Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, devilbot napisał(a):Wyglądają jak gearsy ,I bardzo dobrze, tak miało to wyglądać
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Figaro napisał(a):Jak mówiłem. Bzduras nie wierzy likierowi, likier ma rację.Zwłaszcza te skurwysyny co mówiły, że u Geoffa będzie DMC Jak tu nie nienawidzieć takich kurwiów
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wow! Microsoft wreszcie pokazał na co go stać. Piękny gameplay, aż mnie zatkało i muszę zmieniać gatki Rewelacyjnie to wygląda!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Oglądam ten Direct i to mogą być definitywne Gearsy. Wygląda zajebiście, ale jednak trochę boli dupa, że tego ogromu pracy nie wykorzystano żeby pokazać jednak nowej odsłony Szarańczy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, SnoD napisał(a):Oglądam ten Direct i to mogą być definitywne Gearsy. Wygląda zajebiście, ale jednak trochę boli dupa, że tego ogromu pracy nie wykorzystano żeby pokazać jednak nowej odsłony Szarańczy.Przecież cast z prequela 10x lepszy, niż Ci nowi, kto będzie płakał za nimi...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak wyżej, rewelacja IMO. Widać i czuć tutaj ogrom napracowania. Praktycznie na każdej płaszczyźnie. Jaram się mocarnie i oczywiście wbijam w to day one.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Podoba mi sie, ze widzimy początki inwazji i bardziej nienaruszona Sere. Chciałoby się, zeby poszli bardziej w kierunku horroru z tą gierką
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Przecież ten Gears Direct wyglądał ultra dojebanie ta grafa, ilość detali, fizyka, klimat, nowe mechaniki i animacje, coś pięknego, kwintesencja zajebistości te Gearsy będą.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak pokazali, że murzynka odpowiada za story to już wiedziałem, że ta lezba strongwoman będzie w drużynie(nie mam nic do tego, że baba per se ale taka postac wzorowana na vasquez z aliens to juz widzielismy 100 razy) :/ Mogli jakiegoś fajnego murzyna dać zamiast baby albo Taia.Więcej grzechów nie stwierdzono.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gearsy wyglądają przekozacko. Dodatkowe możliwości poruszania się i większe killroomy potrzebne były tej serii już dawno. Grafika na bardzo wysokim poziomie (wiadomo że nie takim jak ten pierwszy 'in-engine' trailer) i nie powinno być obaw o 60 FPSów z sensowną rozdzielczością nawet na słabszych sprzętach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Widziałem stadion w oddali a to znaczy że będzie pojawi się najlepiej napisana postać w historii gier wideo
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Topka prezentacja, to mógłby być system seller w innych okolicznościach.Czekam z chujem w łapie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak czy inaczej wygląda to obłędnie, o klimat się nie martwię, bo widać, że mocno na to tutaj postawili.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, devilbot napisał(a):Widziałem stadion w oddali a to znaczy że będzie pojawi się najlepiej napisana postać w historii gier wideoAle raczej nie spotka się z Marcusem, nie znali się przed jedynką. Może jakiś chapterek tylko z nim?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Musi być. Może tylko na plakatach ale wątpię. Dobry materiał na dodatek
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeśli będą trzymali się lore to raczej go nie będzie bo wstąpił do służby później.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czytam jego wiki i tak wstąpił do służby po e day w którym zginęli jego rodzice więc może jakoś się pojawi
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak główna kampania ma być o Marcusie i Domie to dodatek z mniejszą kampanią w której wystąpi Cole i Baird też by pasował przed remakiem Gears of War 1.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 21 minut temu, Soban napisał(a):Jak pokazali, że murzynka odpowiada za story to już wiedziałem, że ta lezba strongwoman będzie w drużynie(nie mam nic do tego, że baba per se ale taka postac wzorowana na vasquez z aliens to juz widzielismy 100 razy) :/ Mogli jakiegoś fajnego murzyna dać zamiast baby albo Taia.Więcej grzechów nie stwierdzono.mogło być gorzej, ta ruda nie pamiętam za co odpowiada to chyba transol w ogóle jak się porówna z takim wolverinem który usypiał po minucie z tą wysychająca krwią. a tutaj samo mięsko, sam wślizg i zmielenie locusta
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Niesamowita prezentacja naprawdę widać wysoki budżet i dbałość o najmniejsze szczegóły, dopracowanie godne system sellera co w czasach gier day one gp nie było zbyt często spotykane. Nowy system gore naprawdę przyjemnie się prezentuje tak samo jak nowe animacje postaci, poruszanie wydaje się bardzo płynne.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minut temu, łom napisał(a):Jak główna kampania ma być o Marcusie i Domie to dodatek z mniejszą kampanią w której wystąpi Cole i Baird też by pasował przed remakiem Gears of War 1.Remake 1 już był. Teraz robią prequel żeby ogarnąć w pełni UE5 i wykombinować jak pociągnąć serię po Gears 5.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ciekawe czy upchną wszytsko w jedną grę czy zrobią nowa trylogię.Do wydarzeń z piątki i sequel to już bym wolał żeby nie wracali.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Potwierdzili split screenKiedy ostatnio jakaś duża gra miała ten tryb?