Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Po pierwszej zapowiedzi nie miałem problemu by odłożyć zakup switcha2, myślałem - ile można biegać i niszczyć.Trochę mi stylistyka nie do końca odpowiada, ale ogólnie zapowiada się 97/100 na meta. Rzeźbienie to jakiś kosmos. Przez takie gry całkowicie nie przeszkadza mi skok cen.Fajnie jakby w jakiś sprytny sposób poukrywali znajdźki w ziemi, ikonki na mapie trochę zbyt ułatwiają robotę, moze zagadki typu 3 wektory z 3 punktów mapy wskazujące gdzie jest skarb. Coś jak rozwinięcie strzałek w Zeldzie.Ciekawe czy limit zniszczeń będzie widoczny, czy dadzą taki zapas że połowę planszy będzie można przeorać. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Rtooj
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Podobnie. Pierwsza zajawka jakoś mnie mocno nie zainteresowała. Ale prezentacja pozytywnie zaskoczyła. Też założyłem, że spokojnie poczekam z nową konsolką do Gwiazdki, ale możliwe, że jednak tak długo nie wytrzymam 😅 Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Damk
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na pierwszych pokazach to wyglądało strasznie miałko, ale ten direct to Czezki dawaj jaką promkę z inspostem, bo trzeba preordera zamiawiać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pierwsze pokazy dużych gier Nintendo często wyglądają średnio. Mario Kart 8, BOTW albo 3Dworld żeby przytoczyć kilka przykładów.Kiedyś się nauczycie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mi się podobało od pierwszego trailera, ale wczorajszy pokaz rozjebał do reszty. Jak wcześniej nie wierzyłem że małpiszon będzie miał jakieś szanse konkurować z odyssey tak od wczoraj już nie jestem tego pewny
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mi też trochę stylistyka do końca nie siedzi, ale reszta Pierwsze skojarzenie- Banjo Kazooie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja chyba za Nintendo się nie stęskniłem, bo absolutnie mnie nie rusza ten trailer ani sama gra :(
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 minutes ago, Rozi said:Bo jesteś wypalonym graczykiem-teoretykiem, pozdrawiam.Od dwóch lat gram więcej niż kiedykolwiek od skończenia szkoły średniej kończąc całą furę gier. Jestem mega daleko od wypalenia i teoretyzowania
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Graczyki naoglądały się Nintendo i będą szafować kto dzisiaj zasługuje na licencję a kto nie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co ta gra ma wspólnego z platformówką? Crash 4 to był peak. Teraz same odcinanie kuponów.
Opublikowano 59 minut temu59 min Też mi się wydaje patrząc na ten direct że czystej platformówki w tej grze będzie mało, coś jak z ratchetem ktory też usilnie niektórzy wciskają w ten gatunekW każdym bądź razie preorder klepniety dawno, jak się bałem że w gierce będzie jeden gimmick na całe przejście tak direct uspokoił że będzie kreatywnie
Opublikowano 59 minut temu59 min 10 minutes ago, Donatello1991 said:Co ta gra ma wspólnego z platformówką? Crash 4 to był peak. Teraz same odcinanie kuponów.Nie jestem jakoś super zajarany tym nowym Donkey Kongiem, ale jak dla ciebie Crash (którykolwiek) to peak platformówek to xdd.
Opublikowano 58 minut temu58 min Uuuu jak już nie ma o co przyjebać się do samej gry, to trzeba będzie dojebać się do jej gatunku i że to nie jest platformówka. Lvl. 2Ale będzie grane za niecały miesiąc. Co dobre jeszcze się na urlop z tym załapię
Opublikowano 53 minuty temu53 min 5 minut temu, _Shaman_ napisał(a):Nie jestem jakoś super zajarany tym nowym Donkey Kongiem, ale jak dla ciebie Crash (którykolwiek) to peak platformówek to xdd.Odpisywanie Donkowi de Spermatello na poważnie w 2025 roku, panie kochany.
Opublikowano 48 minut temu48 min Odpisywanie Roziemu de Tłuszcz kapie z mordy, no ambitnie muszę przyznać.
Opublikowano 41 minut temu41 min Obejrzałem pokazik dopiero dzisiaj, oj chyba anuluję Toniego i ogram se z abonamentu, a w to miejsce pieniążka dam małpiszonowi, bo to co pokazali było DOJEBANE