Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Równie dobrze mogli ich ustawić w rządku do głównej bohaterki. Z każdym trailerem coraz bardziej mnie ta gra odrzuca. Embargo spada 25 więc jednak są pewni swego.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja pewnie zagram bo dawno nie grałem w ubigame a to będzie ubipremium jak to openworld od sonki chociaż hype to nie ma. Tutaj też z 2 nie będzie efektu jak z 1 gdzie człowiek to odpalił po gniocie kukmana i dostał super gierkę bez żadnych głupot.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. oczywiście wlatuje kolekcjonerka, maska ducha z pierwszej części zajebiście się prezentuje w gablocie
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. U mnie podstawowa cyfra, bo Deluxe ma ubogie bonusy.Walka tą bronią słabo się zapowiada. Można mieć nadzieję, że na wyższym poziomie trudności przeciwnicy będą bardziej aktywni, ale wtedy by chyba to pokazali. Albo po prostu tutaj łapali dużego stuna i stali jak wryci.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Day one dla mnie. Brutalność, atmosfera, piękne widoczki siedemnastowiecznej Japonii i (mam nadzieję) wciągająca historia o zemście. Tylko oby nie była zbyt rozwodniona przez zbyt dużo opcjonalnego badziewia. Dajcie mi dobre story na 20 godzin i porządne, przemyślane side-questy na kolejne 20 i będę zadowolony.