Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Perez napisał(a):i osiągnięćWygeneruj reckę przy pomocy AI w dziale xboxa - Very Rare
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Aż zacząłem klikać po tych reputacjach - w ustawieniach nawet taka opcja "Użytkownicy mogą przyznawać sami sobie punkty reputacji?" - na razie Off... ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Perez napisał(a):Aż zacząłem klikać po tych reputacjach - w ustawieniach nawet taka opcja "Użytkownicy mogą przyznawać sami sobie punkty reputacji?" - na razie Off... ;)@Boomcio
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, oFi napisał(a):Te screeny, które sobie sami wmowiliscie ze gierki kupuje podczas zbiórki na mojego syna?Nice try ale nikt wam nie uwierzył więc daruj sobie te zaczepki szóstoklasisty Nadal zbierasz kasę zlodzieju i robiłeś to i wtedy.Ledwo temat się odświeżył i posty pokasowane. Nie wierze, że ktos takiego typa wspiera w jakikolwiek sposób.