Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ghost of Yōtei

Featured Replies

Opublikowano

Równie dobrze mogli ich ustawić w rządku do głównej bohaterki. Z każdym trailerem coraz bardziej mnie ta gra odrzuca. Embargo spada 25 więc jednak są pewni swego.

• Odpowiedzi 529
  • Wyświetleń 39,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym

• boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD      edit: oho, już są, pyszności  

• Marzyłbym by specjalnie dla takich makdrajwów były w grze sytuacje niekomfortowe przy których takie jednostki uciekają do innego pokoju chowając namiocik przed znajomymi Zdecydowanie syndrom ukr

Opublikowano

Ja pewnie zagram bo dawno nie grałem w ubigame a to będzie ubipremium jak to openworld od sonki ) chociaż hype to nie ma. Tutaj też z 2 nie będzie efektu jak z 1 gdzie człowiek to odpalił po gniocie kukmana i dostał super gierkę bez żadnych głupot.

Opublikowano

oczywiście wlatuje kolekcjonerka, maska ducha z pierwszej części zajebiście się prezentuje w gablocie )

Opublikowano

U mnie podstawowa cyfra, bo Deluxe ma ubogie bonusy.

Walka tą bronią słabo się zapowiada. Można mieć nadzieję, że na wyższym poziomie trudności przeciwnicy będą bardziej aktywni, ale wtedy by chyba to pokazali. Albo po prostu tutaj łapali dużego stuna i stali jak wryci.

Opublikowano

Day one dla mnie. Brutalność, atmosfera, piękne widoczki siedemnastowiecznej Japonii i (mam nadzieję) wciągająca historia o zemście. Tylko oby nie była zbyt rozwodniona przez zbyt dużo opcjonalnego badziewia. Dajcie mi dobre story na 20 godzin i porządne, przemyślane side-questy na kolejne 20 i będę zadowolony.