Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Gotowane, z masłem i parmezanem / pecorino, sól i pieprz- GOTY. 

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 449,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Dzisiaj sam w domu, to pora na: Khao Khluk Gapi - tajski smażony ryż z pastą krewetkową - podawany z karmelizowanym w cukrze palmowym boczkiem, limonką i zielonym mango (ale to nie na polskie warunki, więc  poleciała  marchewka skropiona limonką).

Danie jest świetnie - ale na pierwszy kontakt z kuchnią tajską bym nie polecał (pasta krewetkowa to dość specyficzny składnik).

Opublikowano

Kiedyś coś wstawię. Może jak zrobię w przyszłości dolsot-bibimbapa  (ale muszę kupić nową miskę do niego, bo w zeszłym roku pękła mi) albo inne ładnie prezentujące się danie :v

Opublikowano

A ja dzisiaj zrobiłem se krokiety i zjadłem z barszczem instant. Miałem farsz od "teściów" w zamrażalce, no i wypadało go w końcu zużyć.

Najpierw zrobiłem naleśniki, potem dałem farsz, a potem w jajku i bułce obtoczyłem.

W tym czasie zagotowałem wodę na barszcz instant firmy Amino. Całkiem dobre żarło wyszło.

Opublikowano

Ale że Amino? :/ grzybi, weź prawilnego Knorra jak na Polaka przystało

PS Ja o(pipi)aem truskawki z cukrem i sosem balsamicznym, mniam 

Opublikowano

Ten winiarowy barszczyk to jedna z nielicznych rzeczy z paczki, które kopią mi dupsko. Ale i tak zawsze daję gratis trochę kostki rosołowej, pieprzu i majeranku.

Opublikowano

Papryczki z serem z Kauflanda. 

Ej, każdy supermarket takie posiada, ale tu są najlepsze. Bo z pietruszką:)

Jakoś zarypiście mi pasuje pietruszka do tego sera. 

Opublikowano

Cienkie wafle ryżowe z nutellą i masłem orzechowym, oh boi.

Opublikowano

ShotType1_328x328.jpg

Dobre to.

Opublikowano

Z cebulą i szczypiorkiem też spoko, ojciec jest fanem takich serków to mu podebrałem.

Opublikowano

nie cierpię jajek sadzonych, ale te ziemniaczki to by oje.bał nie powiem

Opublikowano

w takie upały 30 stopni jak mam u siebie dzisiaj jem żeby coś zjeść, bo raczej nie odczuwam głodu

Opublikowano
35 minut temu, maciucha napisał:

w takie upały 30 stopni jak mam u siebie dzisiaj jem żeby coś zjeść, bo raczej nie odczuwam głodu

To źle. Masa leci na łeb na szyję!

Opublikowano

Dzisiaj pierwszy raz jadlem burgera w Pasibusie (forum gdansk) i byl bardzo dobry,  lemoniada tez dobra ale frytki srednie. A czytalem tutaj narzekania ze slabe maja buly. Chyba ze co lokal to inna jakosc.

Opublikowano

A coś ciekawego z żarcia jeszcze jest w Forum Gdańsk?

Eee widzę, że galeriowy standard, ale jakieś Guty to nowość, wygląda spoko.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Je.baną zupkę chińską z 3 kawałkami kurczaka w lokalnej wietnamskiej knajpie w galerii handlowej. Zalali makaron z vifona wrzątkiem, dodali 3 kawałki kurczaka, 4 fasole i 2 kostki marchewki i voila! makaron po wietnamsku za jedyne 15 zł. Dawno mnie tak w chu.ja nikt nie zrobił na żarciu.