Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

waniliowe z drobinkami wanilii, niebo

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 138,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O smaku śledzia najlepsze.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

śnieżka- powrót do smaków z dzieciństwa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio kupiłem lody Haagen-Dazs. Smak: belgijska czekolada. Myślałem, że poczęstuję jakąś laskę i zaszpanuję tą marką, ale akurat żadnej w domu nie było, więc sam zjadłem całe pudełko.

no wlasnie i jak smakowaly? bo juz kilka razy chcialem kupic, ponoc zaje.biste sa.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiś czas temu jadłem rożka na licencji Kit-Kata. Ot, prosty rożek śmietankowy z mini batonikiem. Dobry, choć słodki.

Poza tym według mnie najlepiej chłodzą przeróżne lody wodne (szkoda że ostatnio żadko na nie wpadam), przepadam też za klasycznym Big Milkiem (tani, i za(pipi)ista śmietana), czasem jakiś dobry rożek orzechowy. Od czasu , do czasu pożre jakiegoś włoskiego zawijasa na mieście, i tyle w zasadzie mi do szczęścia potrzebne :rolleyes: .

Opublikowano

Kupiłem niedawno w Netto lody co się zwą Augusto. Czekoladowe to mistrzostwo, pełno kawałków czekolady i ten mocny smak. Bardzo dobre są jeszcze truskawkowe. Są też bakaliowe, ale ich nie brałem. Na prawde szczerze wam je polecam i to za jedyne 5,99zł 1 litr! W takich czarnych pudełkach kwadratowych.

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

Aktualnie moje ulubione lody to Nigger

Nie jadłem, ale pewnie są czekoladowe?

Algidy w tych niebieskich pudełkach kosztują w biedronce chyba 6 zł. Jak taki kupię, to potrafi 2 tyg. leżeć w lodówce, nałożę sobie ze 3-4 łyżki do jakiegoś torciku, ciasta. Nie czaję wielkiego halo wokół wpieprzania lodów.

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio próbowałem lody z Grycana o smaku orzechów laskowych i waniliowym - obydwa gorąco polecam, niemniej jednak sorbety owocowe serwowane w wafelku w postaci gałek są lepsze ;)

Opublikowano

Grycan wanilia rulz - za(pipi)iste są.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

nowe big milki z czekolada za(pipi)iscie mi podeszly

Opublikowano

najbardziej lubie lody które dziewczyna mi robi :potter: . w Lidlu są dobre podróby magnuma algidy za 1.69 bodajże w czekoladzie z orzechami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rożki Lion. Za(pipi)iste, polecam. Są też z tej samej serii rożki Kit-Kat, ale to już nie to.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Huehue widzę, że na ten sezon przygotowano ofensywę lodów Mars, Snickers, itp. (jest nawet Bounty!). Widziałem już u siebie w spożywczym i w Tesco, także chyba będą wszędzie. Bardzo dobre kurestvo, polecam. Dzisiaj jadłem też kokosowego rożka Princessa, również wyje.bany w kosmos.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pl_04184_01_b.jpg

lidlowe lody z migdałami, dobre! ^^ 1.69 za sztuke wiec sie oplaca. Big milki podrozały, rok temu kosztowały chyba coś koło 0.99groszy teraz 1.39 ;/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W lidlu dobre są lody nobilissima, takie okrągłe o smaku mascarpone z polewą wiśniową albo z owoców leśnych. Kosztują chyba ok.1,50

Są też inne smaki, orzechowe i tiramisu, ale mascarpone, jak dla mnie najlepsze.

Opublikowano

No Lidl ma genialne lody,dla mnie rządzą te na patyku(nazwy nie pamiętam)jeden w białej czekoladzie o nadzieniu truskawkowym(1,50 zeta) a drugi orzechowo-czekoladowy o nadzieniu waniliowym(1 zeta).Podobne do tych co Plugawy pokazał,leżą obok nich na ogół :P Ale ten z fotki też pyszny :P

Właśnie u mnie zrobili przecenę na te pyszne z migdałami,są po 1,11 wiec kupiłem 6 :P Tyle migdałów w polewie loda to ja w życiu nie widziałem,chyba ze na czekoladzie :P

Edytowane przez Litwin25

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie w mieście promocja w Tesco - wszystkie lody 50% taniej. Nakupowałem pół siaty :yahoo:

Opublikowano

Widzę na głównej stronie tamat "lody" - ostatni post 2razyjot, wchodzę a tu o lodach :confused:

Edytowane przez mate5