Skocz do zawartości

Donkey Kong Bananza

Featured Replies

Opublikowano

Po pierwszej zapowiedzi nie miałem problemu by odłożyć zakup switcha2, myślałem - ile można biegać i niszczyć.

Trochę mi stylistyka nie do końca odpowiada, ale ogólnie zapowiada się 97/100 na meta. Rzeźbienie to jakiś kosmos. Przez takie gry całkowicie nie przeszkadza mi skok cen.

Fajnie jakby w jakiś sprytny sposób poukrywali znajdźki w ziemi, ikonki na mapie trochę zbyt ułatwiają robotę, moze zagadki typu 3 wektory z 3 punktów mapy wskazujące gdzie jest skarb. Coś jak rozwinięcie strzałek w Zeldzie.

Ciekawe czy limit zniszczeń będzie widoczny, czy dadzą taki zapas że połowę planszy będzie można przeorać.

Edytowane przez Rtooj

• Odpowiedzi 122
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo jesteś wypalonym graczykiem-teoretykiem, pozdrawiam.

• czy te kontrowersje są z nami w pokoju?

• ogqozo
    ogqozo

Gra zrobiła na mnie kapitalne wrażenie przez 20 minut demka. Jest lepiej, niż myślałem - gra ma te zalety, co by się chciało, ale jest też po prostu idealnie udana. Feel jest doskonały. Mamy wolność

Opublikowano

Podobnie. Pierwsza zajawka jakoś mnie mocno nie zainteresowała. Ale prezentacja pozytywnie zaskoczyła. Też założyłem, że spokojnie poczekam z nową konsolką do Gwiazdki, ale możliwe, że jednak tak długo nie wytrzymam 😅

imgqVQla6-c587536.jpg

Edytowane przez Damk

Opublikowano

Na pierwszych pokazach to wyglądało strasznie miałko, ale ten direct to banderas Czezki dawaj jaką promkę z inspostem, bo trzeba preordera zamiawiać. szekle

Opublikowano

Pierwsze pokazy dużych gier Nintendo często wyglądają średnio. Mario Kart 8, BOTW albo 3Dworld żeby przytoczyć kilka przykładów.

Kiedyś się nauczycie.

Opublikowano

Mi się podobało od pierwszego trailera, ale wczorajszy pokaz rozjebał do reszty. Jak wcześniej nie wierzyłem że małpiszon będzie miał jakieś szanse konkurować z odyssey tak od wczoraj już nie jestem tego pewnysonkassie

Opublikowano

Mi też trochę stylistyka do końca nie siedzi, ale reszta banderas Pierwsze skojarzenie- Banjo Kazooie.

Opublikowano

Ja chyba za Nintendo się nie stęskniłem, bo absolutnie mnie nie rusza ten trailer ani sama gra :(

Opublikowano
11 minutes ago, Rozi said:

Bo jesteś wypalonym graczykiem-teoretykiem, pozdrawiam.

Od dwóch lat gram więcej niż kiedykolwiek od skończenia szkoły średniej kończąc całą furę gier. Jestem mega daleko od wypalenia i teoretyzowania

Opublikowano

Też mi się wydaje patrząc na ten direct że czystej platformówki w tej grze będzie mało, coś jak z ratchetem ktory też usilnie niektórzy wciskają w ten gatunek

W każdym bądź razie preorder klepniety dawno, jak się bałem że w gierce będzie jeden gimmick na całe przejście tak direct uspokoił że będzie kreatywnie

Opublikowano
10 minutes ago, Donatello1991 said:

Co ta gra ma wspólnego z platformówką? Crash 4 to był peak. Teraz same odcinanie kuponów.

Nie jestem jakoś super zajarany tym nowym Donkey Kongiem, ale jak dla ciebie Crash (którykolwiek) to peak platformówek to xdd.

Opublikowano

Uuuu jak już nie ma o co przyjebać się do samej gry, to trzeba będzie dojebać się do jej gatunku i że to nie jest platformówka. Lvl. 2

Ale będzie grane za niecały miesiąc. Co dobre jeszcze się na urlop z tym załapię banderas

Opublikowano
5 minut temu, _Shaman_ napisał(a):

Nie jestem jakoś super zajarany tym nowym Donkey Kongiem, ale jak dla ciebie Crash (którykolwiek) to peak platformówek to xdd.

Odpisywanie Donkowi de Spermatello na poważnie w 2025 roku, panie kochany.

Opublikowano

Obejrzałem pokazik dopiero dzisiaj, oj chyba anuluję Toniego i ogram se z abonamentu, a w to miejsce pieniążka dam małpiszonowi, bo to co pokazali było DOJEBANE

Opublikowano
3 godziny temu, Homelander napisał(a):

Ja chyba za Nintendo się nie stęskniłem, bo absolutnie mnie nie rusza ten trailer ani sama gra :(

Pociesznie się to czyta od psychofana Astrobota, który garściami czerpie to co najlepsze od Nintendo.

Opublikowano
Just now, GearsUp said:

Pociesznie się to czyta od psychofana Astrobota, który garściami czerpie to co najlepsze od Nintendo.

Sądzę, że z Nintendo jestem dłużej niż Ty, więc oczywistości tłumaczyć mi nie musisz

Anyway, zagram na pewno, tyle, że liczyłem na podjarkę taką jak zobaczyłem Metroida, a tu nawet nie drgnął. No ale to mój problem, nie gry skoro wszyscy wokół są nahajpowani pod sufit :)

Opublikowano

Mam nadzieję że małpa wyznaczy nowy kierunek w grach na inne konsole też, zamiast niektórych pierdół zżerających pamięć typu widoczność liści 3 km dalej, inwestowanie w zniszczalne środowisko, najbardziej chyba zacofany element gier obecnie. I nie musi to być nawet główny element, tylko miły dodatek. GTAVII ze zniszczalnym systemem dróg i budynków, wprowadzając do tego wszystkie sieci ekektryczne i gazowe. Wysadzasz skrzyżowanie i dochodzi do wybuchu gazu, chcę tego.

Opublikowano

Niektórym ludziom się styki przepaliły przy fizyce jazdy w GTA4, a ten chce sieci gazowe wysadzać

Opublikowano

Nie no mega szacun dla Ninny za mądre wykorzystanie mocy nowej konsoli, a nie tylko ładne graficzka i rozdziałka.