Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War E-Day

Featured Replies

Opublikowano

PC Windows to też jakby platforma Microsoftu więc tutaj jest to wszystko jakby w ich ekosystemie, zupełnie inaczej niż w przypadku Sony.

• Odpowiedzi 238
  • Wyświetleń 31,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajebiście, że prequel z ukochanymi pniakami, a nie kolejna gówno drama z babą. Nawet coalition się nie chce 6 robić xd Dzięki temu też nie będzie robotów i innego szajsu tylko mielenie locustów &lt

• Gratuluję. Całkiem sporo jak na kogoś kto odkrył gry w 2020

Opublikowano
12 minut temu, Qbon napisał(a):

PC Windows to też jakby platforma Microsoftu więc tutaj jest to wszystko jakby w ich ekosystemie, zupełnie inaczej niż w przypadku Sony.

Jak ktoś kupuje grę Microsoft Które/Xbox on PC to tak.

Ale jeśli to gra na Steam, GOGu czy innym sklepie to już nie ich ekosystem, bo nic z tego nie mają mimo iż sklepy te funkcjonują na Windowsie.

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał(a):

Jak ktoś kupuje grę Microsoft Które/Xbox on PC to tak.

Ale jeśli to gra na Steam, GOGu czy innym sklepie to już nie ich ekosystem, bo nic z tego nie mają mimo iż sklepy te funkcjonują na Windowsie.

Mają normalny zysk ze sprzedaży samych gier, wyjście ze Steama byłoby głupota, bo tam siedzi najwięcej użytkowników.

Opublikowano

Moja przygoda z Gearsami zakończyła się na 3. Przed E dayem muszę przejść 4 i 5 z babami no i ten Judgement od Polaków ehh. Nawet jest lekki hype bo mam duży sentyment do 2 i lat świetności xbox live kiedy się cisnęło online z kolegami.

Widzę, że 4 i 5 nawet mają wysoką średnią na meta a słyszałem że fani strasznie psioczą na te gry. Może po prostu IGN i podobne wystawiły wysoką ocenę bo są silne baby??

Opublikowano

4 i 5 są bardzo spoko, kurde zresztą wszystkie Gearsy nie schodzą poniżej jakiegoś poziomu, nawet ten Judgment, który wg. wielu jest najgorszy z serii, a dla mnie był spoko odświeżeniem w tej trochę skostniałej formule.

Opublikowano

4 jak się przetrwa początkowe rozdziały to mocno daje radę

Opublikowano

Najgorsze są roboty. Za to dodatek do 5 dla mnie sztosik. No i Tactics jest mega. W mojej opinii ta seria trzyma obecnie dużo wyższy poziom niż Halo które od 4 idzie cały czas w dziwne strony.

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Najpierw to niech to ogłoszą oficjalnie, bo zaraz znowu okaże się, że poszła plotka w świat i będzie zdziwko jak wyjdzie inaczej.

Ufajmy likerom, likery zawsze dobrze mówio i nie kłamio reggie

obraz.png

Opublikowano
5 godzin temu, Figaro napisał(a):

zajebię ich tam jak anulują Horizon 6 na PS5

Cóż...skoro Sony planuje ograniczenie wydawania swoich gier na PC (a co za tym idzie - na Helixa), to nie dziwi mnie zmiana strategii zielonych.

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):

Najgorsze są roboty. Za to dodatek do 5 dla mnie sztosik. No i Tactics jest mega. W mojej opinii ta seria trzyma obecnie dużo wyższy poziom niż Halo które od 4 idzie cały czas w dziwne strony.

zawsze trzymało wyższy poziom niż halo

Opublikowano

Dla mnie wszystkie są ok, ale w piątce te otwarte przestrzenie były dodane strasznie na siłę. Pływanie tymi "saniami" kompletnie nic nie wnosiło i tylko niepotrzebnie spowalniało rozgrywkę.

Opublikowano
10 minut temu, Kuba0101 napisał(a):

Dla mnie wszystkie są ok, ale w piątce te otwarte przestrzenie były dodane strasznie na siłę. Pływanie tymi "saniami" kompletnie nic nie wnosiło i tylko niepotrzebnie spowalniało rozgrywkę.

Dzięki takim elementom producenci mogą mówić, że przejście gry zajmuje x więcej czasu reggie

Opublikowano

Wszystkie Gearsy trzymają poziom. Tu nie było części przy której bym się źle bawił. Jak komuś podoba się ta formuła, to będzie mielił luccudy na 1000 kawałków ;)

Opublikowano

Wyglądają jak gearsy nic specjalnego, nic nowego ale za to teraz będą lepiej smakować i działać

Opublikowano

Cudowne banderas

Opublikowano

Pewniaczek, Gearsy nigdy nie zawodzą a to co pokazują wygląda mega, ten klimacik banderas

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Ufajmy likerom, likery zawsze dobrze mówio i nie kłamio reggie

obraz.png

I jak tam te likiery?

Opublikowano

Czy tylko ja mam wrażenie, że wzorowali się na Resident 2 w pewnym sensie?

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał(a):

I jak tam te likiery?

A ja myślę że wersja na Ps5 jest gotowa i po pół roku wyjdzie

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał(a):

I jak tam te likiery?

Dalej najlepsze potworki w RE2