Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 4 minutes ago, Daffy said:Spoko ale problem nadrzędny że to wersja z gc, a nie remaster z wiiuNo tak. Na WiiU, poza grafiką, jednak kilka upierdliwych rzeczy poprawili
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W dniu 5.06.2025 o 10:33, GearsUp napisał(a):450 w porównaniu z innymi przenośniakamilaptopyuwierz, że 450 jest wystarczające, to nie jest potężny 65" OLED LG G4 żeby wypalał oczySteam Deck LCD miał max brightness 400Steam deck OLED w HDR świeci w 1000nitow, bez niego w 600nitow ;)
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor 33 minuty temu, Daffy napisał(a):Steam deck OLED w HDR świeci w 1000nitow, bez niego w 600nitow ;)To są wartości na papierze, rzeczywiste pomiary na noteboocheck robione przez specjalistów. HDR świeci tylko w wybranych punktach.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jak ostatecznie z tymi edycjami Switch2 Edition? Brak ktoś z forumka? Wszystko na kardridzu? Kardridz działa na obu generacjach switcha tylko na S1 uruchomi się bez lepszej oprawy?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. O wow, akurat ostatecznie myślałem że okaże się fake'em info że te karddridze switch2 edition są poligamiczne
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 7 godzin temu, grzybiarz napisał(a):@BigbyTo w ogóle jest pod switcha2??? bo z tą wytlaczanka nie wchodzi. Chyba że źle coś robięDlatego wolę oryginalne akcesoria…
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ghosting/ smearing w trybie handheld - ludzie przesadzają czy coś faktycznie jest na rzeczy?
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Na premierę wziąłem oficjalne etui (zdjęcie poniżej), ale ponieważ jest nieco miękkie, zamówiłem to od TomToca. Mam to etui do OLED-a, Lite'a, kilka toreb, plecak - polecam tę firmę.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. No też przykrywa cały ekran przynajmniej, do tego ma folie w zestawie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 46 minut temu, easye napisał(a):Dlatego wolę oryginalne akcesoria…Przecież starczy wyjąć wytłaczankę...
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Nie wiem po co w ogóle ja robić jak materiału nie starczyło na ekran.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Czytając ten temat myślałem że oleda zostawię i ogram backlog z jedynki. Astral, Zelda, Mario Wonder, Kirby, Metroid i dalej olałem testy. Kupa ekranu w dwójce bym nie nazwał, do oleda brakuje ale nie jakiś kosmos. Spokojnie można ograć. Na szczęście mnie takie rzeczy walą, wiec można spokojnie oleda puszczać.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Powiem wam po tym Mario Karcie, że dla mnie wszystkie gry niny może już robić na tym silniku. 1440p, bez ząbków, 60fps, są kolorki - nic więcej nie potrzebuję.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. pokazywałem synowi Mario odyssey na tv i weszła kobita i mówi:Co Ty robisz? Nie pokazuj mu tych gier? Widzisz że to jest takie specjalnie kolorowe i ładne i ta muzyka taka wyniosła?Czyli podoba jej się, ale nie chce się przyznać.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. moja żona po wyśmiewaniu mojego grania w Pokemon Violet w 20 fps z grafiką z n64 (nie dziwię się jej) też zwróciła uwagę, że ten Mario Kart śliczny
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Godzinę temu, iluck85 napisał(a):Czytając ten temat myślałem że oleda zostawię i ogram backlog z jedynki.Astral, Zelda, Mario Wonder, Kirby, Metroid i dalej olałem testy.Kupa ekranu w dwójce bym nie nazwał, do oleda brakuje ale nie jakiś kosmos. Spokojnie można ograć. Na szczęście mnie takie rzeczy walą, wiec można spokojnie oleda puszczać.Same here, jak dla mnie jak na LCD to całkiem spoko ekran!Ja już Oleda popędziłem, bo sorry biorąc coś na wyjazd zawsze wziąłbym LCD z wyższa rozdziałkach i płynnością niż rozmazanego Oleda i 26 fpsow.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No ale warto się OLEDa pozbywać za 5zł jak bateria trzyma 15 minut?Są Mii normalnie do tworzenia w systemie Switcha 2, bo tego nie reklamowali i nie wiem? W Mario Karcie można grać swoim Mii? Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez roivas
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie wiem czy byłem taki niecierpliwy ale te updaty do wersji gier z S1 nie ściągnęły się automatycznie. Trzeba klikać w eshopie. Ale poza tym Zelda TOTK to tu jedyna prawilna wersja. Świetnie wygląda na TV i mięciutkie 60fps. Mario Oddysey też doskonale, aż szkoda, że gra już zaliczona. HDR od razu do uwalenia bo przepala obraz i pożytku z tego żadnego. Jest potencjał na dobrze wyglądające gry.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No Nintendo raczej źle sobie zrobiło, że domyślnie HDR jest włączony, chociaż pewnie twórcy gier tak chcieli, uważając, że ludzie muszą zobaczyć efekty ich pracy lol. Ale domyślnie powinien być na ten moment wyłączony, albo przynajmniej "only compatible software".
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ten Pan Nintendo wcale nie taki chciwy jak go malują, kupiłem parę gierek i cyk, nie mogę więcej bo limit :D to się nazywa dbanie o finanse konsumenta!
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 4 minuty temu, bartiz napisał(a):Za dużo dobra naraz panie! Ogrywaj po kolei! Stare przyzwyczajenia prawdziwego gracza PC, kupić, zobaczyć jak wygląda i zostawić bez żadnych skrupułów ;)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pokazy za nami i szczerze dziwnie się czuje, że żadne gry nie miały logo NS2. Nic to, trzeba czekać na jakiś pokaz Nintendo, żeby zorientować się jak wygląda sytuacja z grami third party