Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Graja pod mojego typera. Ale pewnie skoro to napisalem to cos sie zje.bie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale kurde ta Austria bardzo zorganizowana ekipa i fizycznie wymagająca drużyna.Dużo ten mecz kosztuje Argentyńczyków
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, Mejm napisał(a):Graja pod mojego typera. Ale pewnie skoro to napisalem to cos sie zje.bie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W USA było słychać duży huk po golu Messiego. To Ronaldo pękła dupa.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Bartg napisał(a):Jebaniutki, jaka ma łatwość w dochodzeniu do sytuacji, kosmos.To chyba najbardziej uderza w tym mundialowym Messim. Gra właściwie chyba jako napastnik na szpicy - Lautaro przy nim to chyba wyrobnik do pomocy, bo rzadko faktycznie gra piłką wysoko - i wchodzi jak w masełko. Najlepszy w ekipie napastnik, drybler, kreator dla innych w jednym. Właściwie to czasem zwali podanie albo mu wybiją, ale rzadziej niż typowe "dziewiątki".Zupełnie inny Messi niż na ostatnim Copa America na razie, choć i tam był wśród najlepszych piłkarzy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Fajnie żyć w czasie kariery Messiego (Ronaldo też, wiadomo), że oglądało się piłkę nożną jeszcze przed jego początkiem i do jego samego końca który niebawem nadejdzie. Fajnie doświadczyć rekordu bramek na MŚ, kolejnego po Klose. Jakbym miał teraz 10 lat to pewnie skakałbym z radości.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gdzieś lata na necie ten komentarz z 2018r jak odpadali z Francją, że to ostatni mecz Messiego na mundialu bo w Katarze będzie miał już 35 lat ;) pięknie się zestarzało Teraz wydaje się że powinien odpocząć w tym ostatnim meczu A co do rekordu goli to jednak Mbappe pewnie to weźmie prędzej czy później
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja to sie ciesze , pod tym wzgledem, ze mam 40.Widzialem cala kariere najlepszego pilkarza swiata. Zadne skroty tego nie oddadza, ile razy ogladalem mecze i sam.do siebie czy ze znajomymi, "no jest przekocur" "to niemozliwe" " jak ty jebany kurduplu to robisz" Klaniam sie nisko
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 14 minut temu, drozdu7 napisał(a):Gdzieś lata na necie ten komentarz z 2018r jak odpadali z Francją, że to ostatni mecz Messiego na mundialu bo w Katarze będzie miał już 35 lat ;) pięknie się zestarzałoTeraz wydaje się że powinien odpocząć w tym ostatnim meczuA co do rekordu goli to jednak Mbappe pewnie to weźmie prędzej czy późniejOn gra w MLS, nie potrzebuje odpoczynku tylko niech ciśnie na rekord.