Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Co do kamery jest dobra nie miałem praktycznie przez nią problemów w grze. Jedynie co może denerwować to podczas walki z niektórymi przeciwnikami to, że przeciwnik gdy odwróci się do kamery plecami zasłaniając Kratosa to można mieć wtedy problemy. Ja nadal nie mogę się uporać z tym Cerberem oraz Satyrami, strasznie ten etap frustruje. Nie przypominam sobie żebym miał takie problemy w poprzednich odsłonach na najwyższych poziomach trudności.
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l A próbowałeś używać ostrzy hadesa, a konkretnie przyzwać gorgonę, żeby zamienić satyry w kamień?
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l A próbowałeś używać ostrzy hadesa, a konkretnie przyzwać gorgonę, żeby zamienić satyry w kamień? Próbowałem i teraz dochodzę do trzeciej głowy lecz bez RotS to sobie mogę powalczyć. Oczywiście mógłbym nabić RotS kopiąc te ogniste psy, ale to jest żmudne oraz niebezpieczne. W ogóle ta umiejętność nie ratuje Kratosa w sytuacji beznadziejnej tak jak było w God of War 2. Edytowane 6 kwietnia 201015 l przez Bracio
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l A jak dochodzisz do 3 głowy, to masz już zabite Satyry? Jeśli tak, to zakładaj Cestusa i ładuj w cerbera uważając na jego ataki, które robi dość wolno.
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l A próbowałeś używać ostrzy hadesa, a konkretnie przyzwać gorgonę, żeby zamienić satyry w kamień? Próbowałem i teraz dochodzę do trzeciej głowy lecz bez RotS to sobie mogę powalczyć. Oczywiście mógłbym nabić RotS kopiąc te ogniste psy, ale to jest żmudne oraz niebezpieczne. W ogóle ta umiejętność nie ratuje Kratosa w sytuacji beznadziejnej tak jak było w God of War 2. Przecież wtedy pluje już tylko jednym psiakiem. Nie powinno być problemów (większych) jeśli masz jednego satyra i cerbera. łapiesz psią bombę i ciskasz nim. jak tylko satyr się zbliży wykonujesz manewr dwa razy skok plus prawa gała w kierunku jaki sobie życzysz. Łuk przydaje się niesamowicie kiedy jesteś w miarę daleko od całej dwójki. Jak tylko pozbędziesz się cerbera łapiesz kozła i ciśniesz kółko do bólu. Postaraj się nie śpieszyć w tym starciu, a cierpliwość się opłaci.
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Próbowałem i teraz dochodzę do trzeciej głowy lecz bez RotS to sobie mogę powalczyć. Oczywiście mógłbym nabić RotS kopiąc te ogniste psy, ale to jest żmudne oraz niebezpieczne. W ogóle ta umiejętność nie ratuje Kratosa w sytuacji beznadziejnej tak jak było w God of War 2. O_o Jak nie jak tak? Walka np. z Cerberem z RotS a bez to niebo a ziemia.
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l pogralem troche u kumpla i giera jest przekozacka, jednak nei podoba mi sie Linda jako Kratos ;/ nie czuje sie tego powera plynacego z postaci jak gada
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l Tytan zaliczony (pierwsze podejście do gry) Co do dubbingu to bardzo mi się podobał. Nawet przez chwile nie miałem ochoty zmienić na oryginalny. PS: Cerberus to najtrudniejszy boss w grze ^_^ myślałem że wyjde z siebie i stane obok ;P Pozdro
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l W sumie to on nawet nie jest bossem, ale rzeczywiście ta walka jest chyba najtrudniejsza.
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l Udało mi się wyjaśnić to światełko w sypialni afrodyty,to jest ta jej podwiązka schowana za zasłonami
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l Udało mi się wyjaśnić to światełko w sypialni afrodyty,to jest ta jej podwiązka schowana za zasłonami Well done my son!! Ja dziś zacząłem sobie Titan'a i powiem jedno - po Chaos Mode nie ma tu na razie ŻADNEGO wyzwania. Wszystko pada jak muchy, walki są do bólu proste i tylko bossowie stawiają opór. Nie zginąłem dziś ani razu, a kawałek już zaliczyłem.
