Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War RELOADED

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie uznacie, że jestem zgrzybialym boomerem. Z gierkami mam w tym roku jakąś stagnacje(nic nie siada na dłużej), rzadko w ogóle włączam pleja, o braniu switcha w lapy nie wspomnę. Po ponad 20 latach grania w gierki czuje się wypalony flag_of_truce. W tamtym miesiącu nabyłem Forze Horizon 5 i…pograłem 5 dni i znudziła mnie przez brak poczucia progrsu. Nawet powrót do Bloodborne nie zatrzymał mnie na dłużej niż 3 dni, a zęby zjadłem na grach FROM. I po co ja to piszę? Bo kurde czekam jak zły na te „dżirsy”- fest dobrze ją wspominam z xO wub.

Mam Hype hype

• Odpowiedzi 108
  • Wyświetleń 8,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Homelander
    Homelander

Absolutnie się nie zgodzę. Gameplayowo Gearsy 1 były bardzo dojrzałe, świadczy o tym fakt, że w zasadzie mechaniki niewiele się zmieniły nawet i w piątej części. Gra była o wiele bardziej zróżnicowana

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Tak wygląda zdzwienie kogoś kto skillowego multi nie widział od 20 lat. :) Lata trzymania gałki do przodu na niewiele się tu zdadzą.

• devilbot
    devilbot

Osobny temat do darmowego upgradu...

Opublikowano

Odpalisz i rzucisz w kąt - skoro Bloodborne Cię nie cieszy to już nic nie jest w stanie(

Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał(a):

Odpalisz i rzucisz w kąt - skoro Bloodborne Cię nie cieszy to już nic nie jest w stanie(

Nie kracz Wredniaku, nie kracz /. A tak serio, może tak być, aczkolwiek mam nadzieję, że tak nie będzie beka. W BB natłuczone mam ok 300h więc też pomimo upływu czasu znam ten tytuł dość dobrze, spróbuję jeszcze dodatek do Eldenika bo mnie ominął(to mało prawdopodobne,że mnie nie chwyci) ale jest problem z moim giercowaniem, za dużo widziały źrenice me w moim gierkowym życiu. Pora chyba na skupienie się na innym hobby i spędzaniu większej ilości czasu w lesie potter

Opublikowano

Fajna sprawa dla posiadaczy PlayStation, dla Xboxiarzy szkoda czasu żeby grać trzeci raz w to samo, nawet kolekcjonerom się nie przyda bo nie ma pudełka na X.

Opublikowano
16 minutes ago, Czoperrr said:

Fajna sprawa dla posiadaczy PlayStation, dla Xboxiarzy szkoda czasu żeby grać trzeci raz w to samo, nawet kolekcjonerom się nie przyda bo nie ma pudełka na X.

Co Ty opowiadasz, ja zagram w to samo dziesiąty (albo i lepiej) raz. Zapewne kupię też na Playstation i na Decka. Uwielbiam Gearsy, a pierwsza część to dla mnie absolutna legenda. Odliczam dni

Opublikowano

dokładnie, sam mam masę zaległości ale nie mogę się doczekać Girsow. może jakieś forumowe, crossplayowe napierdalanko na premierę shotgun

Opublikowano
Godzinę temu, Słupek napisał(a):

dokładnie, sam mam masę zaległości ale nie mogę się doczekać Girsow. może jakieś forumowe, crossplayowe napierdalanko na premierę shotgun

Czemu nie, może być młodzieżowo spicy

Nie miałem takiego hajpu na tytuły na które ludzie wcześniej mieli hajpy notbad jak mam na dżirsy banana

Edytowane przez Szajka

Opublikowano

Gearsy 1 i pamietne granie 16tek z Polakami. Moj najlepiej wspominany multi obok bad company 2. Z jednej strony kusi zeby kupic z drugiej obawiam sie ze teraz juz gra moze nie przetrwac proby czasu i zniszczy dobre wspomnienia

Opublikowano
3 hours ago, danielskii said:

Gearsy 1 i pamietne granie 16tek z Polakami. Moj najlepiej wspominany multi obok bad company 2. Z jednej strony kusi zeby kupic z drugiej obawiam sie ze teraz juz gra moze nie przetrwac proby czasu i zniszczy dobre wspomnienia

Spokojnie atakuj. Strzelaniny z systemem osłon nie rozwinęły się za bardzo od czasów Gearsów, więc gra nie zestarzała się praktycznie wcale. Dowodem na to jest fakt, że i Gearsy 5 gunplayowo od Gearsów 1 nie różnią się prawie wcale