Opublikowano 14 sierpnia14 sie Pewnie uznacie, że jestem zgrzybialym boomerem. Z gierkami mam w tym roku jakąś stagnacje(nic nie siada na dłużej), rzadko w ogóle włączam pleja, o braniu switcha w lapy nie wspomnę. Po ponad 20 latach grania w gierki czuje się wypalony . W tamtym miesiącu nabyłem Forze Horizon 5 i…pograłem 5 dni i znudziła mnie przez brak poczucia progrsu. Nawet powrót do Bloodborne nie zatrzymał mnie na dłużej niż 3 dni, a zęby zjadłem na grach FROM. I po co ja to piszę? Bo kurde czekam jak zły na te „dżirsy”- fest dobrze ją wspominam z xO . Mam Hype
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Odpalisz i rzucisz w kąt - skoro Bloodborne Cię nie cieszy to już nic nie jest w stanie
Opublikowano 15 sierpnia15 sie 7 godzin temu, Wredny napisał(a):Odpalisz i rzucisz w kąt - skoro Bloodborne Cię nie cieszy to już nic nie jest w stanieNie kracz Wredniaku, nie kracz . A tak serio, może tak być, aczkolwiek mam nadzieję, że tak nie będzie . W BB natłuczone mam ok 300h więc też pomimo upływu czasu znam ten tytuł dość dobrze, spróbuję jeszcze dodatek do Eldenika bo mnie ominął(to mało prawdopodobne,że mnie nie chwyci) ale jest problem z moim giercowaniem, za dużo widziały źrenice me w moim gierkowym życiu. Pora chyba na skupienie się na innym hobby i spędzaniu większej ilości czasu w lesie
Opublikowano 15 sierpnia15 sie Fajna sprawa dla posiadaczy PlayStation, dla Xboxiarzy szkoda czasu żeby grać trzeci raz w to samo, nawet kolekcjonerom się nie przyda bo nie ma pudełka na X.
Opublikowano 15 sierpnia15 sie 16 minutes ago, Czoperrr said:Fajna sprawa dla posiadaczy PlayStation, dla Xboxiarzy szkoda czasu żeby grać trzeci raz w to samo, nawet kolekcjonerom się nie przyda bo nie ma pudełka na X.Co Ty opowiadasz, ja zagram w to samo dziesiąty (albo i lepiej) raz. Zapewne kupię też na Playstation i na Decka. Uwielbiam Gearsy, a pierwsza część to dla mnie absolutna legenda. Odliczam dni
Opublikowano 15 sierpnia15 sie dokładnie, sam mam masę zaległości ale nie mogę się doczekać Girsow. może jakieś forumowe, crossplayowe napierdalanko na premierę
Opublikowano 15 sierpnia15 sie Godzinę temu, Słupek napisał(a):dokładnie, sam mam masę zaległości ale nie mogę się doczekać Girsow. może jakieś forumowe, crossplayowe napierdalanko na premierę Czemu nie, może być młodzieżowo Nie miałem takiego hajpu na tytuły na które ludzie wcześniej mieli hajpy jak mam na dżirsy Edytowane 15 sierpnia15 sie przez Szajka
Opublikowano 15 sierpnia15 sie Gearsy 1 i pamietne granie 16tek z Polakami. Moj najlepiej wspominany multi obok bad company 2. Z jednej strony kusi zeby kupic z drugiej obawiam sie ze teraz juz gra moze nie przetrwac proby czasu i zniszczy dobre wspomnienia
Opublikowano 15 sierpnia15 sie 3 hours ago, danielskii said:Gearsy 1 i pamietne granie 16tek z Polakami. Moj najlepiej wspominany multi obok bad company 2. Z jednej strony kusi zeby kupic z drugiej obawiam sie ze teraz juz gra moze nie przetrwac proby czasu i zniszczy dobre wspomnieniaSpokojnie atakuj. Strzelaniny z systemem osłon nie rozwinęły się za bardzo od czasów Gearsów, więc gra nie zestarzała się praktycznie wcale. Dowodem na to jest fakt, że i Gearsy 5 gunplayowo od Gearsów 1 nie różnią się prawie wcale
Opublikowano wczoraj o 04:12 1 dzień Już jutro Trochę mierzi (o ile to prawda), że na płytce jest tylko instalator, a grę zasysa z neta. Nic to cieszę się legancko na jutrzejszy dzień po pracy
Opublikowano wczoraj o 05:24 1 dzień 30 minutes ago, ASX said:Kampania jest na płycie, multi trzeba pobrać z tego co czytałemNo to jak najbardziej ma to sens. Net i tak potrzebny do multi więc...
