Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To nie chodzi o studio, chodzi o samo Sony ktore jest bardzo restrykcyjne od dłuższego czasu, nie pozwala na wiele scen intymnych lub bardzo brutalnych (tu wyjątek zrobiono tylko dla tlou2) - wiele gier od studiów 3rd party jest ocenzurowanych (np. visage) i wieeele tracą w wersji na PS.Tutaj obstawiam, że będzie ostre ciecie - cycki to absolutny max, ale ruchanie? Nie ma chuja na Mariola.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nic mnie tak nie irytuje jak cenzura. W wielu przypadkach jedyna nadzieja, to komputry. Nie wiem o co chodzi, są oznaczenia wiekowe, to nie powinni sapać. Najgorzej, że człowiek nawet nie wie, co traci, jak nie zacznie na własną rękę dociekać, czy jest tak jak trzeba, w grze, kurwa, PG18.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nikt im nie zakazuje zrobienia spinoffa w postaci Lego God of War, nie da się wszystkich uszczęśliwić, myślę, że są świadomi jaki był Kratos za trylogii i na pewno ocenzurowanie kilku rzeczy odbiłoby się sporym echem w branży. Umówmy się Tlou2 nie dość, że miał spokojnie top5 najbardziej obrzydliwych scen w gamingu, to jeszcze mocną scenę erotyczną, więc nie widzę problemu z GoW, to nie historia o spokojnym Kratosie tatuśku PEGI 13.
Opublikowano 34 minuty temu34 min myślę że sexy zostaną, ale już pewnie nie w formie QTE. jak usuną cały ten aspekt, to słabo.