się na półkach sklepowych", ale poza tym wiele ich nie łączy - jedna to bijatyka, druga to skradanka, obie wyglądają na tych urywkach ciekawie:
Opublikowano 20 marca20 mar Wyszła gra Mythatch - co odkryłem ze zdziwieniem. Czekałem na tę giereczkę, a tutaj praktycznie nikt jej nie zrecenzował. Tylko dwie recenzje na MC, od dość casualowych mediów (z oceną 100% i 96%).Mam tendencję, by się wkręcać w coś w stylu łatwego miksu puzzle i RPG, i czekając na nadchodzącą nową grę Capybary, bardzo liczyłem, bo wszyscy mówią, że gra bardzo wciąga. Może jutro się uda pograć. Niestety tylko PC.
Opublikowano 25 marca25 mar Ooooooo, jak Kraina grzybów macza w tym palce to można liczyć na zayebisty klimat. Jeśli nie znacie to polecam poradnik uśmiechu.https://www.youtube.com/@krainagrzybowtv