Opublikowano wczoraj o 07:03 1 dzień Wuchang rozgrzebany, DS2 rozgrzebane, za rogiem Cronos, SHf a i Hell is Us by się chciało ugryźć… przepiękny rok w giereczkowie.
Opublikowano wczoraj o 07:14 1 dzień Lost Soul Aside, Ninja Gaiden 4, Tormented Souls 2, FF Tactics... przydałyby się tak ze dwa miesiące urlopu.
Opublikowano wczoraj o 07:22 1 dzień U mnie Gearsy, chciałbym sprawdzić tego Hollow Knighta, Ghost of Yotei pewnie wleci, no i, oczywiście, Metroid Prime 4. Wow, każdy wymienia inne gry i same hiciory. 2025 dostarczył pięknie
Opublikowano wczoraj o 07:45 1 dzień U mnie też już hype wchodzi żeby pograć na multi. A nawet cząstka mnie zastanawia się na wbiciem po raz pierwszy Seriously…
Opublikowano wczoraj o 07:54 1 dzień 39 minut temu, Josh napisał(a):Lost Soul AsideWjeżdżasz w to na weekend ? Daj znać jak tam ;)
Opublikowano wczoraj o 07:54 1 dzień Fajnię że jest wyłącznie konsolowy crossplay, chętnie pomielę noobów z plejki.
Opublikowano wczoraj o 08:06 1 dzień 10 minut temu, Szermac napisał(a):Wjeżdżasz w to na weekend ? Daj znać jak tam ;)Ja to na razie próbuję się wygrzebać z backlogu xD właśnie stuknęło 100h w Baldrur's Gate 3, a jeszcze zanim wjadę w nowości muszę nadrobić ostatniego Dooma i Mafię. Później Cronosik boży, Silent Hill i pewnie dopiero po nich przyjdzie kolej na mongolskie Final Fantasy.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 5 godzin temu, Josh napisał(a):Ja to na razie próbuję się wygrzebać z backlogu xD właśnie stuknęło 100h w Baldrur's Gate 3, a jeszcze zanim wjadę w nowości muszę nadrobić ostatniego Dooma i Mafię. Później Cronosik boży, Silent Hill i pewnie dopiero po nich przyjdzie kolej na mongolskie Final Fantasy.Proponuję Mafię przerzucić na jakiś lżejszy okres bo pomiędzy hitowymi grami to nie będzie najwspanialsze doświadczenie
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Kończę właśnie trzeciego erpega na 100+ godzin (pod rząd), Doomik i Mafia po takim maratonie wlecą jak złoto nie nastawiam się na żadnego hiciora, wystarczy mi trochę luźnego pif paf i+ jakieś jeżdżonko pomiędzy i będę bardzo zadowolony, zresztą gorzej niż w przypadku Mafii 3 na pewno nie będzie. Jeszcze te Gearsy chciałbym gdzieś wcisnąć pomiędzy, ale to już będzie ciężko :/
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 6 godzin temu, MaZZeo napisał(a):Fajnię że jest wyłącznie konsolowy crossplay, chętnie pomielę noobów z plejki.a jak to wygląda przy crossie konsolowym, w sensie grając na plejce/xboxie będę mógł zaprosić do wspólnego lobby kogoś z "przeciwnej" konsoli? czy tylko granie z randomami? to samo jeżeli chodzi o czat grupowy, imprezę tylko z graczami z tej samej konsoli?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Impreza logicznie tylko tej samej konsoli. Tutaj discord pomaga. O ile fajnie, że zrobili crossplay na 3 opcje to niestety na start to dzieli graczy na 3 grupy. Najlepiej aby ktoś w końcu pomyślał i filtrował graczy od używanego kontrolera
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. ja dopiero dzisiaj zajarzylem żeby pograć to muszę plusa kupić xd nie kupowałem od czasów PS4, dobrze, że wystarczy essential za 30 parę złoty
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 19 godzin temu, ASX napisał(a):Kampania jest na płycie, multi trzeba pobrać z tego co czytałemWedług filmika z YT całość jest na płycie, a pobiera tylko kilka GB patcha.