Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 1 minutę temu, Hanza71 napisał(a):Pamietam jaki numer z Bayonetta zrobili, jak ktos nie zdazyl kupic day 1 to sie pozniej bujal jak cygan za kasa, niby premiere za 3 tyg a w sklepach nie ma.Nie pamiętam tego, w sensie pre-ordery się wyprzedały? Ja mam edycję specjalną Bayo 2 z kartami i steelbookiem, kupowałem długo po premierze
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Teraz, devilbot napisał(a):Uwaga może zabraknąć!No to teraz na pewno zabraknie xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Just now, GearsUp said:Nie pamiętam tego, w sensie pre-ordery się wyprzedały? Ja mam edycję specjalną Bayo 2 z kartami i steelbookiem, kupowałem długo po premierzeBayo 1 byla na my Nintendo store I jak nie zdazyles dnia 1 to pozniej juz nie bylo, a chyba nie pisali ze limited edition jest. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Hanza71 Blad
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):No to teraz na pewno zabraknie xDJa już odświeżam stronę sklepu perfecblue
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Trzeba będzie skupić 50 egzemplarzy jak przy 3D All Stars i żyć jak król2 minuty temu, Hanza71 napisał(a):Bayo 1 byla na my Nintendo storeZ Nintendo Store to regularnie znikają różne rzeczy i są restockowane jak te wszystkie pady do Online
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. October 2: Mario Galaxy 1+2 HDOctober 16: Pokemon Legends Z-ANovember 6: Hyrule Warriors: Age of CalamityNovember 20: Kirby Air RidersDecember 4: Metroid Prime 4
Opublikowano 46 minut temu46 min Hmm ciekawe, w sklepie europejskim Nintendo widać już pre-order na Virtual Boya, ale Mario Galaxy 1+2 jeszcze nie ma, pomimo premiery za mniej niż miesiąc czasu. Czyżby tylko cyfra u nas była?