Opublikowano piątek o 17:211 dzień Autor 1 minutę temu, Hanza71 napisał(a):Pamietam jaki numer z Bayonetta zrobili, jak ktos nie zdazyl kupic day 1 to sie pozniej bujal jak cygan za kasa, niby premiere za 3 tyg a w sklepach nie ma.Nie pamiętam tego, w sensie pre-ordery się wyprzedały? Ja mam edycję specjalną Bayo 2 z kartami i steelbookiem, kupowałem długo po premierze
Opublikowano piątek o 17:221 dzień Autor Teraz, devilbot napisał(a):Uwaga może zabraknąć!No to teraz na pewno zabraknie xD
Opublikowano piątek o 17:231 dzień Just now, GearsUp said:Nie pamiętam tego, w sensie pre-ordery się wyprzedały? Ja mam edycję specjalną Bayo 2 z kartami i steelbookiem, kupowałem długo po premierzeBayo 1 byla na my Nintendo store I jak nie zdazyles dnia 1 to pozniej juz nie bylo, a chyba nie pisali ze limited edition jest. Edytowane piątek o 17:231 dzień przez Hanza71 Blad
Opublikowano piątek o 17:231 dzień 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):No to teraz na pewno zabraknie xDJa już odświeżam stronę sklepu perfecblue
Opublikowano piątek o 17:241 dzień Autor Trzeba będzie skupić 50 egzemplarzy jak przy 3D All Stars i żyć jak król2 minuty temu, Hanza71 napisał(a):Bayo 1 byla na my Nintendo storeZ Nintendo Store to regularnie znikają różne rzeczy i są restockowane jak te wszystkie pady do Online
Opublikowano piątek o 18:171 dzień October 2: Mario Galaxy 1+2 HDOctober 16: Pokemon Legends Z-ANovember 6: Hyrule Warriors: Age of CalamityNovember 20: Kirby Air RidersDecember 4: Metroid Prime 4
Opublikowano piątek o 18:581 dzień Hmm ciekawe, w sklepie europejskim Nintendo widać już pre-order na Virtual Boya, ale Mario Galaxy 1+2 jeszcze nie ma, pomimo premiery za mniej niż miesiąc czasu. Czyżby tylko cyfra u nas była?
Opublikowano piątek o 20:021 dzień 3 godziny temu, GearsUp napisał(a):Cieszy, że wychodzi to też na Switcha 1. Chyba ostatnia brakująca perła na tym systemiekilka starych zeld jeszcze by mogło wyjść
Opublikowano piątek o 20:431 dzień 2 godziny temu, Daffy napisał(a):October 2: Mario Galaxy 1+2 HDOctober 16: Pokemon Legends Z-ANovember 6: Hyrule Warriors: Age of CalamityNovember 20: Kirby Air RidersDecember 4: Metroid Prime 425 września Hades 2
Opublikowano piątek o 22:511 dzień 7 godzin temu, Basior napisał(a):Fire Emblem na premiere (jezu wygląda normalnie a nie jak gó'wno engage).Imo mało ważne jak wyglada, gameplay jest istotny, Engage to chyba najlepsze co pod tym względem spotkało serię. Jaram się, ale też trochę cykam, że to Three Houses 2.0 z silnym nastawieniem na socialowe/simowe aspekty.Caly Direct średnio+, gdyby nie FE byloby rozczarowanie. Na plus te minecarftowe pokemony, fajnie to wyglada. DQ VII też mi sie podoba, ale srogie problemy muszą miec z XII skoro tak trzaskają remake za remakiem a o nowej części cisza... Dobrym sygnałem jest też to że takie gry jak RE9 od razu wychodzą na Switcha. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez voi tekku
Opublikowano wczoraj o 06:02 1 dzień Co do Fatal Frame II to już kolejne wydanie tej gry, może niewielu pamięta ale na Wii też wyszła lekko odświeżona wersja z dodanym contentem i sterowaniem ruchowym.
Opublikowano wczoraj o 07:32 1 dzień w sumie spoko rozwiązanie, alternatywna okładka bez szpetnego gej karta i czerwonego paska
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Dragon quest wygląda super, ale tak jak ktoś już napisał, brak jakichkolwiek wieści o 12 jest niepokojący, ciekawe co z tego wyjdzie finalnie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. VirtualboyZamówiłem te kartonowe okulary ze sklepu Nintendo, do tego plakaty za punkty platinum. Zobaczymy. Tam wyszło kilkanaście gier w sumie, a oni wydają jakieś akcesoria. A jeszcze inni to kupują…
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. czy widzieliście może gdzieś w sklepach karty pamieci 512GB w normalnej cenie?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Zależy co masz na myśli normalną cenę. Widziałem za około 500zł w Media Expert: https://www.mediaexpert.pl/foto-i-kamery/akcesoria-do-aparatow-i-kamer/karty-pamieci/karta-pamieci-sandisk-express-microsd-512gb-do-nintendo-switch-2
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Teraz jest w kilku sklepach jeszcze, i taniej przez jakiś czas nie będzie. Obecnie dostępne opcje to Sandisk 512 GB za prawie 500 zł, i Lexar 1 TB za tysiaka. Do znacznej obniżki cen prawdopodobnie trzeba będzie poczekać jeszcze kilka partii dostaw z fabryk, raczej kwestia na przyszły rok.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. https://www.mediaexpert.pl/foto-i-kamery/akcesoria-do-aparatow-i-kamer/karty-pamieci/karta-pamieci-lexar-express-play-pro-microsdxc-512gbA ta karta? Czy lepiej Sandisk? W Empiku też 489, to już w miarę okej.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 4 minuty temu, easye napisał(a):https://www.mediaexpert.pl/foto-i-kamery/akcesoria-do-aparatow-i-kamer/karty-pamieci/karta-pamieci-lexar-express-play-pro-microsdxc-512gbA ta karta? Czy lepiej Sandisk? W Empiku też 489, to już w miarę okej.Chyba bez różnicy, onie to znane w światku kart marki i której nie weźmiesz to powinna być OK.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Heja :)Niedawno się zaopatrzyłem w Switch 2...Ktoś jest moim znajomym ze Switch 1 ?Bo zdecydowałem się nie transferować moich danych ze Switch 1...I wygląda na to, że czas spędzony z grami na Switch Jedynce się mi po prostu ...zeruje ??Jak bym zaczynał od nowa, mimo przeniesienia moich "save state" z Jedynki?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Żeby czas Ci liczyło dalej to musisz przenieść profil z S1, save to save a nie zapisane dane konta.