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Z reguły tak jest, że po zaliczeniu najwyzszego poziomu trudności niższe wydają się strasznie łatwe. Ja na Chaosie jestem w Pałacu Hadesa i dochodzę do wniosku że większe trudności sprawią tylko bossowie (nie wszyscy) i dwa momenty pod koniec gry.
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Wow (ile storn już osignął gow), wie ktoś może kiedy będą wyniki konkursu na playstation.pl (konkurs o fabule gowa)?
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Wow (ile storn już osignął gow), wie ktoś może kiedy będą wyniki konkursu na playstation.pl (konkurs o fabule gowa)? Konkurs już się dawno skończył. Jeżeli byś wygrał, to dostałbyś odpowiednią informację na maila. Też sprawdzałem nerwowo pocztę heh.
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Przeszedłem GoW 3 na Chaosie. Największy problem sprawił mi Cerber z Satyrami. Zeus w porównaniu do tamtej walki to banał.
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Napisze mi ktoś ile jest tych "bożych"dupereli do zebrania,bo mam już podwiązke afrodyty,kubełek hery,wcześniejsze też,pytanie czy zeus nam coś daje?
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Napisze mi ktoś ile jest tych "bożych"dupereli do zebrania,bo mam już podwiązke afrodyty,kubełek hery,wcześniejsze też,pytanie czy zeus nam coś daje? wiem , że wcześniej jeszcze jest gift od Hadesa, jak go się pokona trzeba wynurkować ze Styksu, podobna sytuacja z Herculesem , też po walce wyławiamy "pamiątkę" po nim. Zeus z tego co się orjnetuję, nam nic nie daje Edytowane 11 kwietnia 201015 l przez balon1984
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Napisze mi ktoś ile jest tych "bożych"dupereli do zebrania,bo mam już podwiązke afrodyty,kubełek hery,wcześniejsze też,pytanie czy zeus nam coś daje? Jeszcze trochę tego jest Tu masz pełną listę i .
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Zabiera się ktoś za Chaos Mode No Upgrade Run? To może być ciekawe wyzwanie.
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l W pl mialy miec premiere szystkie 3 czesi GoWa w jednym packu. Cos wiecej o tym wiadomo?
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Napisze mi ktoś ile jest tych "bożych"dupereli do zebrania,bo mam już podwiązke afrodyty,kubełek hery,wcześniejsze też,pytanie czy zeus nam coś daje? 10
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Wow (ile storn już osignął gow), wie ktoś może kiedy będą wyniki konkursu na playstation.pl (konkurs o fabule gowa)? Konkurs już się dawno skończył. Jeżeli byś wygrał, to dostałbyś odpowiednią informację na maila. Też sprawdzałem nerwowo pocztę heh. Kurcze a na stronie jeszcze nie ma wyników, a w informacjach jest napisane że tydzień trzeba czekać zanim dostaniemy maila, więc może...
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Myslisz ze wygrasz ? ;P jak tam bylo chyba 10 sztuk na kilkanascie panstw.
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Na Polskę pewnie przypadała 1 nagroda Już mnie w q^%5^&%7 te satyry, na tytanie. No nie idzie ich zabić moja taktyka to: Pierwsza głowa: -Rękawice, dojeżdżam go bez straty życia, 2 Głowa: -Szpony hadesa i wąż gorgony, zamieniam satyre w kamień i rozbijam, później rękawice, zostaje mi ok 70%Hp 3. Głowa: -Szponu hadesa i wąż gorgony, zamieniam 1 satyre w kamień, i rozbijam, potem falanga sparty (czy jakoś tak, ten czar z ostrzy wygnania) staram się dojechać 2gą ale mnie zabiją prędzej czy później. dodam że RotS nie mam odnowionego bo wykorzystałem w Labiryncie. Edytowane 11 kwietnia 201015 l przez MaroS