Opublikowano 19 sierpnia 20251 r Myślałem, że to dlc do WuKonga, ale jak powiedział później Goeff ten też nadejdzie za pewne.A w ten nowy rozdział wiadomo, że wjeżdżam. Wukong u mnie top3 2024.
Opublikowano 20 sierpnia 20251 r Z mitologii chińskiej - pogromca duchów i demonów to już można się domyślać mniej więcej w jakich bossów będzie gierka obfitowała. To i tak jest jeszcze bardzo wczesny etap produkcji więc szybciej może wyjść coś dodatkowego do samego Wukonga no chyba, że to DLC zaorali kompletnie i skupiają się już tylko na nowej odsłonie. Może tym razem jakoś inaczej rozwiążą level design tych niewidzialnych ścian bo sporo osób na to narzekało.
Opublikowano 20 sierpnia 20251 r 4 minuty temu, jimmy napisał(a):6 kolejnych tytułów już zarejestrowały chinole? Nie, dzięki W tych czasach trzeba kibicować single player gierkom odnoszącym sukcesy jakie one by nie były
Opublikowano 20 sierpnia 20251 r Podejrzewam, że część z tego, co zarejestrowano to mobilki lub pozostałe gierki o skali i przeznaczeniu innym, niż tytuły w stylu Wukonga.
Opublikowano 12 lutego12 lut Ale to jest fajnie zrobione, oby gierka też była tak dogotowanahttps://x.com/BlackMythGame/status/2021041430790299861?s=20 Edytowane 12 lutego12 lut przez GearsUp
Opublikowano 20 sierpnia20 sie No mega to wygląda, animacje topowe. Jestem też ciekaw, czy poprawią eksplorację, bo w jedynce momentami czuło się trochę jak boss rush, a niektóre lokacje były zdecydowanie zbyt liniowe.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Grafa patrzac na telefonie to next gę. Edytowane 20 sierpnia20 sie przez Kangus
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Oglądnąłem gameplay z nowego Black Myth i powiem Wam, że zapowiada się kolejny sztosik. Walka mieczem, widać, że wjechały jakieś blok/kontry. Co prawda 2028 ale będzie się działo.A tu jeszcze czytam, że kolejne gry będą przecież to jakieś 15 lat grania
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Protagonista wygląda jak brat bliźniak Erlanga z Wukonga Widać, że gra będzie znacznie brutalniejsza przez tą krew bo w małpie mieliśmy same kijki do dyspozycji. No i fajnie. W pewnym momencie walki naładował ten mieczyk jakby żywiołem błyskawicy, chyba że to jakaś oddzielna umiejętność po prostu. System leczenia się widzę bez zmian, dalej będą tykwy. Tak samo przyzywanie kogoś do pomocy, tylko tu widzę jedną postać i oby tak zostało bo ta chmara małp w Wukongu była OP.Są animacje wspinania się czego nie było w Wukongu więc może zostanie wyeliminowany problem niewidzialnych ścian bo Wukongowi za mocno się przez to dostało.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Ale to będzie hicior. Ten 2028 to gdzieś podawali już? Myślałem, że next year jednak
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Niesamowite wrażenie robi, małpy nie chce mi się sprawdzać bo gameplaye wcale mnie nie zachęcały, głównie przez ten dziwny odgłos kija, ale tutaj wszystko jest niesamowite. Największe wrażenie robi system uników, bardzo czytelny i wygląda miodnie, no i design. Trochę jak walka z Kosem.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Ja właśnie myślę nad małpą ale Stalker 2 też jest w promce i trudne się wylosowało
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Wygląda super ale czy tylko dla mnie wychodzi ostatnio za dużo gier w stylu idzie chłopek (albo babka) i bije mieczem? Black flag, Mortal shell 2, nowe Plague tale, Beast of reincarnation, Tides of annihilation, Onimusha, Phantom blade od biedy Wolverine i Control resonant. Różne gatunki ale jakieś to wszystko na jedno kopyto. Gdzie więcej gier pokroju Cyberpunka, Mass Effecta albo nie wiem Ratcheta i Clanka?
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Wole czasy idzie chłopek i bije mieczem niż jak kiedys fazy na open worldy czy fpp. Do tego po prostu dobre gierki wychodzą co mnie cieszy, jeszcze nowe dmc i bayonetty bym przywitał do kompletu.