Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):Mam nadzieję, że side questy będą prezentować jakiś poziom i zamiast dwóch dużych pustyni dostaniemy zero dużych pustyni. Poza tym wygląda mega dobrze, lekkie flashbacki z Godhand przy tym waleniu pięściami w niemilcówNo fakt, słabe były te side-questy - w 90% typowa kurierka. Zdecydowanie bardziej podobały mi się mniej otwarte lokacje.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 9 minut temu, Bzduras napisał(a):Mam nadzieję, że side questy będą prezentować jakiś poziom i zamiast dwóch dużych pustyni dostaniemy zero dużych pustyni. Poza tym wygląda mega dobrze, lekkie flashbacki z Godhand przy tym waleniu pięściami w niemilcówNo fajnie byłoby jakby koryto było.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 19 minut temu, Shen napisał(a):Pierwszego Stellara broniłem, ale tutaj pas Przynajmniej wiadomo, czemu nie chcieli, żeby Sonka była znowu wydawcą.nie rozumiesz, w Korei jarają ich dzieci z dorosłym ciałem, więc ja też mogę się jarać i nie ma w tym nic creepy.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 13 godzin temu, Figaro napisał(a):czyli nasi forumkowi antywokowcy będą zachwyceni.Czyli wrzucasz pdfy i ludzi, którzy nie chcą propagandy w grach do jednego wora?Ładnie to wygląda, taki vibe ghost in the shell. Pewnie będzie dobra gra jak jedynka. Nie wiem dlaczego wszyscy mówią, że next gen. W sumie bez różnicy bo i tak pewnie ogram na PC. Jedyne co mi się nie podoba to zbyt dziecięcy ryj głównej bohaterki ale koreańce niestety mają zboczenie do tych loli co widać po ich grach mmo.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Proszę niech dodadzą jeszcze grywalne świnie i goryle i będzie gra dekady
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Postarzenie jej twarzy to chyba w obecnych czasach nie jest problem.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 5 godzin temu, Suavek napisał(a):Z twarzy na początku zwiastuna i powyższym screenie to postać bardziej wygląda jak młody chłopak, a nie dziewczyna. Szczególnie z tym głosem angielskim.Cieszę się, że padł ten komentarz, bo już się martwiłam, że tylko ja to tak widzę.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 godziny temu, Chewie napisał(a):Ładnie to wygląda, taki vibe ghost in the shell.To samo skojarzenie. I jeszcze z plansza Leia z tekken 3 xD
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. https://www.invenglobal.com/articles/22543/ceo-kim-hyung-tae-i-will-strive-to-make-blood-rain-a-title-we-can-be-proud-of - rozmowa z CEO Shift-Upgra jest w dewelopmencie od około rokuoptymalizują pod current-geny i PC, ale "it's hard to talk about platforms yet"
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Od około roku dopiero? Czyli pewnie druga połowa 2028 najwcześniej. Trochę nie widzę sensu w pokazywaniu gry na tak wczesnym etapie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jedynka była robiona przez debiutantów na UE 4.26, a miała wysoką jakość grafiki. Najnowszy UE w małych lokacjach potrafi osiągnąć bardzo wysoką jakość.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dla mnie jedna z lepszych zapowiedzi SGF - elegancko się gra prezentuje, walka wygląda soczyście, ale zastanawiam się w jakim okresie po SB się dzieje akcja Blood Rain, skoro to niby sequel, a mamy miasto pełne ludzi. Jakby nie potwierdzenie, to byłbym pewien, że to prequel i początki starć z Naytiba.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No jednak jeśli chodzi o giereczki azjatyckie to Japończykom chinole i koreańce mogą berło polerować
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Główny art też podobno ai Nie to nie jest możliwe, a jak jest to są nieważe pierdoły!Generalnie fajny zwiastunek tylko to że był to build PC, nie dzialał chyba jakoś niesamowicie chyba, nie ma określonch platform i ogólnie wrażenie jakby to było z 2-3 lata do premiery
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 godzin temu, Kuba0101 napisał(a):Nie wydaje mi się. To był inny case niż pierwszym SB. Ewka wyglądała tak: