Opublikowano wczoraj o 05:31 1 dzień Miałem ograć w GP, ale jednak takie gierki to trzeba wspierać za pełną (i rozsądną) cenę. Edytowane wczoraj o 05:32 1 dzień przez tlas
Opublikowano wczoraj o 06:05 1 dzień no, kupione bez zadnych cdkeysow kinguinow itd. niech sie splaci i niech zarobia.kapke sie obawiam stutteringu na pc bo to unreal 5, ale moze nie bedzie tak zle. do weekendu baldur a w sobote wjazd na pelnej kurwie.przypominajac sobie pierwsze trailery to nie miala prawa sie udac, wciaz jestem w szoku :D Edytowane wczoraj o 06:06 1 dzień przez Ölschmitz
Opublikowano wczoraj o 06:12 1 dzień Ja tez juz kupilem w pudelku. Teraz tylko czekac do konca roboty i grac. Niby jestem te pare godzin do przodu a jednak zaczniemy grac w tej samej godzinie
Opublikowano wczoraj o 07:14 1 dzień Kurier ma ekspedycje do mojego mieszkania. Za dużo dobra ostatnio wychodzi. Indiana i za chwilę ten sztos.
Opublikowano wczoraj o 07:26 1 dzień 13 minut temu, easye napisał(a):No niech już dodadzą ta grę do Game Passa no!Ale o czym ty mówisz jak już jest dostępne od dziewiątej. Daj pieniążek małemu studiu i kup najlepiej
Opublikowano wczoraj o 07:31 1 dzień A to widzisz sprawdzałem na telefonie i tam oczywiście nie było.
Opublikowano wczoraj o 07:38 1 dzień Na telefonie to tam wiesz, sprawdzać se można pogodę w Bełchatowie, hehe.
Opublikowano wczoraj o 07:42 1 dzień Gierka kupiona wczoraj na spontanie, dzisiaj już u mnie będzie, ale zagram dopiero jutro, więc gdybyście mogli na mnie poczekać i nie zaczynać przygody dzisiaj, to byłoby miło.
Opublikowano wczoraj o 07:45 1 dzień Gierka mi się już ściąga, nie spodziewałem się takiej oceny. Persona 3 mnie masakrycznie znudziła przez tego Tartarusa, to może przy tej grze zasiądę dłużej.
Opublikowano wczoraj o 07:46 1 dzień 2 minuty temu, Kmiot napisał(a):Gierka kupiona wczoraj na spontanie, dzisiaj już u mnie będzie, ale zagram dopiero jutro, więc gdybyście mogli na mnie poczekać i nie zaczynać przygody dzisiaj, to byłoby miło.słaba pogoda na granie
Opublikowano wczoraj o 07:49 1 dzień Wyłączacie sprzęty z kontaktu jak jest burza? Bo nie wiem czy można będzie grać.
Opublikowano wczoraj o 07:55 1 dzień Dobra hype za duży, wziąłem w PB za 194zł, przyszły tydzień mam wolne, akurat na frpg
Opublikowano wczoraj o 07:56 1 dzień 22 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Wszystko co najlepsze z Persony bez wszystkiego co najgorsze w Personie. Co mogło pójść nie tak?W sensie, co z tymi personami? Ja tylko w trójkę grałem, tam największy minus był ten tartarus, który potrafi wyprać Ci życie i co też przez to nie ukończyłem gierki. Nie pojebało mnie aż tak po prostu, że mam się męczyć ciągle tymi samymi rzeczami. Tam było dobre te życie studentów i to było ok, ale tartarus to kurwa najgorsze chujostwo jakie mogło Cię spotkać.
Opublikowano wczoraj o 08:00 1 dzień 3 minuty temu, Faka napisał(a):W sensie, co z tymi personami? Ja tylko w trójkę grałem, tam największy minus był ten tartarus, który potrafi wyprać Ci życie i co też przez to nie ukończyłem gierki. Nie pojebało mnie aż tak po prostu, że mam się męczyć ciągle tymi samymi rzeczami. Tam było dobre te życie studentów i to było ok, ale tartarus to kurwa najgorsze chujostwo jakie mogło Cię spotkać.te elementy szkolne wywołują u mnie ewolucję żołądkowe
Opublikowano wczoraj o 08:08 1 dzień 19 minut temu, Pupcio napisał(a):słaba pogoda na granieNiezależnie od pogody, wszyscy którzy kupili dzisiaj Clair Obscur:
Opublikowano wczoraj o 09:29 1 dzień Po ponad 2h. Miazga. Porą na steam kupić. Zero problemów technicznych na PC jak na razie a w 4k i epickie wygląda rewelacja. Tylko dlss jakość.Kurde już mnie skruszyła a co będzie dalej. Też mam 33 lata. Przypadek. Nie sądzę. Co tu się dzieje w tej grze.
Opublikowano wczoraj o 09:33 1 dzień Prolog pyknalem, co za emocje, szkoda ze tak malo czasy na granie.
Opublikowano wczoraj o 09:35 1 dzień Co do walki to wydaje mi się, że chyba najtrudniejszy poziom lepiej wybrać. Na średnim uniki i parowanie wchodzą bardzo łatwo.
Opublikowano wczoraj o 09:36 1 dzień Teraz, Donatello1991 napisał(a):Co do walki to wydaje mi się, że chyba najtrudniejszy poziom lepiej wybrać.Taki jest plan
Opublikowano wczoraj o 09:39 1 dzień Godzinę temu, Szermac napisał(a):Rzeczy z Deluxa dokupione, bierzcie mój hajc piękne Francuziki Tam tylko skiny z tego co patrzyłem?