Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Dorzuce jeszcze trailer, bo robi najbardziej Klimat tych retro filmów grozy i przede wszystkim oryginalnych wojny światów, no miodzio po prostu.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 19 godzin temu, Szermac napisał(a):Dorzuce jeszcze trailer, bo robi najbardziej Klimat tych retro filmów grozy i przede wszystkim oryginalnych wojny światów, no miodzio po prostu.Wczoraj przeszedlem. Jest 11 poziomow. Kazdy w innym stylu i wszystkie poziomy lacza sie fabularnie. Do tego te przerwyniki xDGierka miejscami ma spory poziom trudnosci, ale im wiecej grasz i im wiecej unierasz, tym zbliza cie to do kolejnego ulepszenia, ktore troszke ulatwia rozgrywke. Gierka ma normalnie feeling jak podczas seansu "Plan 9 z kosmosu" Eda Wooda, ktory mam zamiar dzis sobie odpalic na fali tej gry.8/10 dla mnie, bo chetnie bym jeszcze z 10 poziomow przytulil Edytowane 15 kwietnia15 kwi przez Pierre Deck
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 130 na ps store to dla mnie za dużo jak za cyfrowego shmupsa. Może gdybym był wielkim fanem gatunku albo takiej stylistyki.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Był na promce miesiąc temu za 50kilka zeta. Możliwe, że będzie na promce Majowej.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 5 godzin temu, Plugawy napisał(a):130 na ps store to dla mnie za dużo jak za cyfrowego shmupsa. Może gdybym był wielkim fanem gatunku albo takiej stylistyki.Na eShop za 32zl kupilem
Opublikowano 21 kwietnia21 kwi W dniu 19.03.2026 o 21:51, Ukukuki napisał(a):Ciekawie to wygląda.Banquet for FoolsGra jest podobno bardzo dobra, żyjemy w czasach kiedy jakieś małe gry zrobione przez kilka osób wyglądają jak cRPGi Bioware i Bethesdy wielkich studiów z 1999 roku :).https://www.pcgamer.com/games/rpg/banquet-for-fools-review/Na Steam 93% pozytywnych, do wishilisty poszło. Sądząc po ilości patchy, gra będzie w pełni grywalna w 1.1, gdzie dodadzą m.in. achievementy, robią to dwie osoby, warto dać czas.
Opublikowano 21 kwietnia21 kwi 5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Gra jest podobno bardzo dobra, żyjemy w czasach kiedy jakieś małe gry zrobione przez kilka osób wyglądają jak cRPGi Bioware i Bethesdy wielkich studiów z 1999 roku :).https://www.pcgamer.com/games/rpg/banquet-for-fools-review/Na Steam 93% pozytywnych, do wishilisty poszło. Sądząc po ilości patchy, gra będzie w pełni grywalna w 1.1, gdzie dodadzą m.in. achievementy, robią to dwie osoby, warto dać czas.Jest jeszcze fajna recenzja na CDA https://cdaction.pl/recenzje/banquet-for-fools-to-oldskulowe-rpg-w-klimatach-baldurs-gate-i-morrowinda-ktore-przyprawi-was-o-ciezka-nerwice-recenzja/ i kanale indycze opowieści:
Opublikowano 21 kwietnia21 kwi Fajnie, że w końcu im się udało wybić - Serpent in the Stagland (debiut) to ciekawa, ale mocno nieprzystępna gra, Mechajammera nie ruszałem, bo jest zabugowany do punktu, gdzie nie da się chwilami kontynuować rozgrywki, ale jak widać za trzecim razem się udało.
Opublikowano niedziela o 16:063 dni PokeSerwis.plDoki Monsters: Quest – nostalgiczna przygoda w stylu klas...Polski wydawca RedDeer.Games zapowiedział, że na konsoli Nintendo Switch ukaże się Doki Monsters: Quest – gra RPG inspirowana klasycznymi tytułami z serii Pokémon. Za opracowanie gry odpowiada stu…
Opublikowano niedziela o 16:153 dni Jezu, ten Vampire Crawlers to taki sztos.Wciaga tak samo Jak Vampire survivors. Edytowane niedziela o 16:163 dni przez Pierre Deck
Opublikowano 26 minut temu26 min Dla fanów monster RPG, pojawiła się nowa część Monster Crown, z podtytułem Sin Eater. Gra jest jaka jest, widać że to projekt pasji a nie ekspertów. Ale ma bardzo fajną grafikę i muzykę opartą na czarze GameBoya, i jest całkiem duża i głęboka. Ale w sumie najciekawsze dla mnie, że... kosztuje na eShopie mniej niż pierwsza część. Oczywiście, tylko startowo, bo jedynka co jakiś czas ma przeceny o 85% i wtedy jest tania hehe.