Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War Trilogy Remake

Featured Replies

Opublikowano

Będę ukontentowany takim poziomem

img_1_1768741159985.jpg

• Odpowiedzi 46
  • Wyświetleń 971
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oczywiście że będzie TPP. I bardzo dobrze, stara trylogia jest prymitywna obecnie, wiem bo przeszedłem ostatnio wszystkie po kolei.

• Jeżeli zrobią z tego coś w tylu Raganroka, czyli kamera TPP, ociężała walka, multum skryptów i dialogów, to niech sobie sami w to grają. Obawiam się też, że remake może być ugrzeczniony, nie sądzę żeb

• Ja chętnie przygarnąłbym w oryginalnej formie, jedynie odświeżenie grafiki. No i mam nadzieję, że nie zapomną później o Wstąpieniu, CoO i GoS.

Opublikowano

Możliwe, że gra od Barloga wchodzi w ostatnią fazę i cześć ludzi bierze się za remake trylogii.

Walka o GOTY 2027

Łysa baba od Druckmana

VS

To co usmażył Barlog

bella

Jeszcze jakby Bluepoint usmażył remake Bloodborna to już wogóle gachigasm

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

W ogóle to jest ciekawy case bo jak wiadomo ssm ma dwa studia - jedno z barlogiem robi nowe ip(sci-fi), a drugie robilo gow2022. Każdy zakładał, że studio od gow robi kolejna część tym czasem zapowiedzieli remake 1-3 który jest w powijakach. Teraz pytanie się nasuwa - czy kolejny gow w ogóle się robił przez te 4 lata? Coś robili i skasowali? Zostali oddelegowani po gow do tego IP barloga i teraz dopiero "uwolnieni" do remakow?

Opublikowano
31 minut temu, Patapon napisał(a):

i mam nadzieję, że wyjdą wszystkie 3 na raz.

Genialne, zamiast pograć w 2030, zagrasz w 2035. Przez 5 lat można umrzeć, albo co gorsza założyć rodzinę i nie mieć czasu na granie.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Tylko trylogia w starym stylu, a nie jakieś TPP. Dojebana oprawa graficzna i system walki.

Ciekawe czy to wyjdzie wszystko razem skoro zapowiedzieli remake trylogii, czy Sony będzie chciało kaskę za każdą część oddzielnie.

Opublikowano

Stare GoWy to małe gry, jak tylko zmienią grafikę to pewnie 2-3 lata pracy i jest.

Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Stare GoWy to małe gry, jak tylko zmienią grafikę to pewnie 2-3 lata pracy i jest.

Faktem jest że jeżeli zrobią remake zachowując formułę, to pójdzie szybko, bo kamera pokazuje tylko to co chce pokazać, w przypadku TPP trzeba zaprojektować, nie wiem, 10 razy więcej planszy? Mówię o terenach które mają być choćby tłem. Szkoda że nie rozwieją gdybań wrzuceniem chociaż jednego zdjęcia.

Opublikowano

Bez szans xD jeszcze w 1 i 2 oba ruchania były z "chęcią" kobiet, ale w trójce to praktycznie Afrodytę zgwałcił - chciał ją zabić, ale Afrodyta dała mu dupy byle przeżyć.

Pojebane.

Nie.

Cudowne.

Gościa w klatce w jedynce też pewnie znowu nie będzie.

Opublikowano

Trochę dziwne, że zajmuje się tym samo SSM. Może to sugerować, że to jednak nie będzie to samo tylko w ładniejszej grafice. Aż dziwne, że nie dali tego bluepointowi, które przecież zajmowało się tym anulowanym już multiplayerowym gow, więc sporo assetów mieliby już gotowych.

gxgq20251026204302932rble.jpg

rior20251026204320279xogw.jpg

hqpy20251026204333254vixs.jpg

tdkj20251026204338508eajn.jpg

jzhm20251026204344592hqig.jpg

Opublikowano

Remake spoko, ale byłoby marzeniem, aby kamera i rozgrywka były klasyczne, i aby dodali wycięte fragmenty. W każdej z trzech gier poszły przecież pod nóż niemałe lokacje, mechaniki, nawet bossowie. Wiele z nich było w sporym stopniu gotowych, tylko nie wyrobili z czasem. Oj, gdyby je teraz (czyli pewnie za 3-5 lat) wpletli w całość banderas

Opublikowano
  • Autor

Opcje są tu chyba tylko dwie. Albo stworzą wybitny remake — jak w przypadku RE2 — gdzie stare połączy się z nowym w obłędnej oprawie graficznej, dodadzą TPP, rozbudują system rozgrywki i skasują trzy razy za całość (bo będą trzy osobne gry). diablo

Albo — i na tę opcję stawiam — odrestaurują te pozycje na wzór [i]Demon’s Souls[/i] bądź [i]MediEvil[/i], czyli 1:1 z kapitalną grafiką, a pakiet trzech części sprzedadzą jako kolekcję. I chyba tego bym sobie życzył. kratoswoke

Przypominam, że podobnie było z Kraszem. Rimejk oferował piękną grafikę, bez większych zmian w rozgrywce, a w pudełku dostaliśmy całą trylogię — i to sprzedawaną w niezwykle atrakcyjnej cenie 140 zł.pope

W przypadku GoW Trilogy Remake raczej spodziewam się ceny powyżej 300 zł za taki pakiet, ale to chyba oczywiste. sweat

Opublikowano

Crash według Acti to był remaster.

Opublikowano

Fajnie chciałem coś takiego przed ograniem tego nowego god of war z gówniakiem ale nie wiem czy będę tyle czekał. Da się ograć stare części na ps5? Podbili chociaż rozdziałkę?

Opublikowano

Remake SOTC i Demon souls to podbita grafika, więc tu pewnie też tak będzie jak tak się teraz zastanawiam. Nawet dobrze by było, bo pójdzie to szybciej niż przemodelowanie wszystkiego pod tpp.

Opublikowano
36 minut temu, Chewie napisał(a):

Da się ograć stare części na ps5? Podbili chociaż rozdziałkę?

Jak masz Plusa Premium to możesz sobie streamować 1 i 2 w wersji PS3. Trójka ma dostępną wersję Remaster z PS4.

@XM. Hmm, będzie trzeba sobie przypomnieć.

A gościa w klatce nie było w wersji EU, więc możliwe, że będzie w nowej wersji.

Opublikowano

Trochę w sumie im nie zazdroszczę. Nie wytną kontrowersyjnych treści, to lewa strona się zesra, że jak można coś takiego w 2026 roku wrzucać do gry. Wytną kontrowersyjne treści, to prawa strona się zesra, że cenzura i DEI.

Opublikowano

Bądźmy realistami, może i 2030. W sumie zależy, czy będą je wypuszczać pojedynczo, czy wszystkie jednocześnie.

Opublikowano
12 minut temu, Square napisał(a):

Jak masz Plusa Premium to możesz sobie streamować 1 i 2 w wersji PS3. Trójka ma dostępną wersję Remaster z PS4.

@XM. Hmm, będzie trzeba sobie przypomnieć.

A gościa w klatce nie było w wersji EU, więc możliwe, że będzie w nowej wersji.

Meh, już chyba lepiej odpalić emu na handheldzie